Конфіскат чи фальсифікат? Як відрізнити парфуми-підробки?

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем bora, 23 Березень 2009.

1. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: Обговорення: Спільне Придбання і комерція

абсолютно не згідна з такою позицією. ніхто не знає реальної собівартості орфілемй і т.д.? ви думаєте це щось краще ніж підробки по ціні ( виключно аналізуємо собівартість)
    що означає для вас не купувати підробки? не вже хтось вірить в те , що якщо Діор -помада в Україні 600 грн. то 100 % оригінал?

і по темі:
    А) всі забули прості закони ринку - товару не існує без попиту. невже хтось палкою вас заганяє купувати?
    Б) на кожен товар є свій покупець.
    В) не рахуйте чужі заробітки. рахуйте свої.:girl_bye:

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Останнє редагування: 26 Лютий 2011
  3. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

5. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

А аптека звідки бере? та у тих же оптовиків з юрадресами))) ви така наївна))))

А аптека звідки бере? та у тих же оптовиків з юрадресами))) ви така наївна))))

Останнє редагування модератором: 26 Лютий 2011
  6. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

7. bora

bora Well-Known Member

Відповідь: Конфіскат чи фальсифікат? Як відрізнити парфуми-підробки?

Тепер я не викидаю чеків. І якщо в мене закрадеться найменша підозра, що придбала в магазині не те саме, що й за кордоном - я цю продукцію поверну, напишу скаргу, повідомлю ЗМІ. Але свідомо підтримувати злочинців не буду.

А на чому грунтується цей допис? Наведіть факти, що це, як ви стверджуєте - таке ж чи гірше.
    Я працюю на виробництві, і знаю, яке б не було офіційне виробництво навіть в цій країні, воно буде виробляти кращу продукцію, ніж в підвалах. На то є багато причин. Виробникам з підвалу байдуже що скажуть про їх бренд - його не існує. А відома компанія здатна втратити ринки збуту з-за скандалів, тобто втратити - гроші. Офіційним виробникам банально дешевше дотримуватись хоча б безпечності своєї продукції. Підвалам - байдуже, поки є з одного боку продавці охочі заробити надприбутки і з другого покупці - що готові придбати щось підвальне.

З останнього відомого - підвал, що виготовляв кондитерську продукцію з піском. Нормальним людям зрозуміти це неможливо. Але виявляється таким чином збільшували вагу продукції. Коли купується підвальне - покупці залежать від того наскільки в тому підвалі з мізками дружать. А буває, як видно, по-різному.

Останнє редагування: 26 Лютий 2011
  8. Smorodynka

Smorodynka Member

9. zetta

zetta Well-Known Member

ну в аптецi е косметика яка не продаеться в Брокардах... суто аптечнi серii, той же РОК, Лiерак, Авен та iн. фармацептичнi компанii.

10. atma

atma New Member

Я з аптеками працюю, віддаю без посередників, можу 100% сказати що не все там фальсифікат, якщо я віддаю оригінал. По справедливості сказати що самі аптекарі незнають що в них на прилавку.

11. Kasia

Kasia Well-Known Member

ну тоді наведіть факти, "що ліцензійні" підробки згідно Вашого допису - зроблені у підвалах.
    речення стосувалося виключно Вашого порівняння щодо переваг мережевої косметики над підробками ( голандія, оае і т.д.). явам відповіла - на мою думку, аналізуючи принцип формування собівартості мережева косметика є такою самою дешевою, як і підробки брендів. а щодло місця витготовлення - ніхто з нас там не був, щоб стверджувати про підвали чи інші порушення виробництва.
    думаю, що той самий рубі роуз або подібне не є більш кращим ніж підробка шанель, просто рубі роуз - негативу не викликає, бо має марку реєстраційну, а підробка шанель. - ""о це погано".

вважаю, що ніц не є кращим. у розрізі собівартості виробництва - це просто дешева продукція. і її якість - це вже інше питання.

що до таких речей - то навіть не обговорюється. але на мою думку, порівнянна з косметикою цей приклад не має.

