Комуналка: газ, вода, електроенергія, квартплата тощо

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем СОФІЯ -СОНЯ, 13 Січень 2009.

1. Cybulynka

Cybulynka Well-Known Member

Скажіть, будь ласка, чи пробував хтось вчора подати показник на сайті Львівобленерго? І чи працював сайт? Бо так виглядає, що вони перед підвищенням цін знав будуть показники в квитанціях штучно занижувати. А подати показник, як належить, в останній день місяця, мені не вдалось!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Пробувала і мене також не пускає на сайт. Пише: "Вибачте, сервіс тимчасово не працює!".

3. YeWa

YeWa Well-Known Member

вчора десь від 12 год. дня пробували подати покази і так до цього моменту не змогла увійти на той сайт.

4. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Вчора теж не вдалося подати показник. Подала вранці. Не знаю як зарахують зрештою... То так виглядало, що саме програма не працювала. Сам сайт відкривався, а реєстрація "не впускала".

5. Naturals

Naturals Well-Known Member

Я подала без проблем. Сьогодні вдалося за 3 разом зайти на сайт.

• Смішно Смішно x 1
  6. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

мені вчора з другої спроби відкрився сайт і подала показник

7. orange girl

orange girl Well-Known Member

Підкажіть як має відбуватися провірка лічильників на воду? За чий рах-к це відбувається? Треба звертатися, щоб хтось прийшов, чи вони самостійно приходять?

8. Оксана1322

Оксана1322 Well-Known Member

9. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

І світло, але економічно обгрунтованих причин щось я для цього не бачу. Замахали, якщо чесно. То ж і так в 7 раз вже підняли, тепер ще на 50/ відсотків, а тоді
    ... То що, як у приказці, 7 раз відміряй, один відріж, щоб вже точно ніхто не зміг платити. Чи щоб ще більше коштів списати на субсидії. Пам'ятаю, як тільки почали приходити ті субсидії/переплати, а люди не розуміли, що то і до чого, то у новинах показували, що стара бабця в селі повішалась, бо їй прийшла переплата 2000 тис грн, а вона подумала, що має стільки заплатити.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

10. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Треба звертатись у Львівводоканал. (Знаю, що вони в принципі присилають повідомлення тим в кого повірка приходить по термінах). Якщо самі завезете лічильники, вам їх одразу там повірять (ну може пару днів). На рахунок оплати не скажу. Далі ставите їх і чекаєте на опломбування до місяця часу.

• Подобається Подобається x 1
  11. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

так як я зрозуміла, то на 50 % піднімуть лише за той період як ми платимо по 3,6, а в той період коли 7,8 то знизять на 10%

12. Leditanya

Нікуди не треба звертатися. Побутові лічильники та реформа системи... - Міністерство економічного розвитку і торгівлі України | Facebook
    Хоча коментарі не дуже втішні.
    На разі ми б мали проходити провірку лічильників. Але таки зараз дали собі спокій з цим питання. Побачимо, що з цього вийде.

13. Leditanya

Опалення на 80%? Вони подуріли??? Вже зараз ледве ті комунальні сплачуємо. А що далі?
    Браво! Мер Чернігова «Во время Сталина вас бы уже расстреляли»

14. orange girl

orange girl Well-Known Member

Дякую за інформацію. Теж ніби підходить час чергової провірки лічильників і у нас, але я собі згадала, що десь читала, що це тепер не є "турботою" мешканців, і от, виявляється, це дійсно так. То як кажете, просто нічого не робити, нікуди не звертатися і чекати поки самі не прийдуть? Я так зрозуміла, що Ви вирішили так зробити.

15. Leditanya

16. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Чудові пАкращення. Вони просто хочуть винищити людей. Нущо ж це таке? Ми навіть з субсидіями платимо дуже дорого.

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

17. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Ем, один, на мою думку, розумний політолог-експерт, на жаль, не запам'ятала прізвище. По радіо Ера говорив, що теперішня влада робить усе, щоб населення максимально зубожіло, не мало грошей на руках. Це робиться тому, що вони готують нову схему приватизації різних підприємств, землі, багатств держави. Я так зрозуміла, щоб вони могли це все лиш між собою поділити , оскільки:
    1. Населення не матиме коштів брати участі у торгах та аукціонах.
    2. Ніякі зовнішні інвестори не захочуть до нас прийти, вкладати сюди гроші, бо у нас війна, яку для цього підтримують і надалі. Також нестабільна економічна ситуація, той же курс, який часом штучно підвищують, обезцінюючи заощадження людей.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

18. ljudviga

ljudviga Active Member

З газовими лічильниками - то вони самі кладуть повідомлення у двері, коли вони прийдуть забирати лічильник на перевірку. Єдине, що у мене був дуже вузький проміжок часу, коли вони мали прийти. Наприклад, пишуть завтра о 10 год. ранку. А ви навіть не встигнете відпроситися з роботи.

19. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Дівчата, скільки стандартна сім'я з трьох чоловік використовує гарячої води на місяць? Треба мені дещо прорахувати, поділіться!

20. Leditanya

Ми використовуємо 3-4 куби.