Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? може то був би інший конкурс? (мені спочатку квіткові композиції саме на подушках подобались...але в умовах конкурсу було про картини, то я вже все й купила....)
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? Та ні, то мене питали, як про додаткову опцію, але думаю, що лише картини буде справедливіше.
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? Лілю, а початок потрібно до 31 березня вислати? Бо я шось невстигаю((( Замоталася )
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? Ні, до кінця квітня-травня. Зрештою, може, хтось метеор, та вишиє за пару тижнів. Тут уже на розсуд рукодільниць.
Відповідь: МК зі швидкісного вишивання!!! а я шось мнуся-мнуся з тою картинкою, що обрала на конкурс... спершу дуже довго вагалась, чи замовляти той набір, потім зажала гроші і вирішила, що ні. тепер знайшла його в неті, ще й у гарній якості...перші 15 хвилин тішилась як дурна потім знов почала думати, чи ТО вишивати, чи не то... бо спершу у планах мала трошки іншу - але вона не підходить по розмірах... то я її відразу відкинула і вирішила, що треба буде її поза конкурсом вишити. але як подумаю, що і маки акварельні - то квіти, і конкурсна - то квіти, і та інша - це також квіти, то думаю, що психологічно не потягну стільки цвяточків... і шо ж то робити?
Відповідь: МК зі швидкісного вишивання!!! може попросити трошки змінити умови конкурсу? кхи-кхи, тут вже кілька дівчат писали, що облюбовані схемки трошки "не формат"...
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? Та ні, у нас таки конкурс картин, а не килимків. Можу вам пробачити +5 хрестиків, але не більше.
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? картини різні бувають-то факт я до речі не розуміюсь взагалі в тих розмірах, от коли на форумівці побачила ту цьотку в капелюшці то "припухла" з того яка вона велика і тепер розумію , що 220 на 220 то багато
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? Ой, дівчата, які ж ви молодці що вже визначилися з роботою. А я щось ніяк не можу нічого найти під себе. Ступор якийсь. Але є трошки часу. Ще пошниряю.
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? ха-ха, та, що я писала, що завелика і не підходить по розмірах, виявилась підходячою то я наплутала з сантиметрами... тепер буду вибирати між двома, але чую, що то буде довго і нудно треба Лілі написати, мо', вона щось порадить
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? Я щойно розграфила канву на конкурсну роботу . Лілю, а коли можна починати вишивати? Бо я б вже потихеньку колупала
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? Я вже другий тиждень колупаю, але робота помаленьку просувається, я не маю можливості півдня вишивати.
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? Дівчатка, починати можна, лиш не забудьте зазнимкувати, як зазаначено в у мовах конкурсу-початок роботи та напис на конкурс "Квіткова композиція" (дослівно гляньте в конкурсній темі)
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? Так хочу десь ще поучаствувати, а дописів мало, що нам таким бідним на дописи робити
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? То беріть участь. Думаю, що до кінцевої дати подання робіть дописи назбираєте.
Відповідь: Конкурс вишивальниць робимо? Та 300 тяжко назбирати, хіба вже в слідуючому вийде приняти участь, хіба б маленькі конкурси якісь нам придумали наші модератори(типу як з листівкою)