і на підсумок скажу, що теж час від часу купую гелі-мила мережевих косметик, але не декоративку, не шампуні і т.д., але й не купую "ліцензійної" декоративки, бо маю можливість купити кращу.
    але на разі, не маю жодного аргументу, який би мене переконав в "кращості" мережевих косметичних брендів над іншими косметичними засобами, включно з ліцензійками.

Останнє редагування: 27 Лютий 2011
  12. atma

atma New Member

Весною відвідала від Сакської ГГРЕС "Міжнародну конференцію СПІВДРУЖНІСТЬ" (Содружество) Доклад по охороні інтелектуальної власності, здивуе кожного своею простотою та захищеністью. На продукт клееться наклейка, (без наклейки вже фальсифікат, навіть якщо це оригінал) коли Ви стираете захисний шар, бачите номер (код) цей код відправляеться через СМС на спеціальний короткий номер (наші мобільні оператори вже підтримують) ціна СМС 10 коп. Через 5 секунд приходить повідомлення з детальною інформаціею про продукт та виробника. СМС з цим номером можна відправляти багато раз.
    Ми вже сьогодні живемо в майбутньому, але в нас, нема часу це помітити.

13. bora

bora Well-Known Member

Але ж Ви не можете назвати адреси де виготовляється цей Шанель, правда? Бо инакше представники бренду порвали б їх як тузік шмату.))
    А що це значить для покупця? Нема назви зареєстрованої, нема адреси юридичної, нема складу косметики (навіть орієнтовного, бо він може бути тільки копією того, що написано на оригіналі, але очевидно, що це неправда), менше нуля відповідальності за цей продукт. Чим не факт?

То так, для роздумів все. Зиску від своєї позиції я не маю.))) Мо тра звернутись до мережевиків за відсотками.))) Просто не раз обурювалася. Он в нас в офісі нарід накупив Діору за 250 грн. Це все освічені люди. В мене був шок. Бо їм продавали як справжній бренд, брали надприбутки за МАРКУ.)))) Та сама крута марка на Добробуті тоді коштувала 70 грн. Цирк.
    Я коли не мала коштів на преміум-косметику - відкладала. Але будь що для обличчя не купувала. Вважаю, що краще нічого не мазюкати як нема на безпечне. Але це тільки моя думка.

Останнє редагування: 27 Лютий 2011
  14. Kasia

Kasia Well-Known Member

Бора, щось не вловлюю суті дискусії.
    ви чомусь вважаєте, що я підтримує підробки?? ви помиляєтеся. я проти. але я також і проти того що мережева коместика краща. ніц не міняє її склад і виробник - це дешева косметика.

я не дискутую про якість підробок, я дискутую про так звану "кращість " мережевки. я вже писала - це аналогічно дешеві продукти, і їх якість сумнівна.

серед вибору дешевої базарної, підробної , мережевою - я б обрала кометику з лікарні косметологічної, закалатану косметологами в лікарні.

15. bora

bora Well-Known Member

Каюсь - склалось таке враження.))

Хм.. просто взяла до уваги дописи де однозначно написали, що не всі готові до дорогих покупок.

Якщо з кремами це можливо вихід (не досліджувала цю тему), то що робити з помадами? Їх також калатають?

16. kati

kati Well-Known Member

Скільки клштує підробка помада шанель/діор..не важливо, 40-50 грн? Кроаще купити Мейбелін, Люміне чи ще щось з тої цінової картегоріі.

Кась, ну а де ж? це повністю лєвак.

17. Kasia

Kasia Well-Known Member

та я не спорю. лєвак. де зроблений - не була не бачила.
    але мережевка - не краща.

купити не мережевку.

:girl_yes2:

18. bora

bora Well-Known Member

Так я і озвучила не тільки мережеву косметику.)) Говорили-балакали.)

19. Kasia

Kasia Well-Known Member

маю " алергію" на мережевку певно:girl_wink:

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

але ж ми тут про різні речі говоримо. креми до лиця то одне. Тут говорилося, що люди купують підробки Шанель Діор-тоналки, олівці, помади. Я вважаю, що краще дійсно той же Мейбелін, аніж невідомо що і звідки.