Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? файно можна заодно і нову схему голосування випробувати — але то як спонсори схочуть
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? не проти я маю вже кілька ідей призів і планувала їх з заграмниці виписувати пропонувала кілька днів тому новорічний, щось типу ялинкової прикраси, можна Різдвяної листівки, може ще в кого які ідеї? тільки ти мою умову знаєш? я про спосіб голосування-або обмежений доступ ( з Мартіні пробувала б домовитись), або відкритий і можна з коментамидумаю такий варіант рукодільниці підтримають
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? А я думала не обмежувати. Назвати "1001 новорічно-різдвяна дрібниця" і дозволити все від серветки і менше. Не має значення чи листівка, чи прикраса на ялинку, чи закладка, чи біскорню. З правом подати 2 роботи на конкурс. Але... 1. конкурс анонімний. 2. голосування відкрите із коментарями. Про призи зараз тобі напишу в ПП. Я за те, аби було більше 3-ох нагород.
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? Підтримую і щодо "1001 дрібниці" (ще поки не дочитала, хотіла те саме запропонувати), і щодо анонімності конкурсантів і способу голосування.
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? Мене щодо цього конкурсу така ідея осінила... Чекаю відповіді квВітки.
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? Файний у нас конкурс назріває, правда? квВітко, дууууже дякую за таке старанне добирання призів!!! imel, щира дяка за організацію!!
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? всьо, пішла убівацца ап стєну я не можу виставити процес, бо не фотографувала, а дрібнички мої готові (я ще до конкурсу зробила), і ніби нові не плануються.
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? Може допустять без фото процесу? Я б не була проти, думаю інші підтримають
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? гггг, і по цьому зразу мене ж і вичислять Конкурс то анонімний! Ну та вже, мене трохи відпустило. Може якраз якась муза залетить і я щось зварганю
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? А призи :khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak: Треба тарміново задіювати свої дві ліві)))
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? Мій хом"як лежить з інфарктом... Залишилось знайти час щоб щось зробити і то так, щоб то нікому не пішло на шкоду вже хоча б тому, що головний приз - то ота "дрібничка", на яку я , можливо, знайду час хіба на наступний рік
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? :khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak::khomyak:які призи, я хочу все! (крім пінгвіна, бо вже маю такого). Але як же то встигунти до 21? я вже й так не сплю ночами! миколайчики треба зробити, планувала ще листівки вишити, і тут ще цей конкурс? а шарфік напевно буде на весну)))
Підтримають, підтримають, я теж не проти В умовах конкурсу стоїть, що потрібно мати 80 дописів, уточніть будь ласка (я вперше беру участь) - це взагалі, чи тільки на вернісажі?
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? а мій вже ледве лапками ворушить... якраз розклалася на ліжку зі своїми шматками, поміж них кота знайти не можу, і пошила тааааку штуку!! аж мені самій сподобалось ото зазнимкувала би прОцес, і було би супер але то нічого, бо та штука шиється рівно дві серії кІна, але треба пробувати щось нове еххх, поділіться музою хтось... і дуже, дуже, дуже-дуже дякую за конкурс! а призи такі, що не знаєш, котрого місця більше хочеться
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? 80 взагалі. Хочеться, аби участь узяло якомога більше осіб. Ну бо ж не про місця нам ідеться, чи не так? Дівки, а чого то ви процесів не знимкуєте? Невже так важко спинитися на хвильку, клацнути знимку-дві й продовжувати?
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? А я, а я, а я.......... вже почала вишивати на конкурс! отак! добре, що прочитала ще раз правила, йду фото приготування зроблю. Треба вивчити правила на пам"ять, бо можна щось ізабути.