Конфіскат чи фальсифікат? Як відрізнити парфуми-підробки?

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем bora, 23 Березень 2009.

1. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

Відповідь: Конфіскат чи фальсифікат? Як відрізнити парфуми-підробки?

моїй мамі в брокарді сподобались одні парфуми 100 мл - 1068 грн. порилась в неті, то на провірених за якістю сайтах вони коштують в межах 400-500 грн. ми прозріли:cesored: я все розумію,але націнка більш як вдвічі- це занадто

---------- Додано в 20:47 ---------- Попередній допис був написаний в 20:35 ----------

дуже дякую

2. murawka

murawka New Member

3. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

ні,це були lalique

4. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

я купляла, там дійсно оригінали, перевірено знайомими які на таких сайтах знаються, але прікол того сайту, що не завжди є в наявності те що там заявлено.
    Я взагалі дивлюсь по цінах не може Діор чи Шанель коштувати так як Сальвадор Ферагамо і дивлюсь чи є парфуми в флаконах по 100мл, коли знаю що виробник більше 80мл не випускав, це для мене показник що з того сайту варто піти.

5. wind

wind New Member

Довіру до Брокарду також втратила, понюхавши там парфуми, запах яких кардинально відрізнявся від тих, які не раз нюхала, будучи в Парижі. Я аж шкодувала, що попросила пшикнути мені їх на руку - пахли просто противно :beee:, про що я і сказала консультанту, а вона відповіла, що можливо вони уже зіпсулись, так як залишилось зовсім трошки на дні. Не повіривши, пішла в сусідній магазин (здається також називається Брокард чи то Лескаль), там уже пробник був повний - але запах був таким же гидким. Та й запах протримався лише 1,5 години. А я думала їх собі купити в Брокарді...:girl_cray: Тепер дуже шкодую, що не купила їх в Парижі (просто вже одні була купила, жаба задусила на ще одні гроші тратити :cry:, думала тут з часом куплю).

6. veroni4ka

veroni4ka Well-Known Member

а як доставка і оплата проходить?

7. Delfy

Delfy Well-Known Member

Н-да. Обідно. Нвіть в одному із найкращих і найдорожчих магазинів немає довіри до товару, який ми хочемо купити за свої, зовсім немалі гроші. Я теж неодноразово чула про те, що запахи парфумів відрізняються від оригінальних. В мене особисто такого не було, бо парфуми з-за кордону знайомі привозять. а от цікаво, чи косметика в них така сама "оригінальна", чи то вони тільки парфумерію з-під прилавка продають?

8. wenecja

wenecja New Member

Я хочу сказати про шви на баночках. Відступлю від теми парфумів. Купувала собі тональний крем Герлен в інтернет-магазині та власне на баночці був шов. Коли взяла в руки тональний крем подруги. яка купувала в Брокарді баночка виглядала ідентично. Тому не можна так однозначно говорити, що шов є ознакою підробки. Висновок один: або ми обидві купили підробки або все ж таки косметика класу люкс також має не ідеальні упаковки. Що до парфумів, то остання покупка Ланвін в інтернет-магазині також мала шви на зєднані колечок, ті що на ковпачку.Мене це спочатку збентежило.....та парфуми тримаються довго і мають гарний приємний запах, а ціна 1000 грн за 100 мл в Брокарді це просто смішно!!!

9. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Звичайно, що не можна - як-не-як, це всього лиш пляшечка, другорядний елемент, а не богемське скло:girl_yes2: Щойно обдивилась пляшечки з-під двох парфумів (одні в Парижі куплені, другі - в Німеччині), то обидві мають шви. Звісно, ледь помітні, але є.
    А от в мене така дилема: декілька днів тому привіз мені чоловік парфуми Guerlain "Idylle", edp, 100 ml, купив у дьюті-фрі, заплатив 107 євро. Я одразу в інтернет-магазин, а там набагато дешевше - приблизно 940 грн. Чому так?? Чесно кажучи, я дьюті-фрі в очі не бачила:girl_smile:, але з ваших попередніх дописів склала думку, що там дешевше...Я маю намір прикупити ше пару парфумів у львівському інтернет-магазині, і от тепер вагаюсь і думаю - яким чином вони мають можливість ставити таку порівняно низьку ціну? Можливо, там справді неоригінальні парфуми? Або тамте дьюті-фрі (у Франкфурті) було якесь...неправильне?:girl_crazy:

10. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Ну, я думаю, Bursukanja, тут у вашому випадку не дуже велика різниця в ціні, тому не особливо журіться. Це якби різниця в 50-70 євро була, то був би привід задуматися. А так... Я теж не знаю, що то за дютіфрі, але думаю, що у Львові інтернет-магазин продає товар прямо зі складу, не витрачає гроші на з/п продавця, облаштування магазину, ком.послуги приміщення магазину тощо. Хоча захищати 100% нетмагазин і доводити, що там все оригінальне я теж не буду. Принаймні там дешевше, ніж в Брокарді і Лескалі, коштує та сама продукція. Бо я чула, що і львівські нет-магазини, і Брокард закупляють продукцію на гуртівні на вул. Стрийській.

11. Дана

Дана Well-Known Member

Маю такі самі з дюті але куплені в аеропорті Мадриду, також 100 евро+ до парфум додано крем для тіла з таким самим ароматом.

12. wenecja

wenecja New Member

Так дійсно, ціна чесно кажучи не маленька - 107 євро, але ціна на парфуми у дьюті фрі залежить від країни. Моя подруга кожного року літає на відпочинок в Іспанію та купує всі парфуми там у аеропорту, ціна скажу процентів на 40% нижча ніж в наших "відомих" парфумерних магазинах. А що до інтернет-магазинів

це вірно написано. Я власне вчора ще раз обдивилась уважно усі баночки з парфумами, які в мене є, одні з них куплені в інтернет-магазині. Думаю там де я купую продають оригінал, принаймні що до упаковки та маркування зауважень не виникло і запах тримається і такий ніжний, ніжний, мій Еклат!!

13. Bursukanja

О, то Вам пощастило більше:girl_tender:
    А я, чесно кажучи, не переймаюсь за переплату, я тішусь, бо маю "справжнє" і радію чудовому аромату (о, інколи чоловіки безпомічні у справі типу "зварити яєчко":kiss:, а тут треба ж - так вгадати і догодити!) Просто сама для себе хотіла з’ясувати принцип ціноутворення в парфумерних інтернет-магазинах.
    Хх, підтримую - бомбезні парфуми! Я мала три баночки і не відмовилась би мати ше:girl_in_dreams:

14. Insolence

Insolence Living The Dream

то мастхєв (було вже банок 6, і оце знову *придарували*) =)) як їх нема, то таке враження що взагалі немаю парфумів

15. rododendronia

rododendronia Member

це вірно написано. Я власне вчора ще раз обдивилась уважно усі баночки з парфумами, які в мене є, одні з них куплені в інтернет-магазині. Думаю там де я купую продають оригінал, принаймні що до упаковки та маркування зауважень не виникло і запах тримається і такий ніжний, ніжний

А в якому саме магазині куаляли ? можна силочку в ПП ?

16. Bursukanja

Нині думала-думала, а перед тим тиждень мріяла...замовила в інтернет-магазині парфумчики, Dolce & Gabbana Anthology L'Imperatrice 3 EDT 100 ml. Дуже оперативно привезли, приємна дівчинка розповіла мені дещо стосовно оригінальності парфумів їхнього магазину. На коробочці вибиті цифри, ті ж самі - всередині на пляшечці. Запах чудовий......аааааа....щаслива:girl_yes2:

17. Stella

Stella New Member

http://labeltest.com/scodes.php - тут можна перевірити на підробку не тільки парфуми але й косметику... незнаю наскільки правдивий сайт, але з того що сама перевіряла - все зійшлося.

• Подобається Подобається x 1
  18. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

І в мене вийшло правильно,взяла косметику яку мені коліжанка з Німеччини привезла і куплену тут,все сходиться.

19. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

те, що вам автоматична програмка скаже, що такий штрих-код правильний/існує, ще зовсім не означає, що парфуми/косметика з таким штрих-кодом обов'язково оригінальні.
    Штрих-код - інформація відкрита, його легко і часто підробляють.

20. zetta

zetta Well-Known Member

bora, скористаюсь вашою темою.
    лiцнзiйна косметика то як? розумiю що можна ii виготовити в Туреччинi бо там нiби то дешевша роб. сила, також дати гiршу упаковку, але сам вмiст тих парфумiв вiдомий бренд теж дозволяе здешевити...то в чiм тодi рiзниця? та лiцензiя виглядае на офiцiйно дозволену пiдробку? дiвчата, хтось кооистувався кремами лiцензiцними?