Конфіскат чи фальсифікат? Як відрізнити парфуми-підробки?

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем bora, 23 Березень 2009.

1. Christi

Christi Well-Known Member

Відповідь: Конфіскат чи фальсифікат? Як відрізнити парфуми-підробки?

Я також тут парфуми купую, вже не один раз, знаю особисто власника, цього інтернет магазину. Парфумами задоволена завжди, ще не було випадку щоб щось було не так.

Останнє редагування модератором: 30 Листопад 2009
  2. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

Мені замовлення принесли в офіс і я зразу запитала,чи можна відкрити-все дозволили!Упаковка була гарно запакована,а запах на перший погляд ніби той самий.
    Наступного дня ввечері сестра похвалила мій аромат,тому я зробила висновок,шо тримають точно як казав хлопчик-12 годин.Та впринципі то не такі вже й великі гроші-попробуйте,а потім вже будете робити вибір де купувати

3. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

а я купила собі той так званий "конфіскат" правда не в людей які ходять то продають, а через знайому яка мені то десь дістала, і за її словами то тільки для своїх. Перечитала темку то ніби і справді оригінальні, кришечка закривається ідеально, і наклейка знизу приклеїна рівнесенько, нічого не стирається. в коробці сидять щільненько (пробувала трусити), коробочка з середини рожева. А саме основне запах довго тримається, бо ввечері мене часом запитують що це так пахне. І якщо взяти річ в якій я ходила два-три дні тому то чути легенький запах. І це при тому, що пшикаю я дуже трошки і тільки раз на день (майже на всі парфуми маю алергію, а ці якимось чудом підійшли) Стверджувати що парфуми оригінальні - не буду, але я дуууже задоволена )))

4. Amira

Amira New Member

От не вірю я, що так званий конфіскат є оригінальною продукцією, не може його бути стільки на нашому ринку пропозицій. Під назвою "конфіскат" як правило, приховують підробку китайського, турецького, азіатського виробництва. Згідга, і запах схожий, і упаковка така сама, але якість зовсім не та :)

5. Galysik

Galysik Well-Known Member

Сайт може й гарний, та таку підробку продає, що від трійного одеколону мало чим відрізняється. Може вам більше пощастило, а мені запах попався такий схожий на оригінал, як схожий ведмідь до журавля.
    Справжні, вони мають витончений аромат, такий що нюхав-би та й нюхав, а це, за перепрошенням, якийсь шмурдяк, звичайний трьох-рубльовий одеколон у гарному флаконі.

6. Олюнчик

Олюнчик New Member

Сто відсотків. Навіть якщо конфіскували якусь машину - другу, а то де оком не кинь, всюди "конфіскат"

7. Biryza

Biryza New Member

дуже корисна тема !!!! спасибі ))) ще хотіла запитати, може хтось знає - а тестери, то дійсно нормальні парфуми чи розбавлені якісь, бо в нас в тернополі є точка і продавець запевняє що відрізняється лише тим що це не подарункова упаковка

8. Sweety Chocoland

Sweety Chocoland New Member

А в мене історія така (правда не про парфуми): кілька останніх років користувалася тоналками лореаль, мейбеллін (купувала в ДЦ), мері кей (від дистрибюторів), а недавно купила типу конфіскат)) Shiseido, то це найкраща тоналка, яка в мене коли-небудь була: наноситься легко, на шкірі її невидно, недоліки приховує, тримається весь день. На рахунок шкідливого впливу на шкіру незнаю (як і в лореалівських чи мері кей).
    Питання: чи варто купувати дорогу типу оригінальну косметику в Брокарді і т. д., якщо не впевнений чи це насправді оригінал, коли можна знайти дешевий і хороший фальсифікат деінде?

9. Kasia

Kasia Well-Known Member

десь ніби Бора писала, про ознаки підробок парфумів.
    запам'ятала 2 ознаки - 1. код на коробці має збігатися з кодом на баночці, і цифри і літери. 2. корок має бути без швів, литий типу, не склеєний з половинок і т.д.

