Комуналка: газ, вода, електроенергія, квартплата тощо

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем СОФІЯ -СОНЯ, 13 Січень 2009.

1. Diana

Diana мрійниця

тепер по Льові діють Бюро із надання адміністративних послуг, тому у Львові можна виписатися навіть із іншого міста, абож прописатись

• Інформативно Інформативно x 1
  2. veroni4ka

veroni4ka Well-Known Member

Питання про отримання субсидії. Якщо я виписалась від батьків у травні 2016, то в їх декларацію потрібно вписувати мої доходи за 2015 р.? Це розділ 2. Заповнила і почала сумніватись... Виходить що там відображені доходи за 2015, а я на той час була там прописана. Все ж анпенво прийдеться йти консультуватись, хотіла відправити поштою... Можливо хтось порадить. буду вдячна

3. Lasti

Lasti Well-Known Member

Може хто знає. Мені нараховували субсидію на газ на 54 куби. Цього місяці на 32. Шось нове в державі, а я не в курсі?

4. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Дівчата, чи правда, що гаряча вода знову буде у Львові погодинно? Кажуть, що навіть вже оголошення на деяких будинках є. Скажу, що вже 2 день після 10 години ранку тече ледь тепла вода.

5. Halchik

Halchik SiMpLy HaPPy

Привіт! Питання по субсидії - в квартирі прописані 3 людей: 2 дорослих,1 дитина неповнолітня. Дорослі - офіційно не працюють, чи пишуть в такому випадку в декларації БЕЗРОБІТНІЙ ? В центрі зайнятості ніхто не стоїть. Чи треба з нього довідку? Чи можлива субсидія?
    Дівчата, просвітіть трохи!
    --- дописи об"єднано, 12 Червень 2016 ---
    І ще, чи треба з ЖЕКа довідку про зареєстрованих членів сім*ї в квартирі?

• Баян Баян x 1
  6. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

мабудь я щось в тому житті не розумію :girl_crazy:
    якщо в декларації вказати, що обидва дорослі, повносправні члени сім"ї не отримують жодних доходів ( офіційних, неофіційних, пенсій, девідентів і т.д), то тоді б логічно, що мало в соцслужб назріти питання, а за що ж тоді та сім"я харчується, вдягається, взувається та ростить дитину, чому не звертаються до них по надання соц.допомоги як малозабезпечені і т.д ..

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 2
  7. Halchik

Halchik SiMpLy HaPPy

а от як писати про неофіційні доходи, якщо ти не ФОП ?

8. Kandya

Kandya Well-Known Member

дивіденти наприклад від оренди, відсотки з депозиту, подарунки.... а які ще є неофіційні доходи?

9. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Щоби поставити лічильники на гарячу і холодну воду, в ЖЕК потрібно звертатися? Скільки орієнтовно це коштує зараз?

10. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

• Корисно Корисно x 1
  11. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Дівчатка, в Шевченківському районі вже комусь відновили постачання гарячої води?

12. катенок

катенок Well-Known Member

Дівчата,допоможіть. Хочу здати на субсидію. Я в декреті і з 1 травня не отримую нічого. До 1 травня в мене були ще післяпологові лікарняні. Отримала ті 12тис на дитину і 2 рази вже по 860грн. Що мені вказувати про себе в декларації про доходи?

13. Annyuta

Annyuta Well-Known Member

Тим хто не працює автоматично рахуть мінімальну зарплату, бо показати неофіційні доходи неможливо. Просто написати у графі навпроти не працює.

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

@Leditanya, чула в новинах, що вночі будуть вимикати. за день -не чула

• Інформативно Інформативно x 1
  15. Alstroemeria

Alstroemeria Well-Known Member

А в нас (франківський район) завжди вночі вимикають гарячу воду. Найгірше, що вранці включають її досить пізно (найчастіше в 07:30), а для людей, які вранці збираються на роботу, то трохи запізно.:girl_sad:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. YeWa

YeWa Well-Known Member

точно. Скажу про Рясне. У п’ятницю була трохи тепла, в суботу також. А в неділю о 8 годині ранку зовсім не було теплої. Сьогодні труба була тепла.
    Я взагалі не користуюся тією водою, але реально шкода людей, які мають зливати пів ванни з крану де повинна текти тепла вода, щоб дочекатися теплішої. Та ще й платити, як за гарячу воду.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Ми (Шевченківський р-н) два роки тому через це і поставили бойлер.
    Бо систематично вранці неможливо було помитися через те, що вона текла ледь тепла. Ще й купу літрів доводилося просто зливати, щоб вона хоч трішки нагрілася.
    Дівчата пишуть, що вже включили теплу воду, а наша рушникосушка зовсім холодна.
    Співчуваю тим сусідам, в кого немає бойлера.

• мімімі мімімі x 1
  18. Melian

Melian Well-Known Member

я ще не стикалась з подачею документів на субсидію, тож може хтось мене тут просвітить - подається тільки заява і декларація чи ще довідки про доходи? ми з дочкою прописані в квартирі, на яку збираємось отримувати субсидію, чоловік - у квартирі матері в іншій області. від нього/його матері якісь документи потрібно подавати? і ще - якщо я вийшла в декрет у вересні минулого року, а подавати на субсидію планую цього року то мені потрібно подавати довідку з роботи про розмір зп за липень-вересень минулого року? буду дуже вдячна якщо хтось пояснить. і ще - на гарячій лінії соцстраху мені зможуть то пояснити чи пошлють в....єдину приймальню, як думаєте? бо я сьогодні туди заходила, там такий капець твориться, народу куча, ті бабульки окупували двері, не протиснутись. ну хіба що їх візком на таран брати))))

19. I Love Ukraine

I Love Ukraine Well-Known Member

підкажіть, можливо хтось стикався з такою ситуацією:
    утримання будинку сплачуємо, а от в під*їзді не прибирають, в жеку сказали в секретаря залишити скаргу, але пройшло вже два місяці, а нічого не змінилося.
    за що ж платити?

20. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

Напишіть заяву на імя директора лкп, щоб змінили прибиральницю через невиконання обовязків, обовязково зареєструйте в секретаря. За тиждень-другий як не буде змін дзвоніть на гарячу лінію міста.

Надіслано від мого Nokia_X, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1