Комуналка: газ, вода, електроенергія, квартплата тощо

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем СОФІЯ -СОНЯ, 13 Січень 2009.

1. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

@Оксана1322 про норми знаю. Власне декларували, що піднімуть до 4,4 куб.м., а не до 6. Крім того ще маю повернути 571 грн за 9 місяців.

2. Оксана1322

Оксана1322 Well-Known Member

@Leditanya, та ціна ніби поки шо не мінялась. з квітня чи травня має змінитись

3. Leditanya

Та ціна не змінилась. Суд визнав незаконним і недійсною постанову відповідно до якої норми споживання природного газу для споживачів без лічильників були скорочені вдвічі. За ці 9 місяців, коли діяла ця норма я маю повернути різницю у розмірі 571 грн.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Vероніка

Vероніка Never give up

А ми маємо компенсувати 1100 грн ...
    І це ще не вирішено з тим міфічним "транспортуванням" газу - боюсь уявити, скільки ще дорахувань нам подарують, ну скільки вже можна??? :girl_devil:

Львів'яни «заднім числом» заплатять більше за газ

• Подобається Подобається x 1
  5. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

О, я думала, що одна така "щаслива" цього місяця. Останні рази платила десь 64 грн. А тут побачила таке саме до оплати. І що робити? Думала, заплачу ті 64 грн як минулого місяця, а там побачимо.
    А на майбутнє, що? лічильник ставити? Моїй мамі якраз минулого року безкоштовно поставили. 192 за той нещасний газ? За ті пару каструль і духовку далеко не кожен день?

6. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Звичайно ставити. Воно все одно рано чи пізно до цього прийде у цілому світі так. Скільки використав за то і заплатив. Я взагалі не розумію небажання мати лічильник на будь - що. Ми маємо абсолютно на все, навіть на тепло. І цього року, я таки переконалася, які ми молодці що його поставили.
    І взагалі то правилоно, що без лічильників такі норми великі, в когось то може і кілька каструль, а в когось цілодобово газ горить. От до прикладу, скільки в людей текло бачків і кранів поки лічильники не поставили. А нема лічильника, платяться копійки, то і не шанується.

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 1
  7. Лівсі

Лівсі Member

А яка вартість встановлення лічильника на газ?

8. Leditanya

• Інформативно Інформативно x 1
  9. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

От якщо будуть безкоштовно ставити, як вашій мамі, то ще погоджуюся, що ставити треба. Але якщо за свій кошт, то не раджу.

• Подобається Подобається x 2
  10. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

А прийшли вже платіжки за газ?

11. Svitlana83

Svitlana83 Well-Known Member

нам ще ні. Пустомитів. рн

12. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Нема ні за газ, ні за тепло. Сусід казав, що за газ ходив брати на Дорошенка в інформаційний центр Львівгазу.

Надіслано від мого IQ4502 Quad, використовуючи Tapatalk

13. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

За газ я на електронну пошту отримую- то здається в п'ятницю надіслали. Хоча зазвичай значно швидше приходить.
    Оплачували десь в середу через приват, то там вже були дані.

14. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

А це лиш я не можу на сайт обленерго зайти?

15. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Нам вже другий місяць не приходятт квитанціі за газ. Але в Приваті (де оплачую) видно яка сума. Цього місяця за газ нарахували 128 грн. Попередні місяці платили 43 грн. То знову подорожчання?

16. Alstroemeria

Alstroemeria Well-Known Member

17. Leditanya

Суд визнав незаконним і недійсною постанову відповідно до якої норми споживання природного газу для споживачів без лічильників були скорочені вдвічі. За ці 9 місяців, коли діяла ця норма я маю повернути різницю у розмірі 571 грн.

• Інформативно Інформативно x 3
  18. Vероніка

Vероніка Never give up

Зазвичай, це нормальне явище - спробуй 2-3 рази пiдряд ввести данi або через деякий час. Сьогоднi, на диво, я одразу зайшла.

19. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

В нас виходить якесь замкнуте коло вже з грудня: в них там якісь перетрубаціі, і ніяк нам не присвоять абонентський номер. І от вже нарешті звершилось - ніби присвоіли, але сказали чекати на першу квитанцію, на якій буде той номер і ще якийсь, без якого зареєструватись у них на сайті не можливо, і оплатити теж. Цілу зиму за газ не платимо. З жахом чекаю той момент оплати спожитого газу))).

20. magic

magic Well-Known Member

на пошті казали, що платіжок в цей місяць точно не буде - усі тіпа в комп"ютері..