останні 2 покупки робила в Іміджі і Ароматі ( на Валовій)- за ознаками вищенаведеними -оригінали. шкода, що не можна одразу перевірити в магазині, бо треба розпаковувати, а не дадуть.

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

а мені у "Іміджі" в останній раз попався фальсифікат. І продавці на різноманітні запитання у відповідь так невпевнено "віднєкувалися"....

11. Kasia

Kasia Well-Known Member

як перевірили?

12. kati

kati Well-Known Member

а мені попались підробка ніна річі, купувала на одному інтренет сайті- причом замовляла в них вже неодноразово, завжди претензій не було....а тут на 8 березня мамі замовила парфум і так нагло целофанка була не щільна ще й в одному місці відклеєювалась....

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Історія була наступна: мені треба було одні парфуми, а їх у даному магазині не було. Вони клятвенно завірили,що замовлять і на завтра будуть. Прийшли- без голограми, коробка в середині ( вкладиш) трішки якась не така( ну це вже я вдома розпакувала і побачила). На коди партій я вже навіть не дивилася. Зі мною був чоловік, який має нюх на підробки. Він першим і звернув увагу одразу ж, почав розпитувати продавців, а вони так розгублено почали щось пояснювати...

14. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Аналогічно....Вже перевіряла не раз - там точно не оригінал, правда, дещо покращений варіант. Мала змогу порівнювати з парфумами дійсно оригінальними і там- небо і земля, як в плані упаковки, флакону і тд. так і в нотах запаху, хоча не можу сказати, що по аромату аж надто відрізнялись. Ну, одним словом, досить якісна підробочка:girl_smile:

Недавно замовила з інет-магазину, який певний час тут мигав...Думаю ,авось...і була приємно вражена. Парфуми виявились суперові, ну точно не турецького розливу, тай по маркуванні - маю веелику підозру ,що Імідж і вони з одного складу беруть) Можливо то мені так повезло, але постійну клієнтку, за умови такої ж якості, вони вже найшли:girl_wink:

15. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

я читала Ваш відгук в тому гамазіні:)
    але так і не зрозуміла з Вашого допису - Ви підозрюєте їх у фальшуванні?

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

думаю, не все так погано.
    якщо ви знаєте аромат і він стійкий - і з коробкою все ок, то є шанс що це оригінал.
    наприклад мої нові парфуми в Аромат 2000 на Франка абсолютно не так пахли. тому я не ризикнула їх там купити, за дешевшою ціною.

17. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Можливо, не зовсім правильно висловилась - в нас оригінал знайти дуууже важко, сама лазила з оригіналом в руках по наших магазинах, порівнювала. Зовсім не те,нажаль:girl_sad: І ,майже усі парфумовні магазини закупляються в 3-4 поставщиків, в яких просто дуже якісні парфуми європейського зразка, але не оригінал.тому асортимент якості +/- однаковий.
    Та не все так погано....просто не варта розраховувати на те, що якщо коробочка нормальна і запах стійкий то це істинний оригінал ,повторюсь це дуже якісна ліцензійний фальш. Пишу так, бо мала можливість трошки вникати в ту справу і не просто так це пишу.:girl_wink:
    На рахунок інет-магазину - товар дуже якісний, гарний сервіс і до парфумів не маю жодних нарікань, бо за якістю і тд. нічим не уступають парфумам з магазинах. Хоча ,можу судити лише по одному парфумі...сьогодні/завтра маю там замовляти ще 2 флакона, от тоді вже буду бачити точно...:girl_smile:

18. Котя

Котя Оптимістка :-)

А можите написати в ПП, що за магазин?

19. Orman

Orman Модератор-бомба

це не показник точно, принаймі до туалетної води. Хіба в парфумах де корок взагалі скляний, то так можна перевірити.

Маю 200% оригінальну туалетну воду - корок зі швом, малопомітний, але таки шов :)

20. Kasia

Kasia Well-Known Member

та яке? власне у металевих корках і пласмасових немає бути швів. це обсолютно реальний показник. усі мої підробки мали корки з 2-х половинок склеєні. а оригіналі -ні.