Комуналка: газ, вода, електроенергія, квартплата тощо

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем СОФІЯ -СОНЯ, 13 Січень 2009.

1. fmv

fmv Member

А я не платила за підігрів, який ще підігрів води!!!
    Вони пишуть в квитанції як додаткова послуга. Вони дають газ а що я на ньому роблю то вже моя справа : чи жарю чи парю чи варю чи воду грію. Здирають з людей лишні гроші.
    Це є інші нарахування, так вказано в квитанції і є графа нарах. до сплати.

2. Caramel ka

Caramel ka Well-Known Member

Була сьогодні в соцзахисті на рахунок пільг багатодітних сімей і дізналась що з 1 липня будуть пільги на комунальні послуги тільки по доходах, тре тільки довідки про з/п( якщо не працюєте то копія трудової), про склад сім"ї і декларація.

3. raspberry

raspberry Well-Known Member

Пробую зареєструватись на www.loe.lviv.ua. Має прийти на телефон смс з паролем. Вже десь хв. 15 пройшло, не приходить. Хто реєструвався, скільки на те смс чекати?

4. basia

basia Well-Known Member

Мені прийшов протягом 2-3 хв. Але спроба зарееструватися була далеко не перша. Після звернення в скаргах дивовижно швидко зареєструвало.

5. raspberry

А де там ті скарги шукати?
    --- дописи об"єднано, 6 Липень 2015 ---
    Пробувала вдруге зареєструватись, написало, що "Користувач із такими даними вже зареєстрований.":dntknw:

6. raspberry

Написала в тех. підтримку на kc@loe.lviv.ua, як в рельсу...
    --- дописи об"єднано, 6 Липень 2015 ---
    Зла на них не хватає! Намалювали мені борг в 900 грн.!:girl_devil: Хочу вияснити WTF!

7. basia

basia Well-Known Member

Часто відповідало,що "сервіс тимчасово не працює". А скаржилась так - на головній в лівій колонці сама верхня клавіша " інформаційний центр" , потім натиснути клавішу "найчастіші запитання". Внизу буде поле для друку.

• Інформативно Інформативно x 1
  8. Vilanda

Vilanda закохана в гори

Хто подавав показник світла на сайті loe.lviv.ua - коли ви це робили: 25 числа чи в останній день місяця?

9. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Смс має прийти одразу. Ви поставили галочку в "Згоді на обробку персональної інформації"? Без цієї згоди реєстрація не відбудеться.

10. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Подавала 25 числа, але вони порахували середній показник і вийшло трошки більше ніж я давала.

11. Vilanda

Vilanda закохана в гори

Я так само подавала 25 числа. От думаю, чи можна це зробити в останній день місяця, щоб було точніше.

12. Happy Fiancee

Подавала 28-го. Зафіксований до плати той показник, який я подала.

13. raspberry

Вже зареєструвалась, телефонувала до них на гарячу лінію, зареєстрували моментально.
    Подавайте 30-31 числа, мені так їх консультанти порадили.

14. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Я подала 26-го, і мені теж до сплати той показник, який я подала.

15. HalynaKv

HalynaKv Member

Цікаво, від чого це залежить? Я подавала через сайт теж 28-го, але мій показник не зафіксований, хоча був навіть більший, ніж той, що до сплати.

16. Happy Fiancee

Думаю варто спробувати ще один місяць, щоб подивитися чи то система чи випадковість. Може був якийсь збій в програмі в той час як ви подавали показники і не зафіксувало.
    В мене, наприклад, зараз поганий інтернет і я взагалі не можу зайти в програму. З іншого компа зайшла (там інтернет кращий).
    Першого числа очевидно робились нарахування, бо остання інформація не відображалася.

• Корисно Корисно x 1
  17. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Дівчатка, в мене питання. Як сплатити за світло через термінал easypay? Просто ввести 10 значний код? Чоловік сплатив ще зранку, але кошти не зараховані. Може бути, що вони ще не оновили дані?

18. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Минулого місяця платила за опалення в районі 50 грн (тільки за підігрів води). Цього місяця приходить квитанція мінус 93 грн?! Це як..може хтось пояснить

19. Натуля

Натуля Well-Known Member

Я вчора засікала по лічильнику скільки накручує газова колонка з включеним на ніч вогником - за місяць виходить приблизно 3 куба, 22грн.

• Подобається Подобається x 2
  20. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

А в мене питання... Хтось подавав документи на субсидію поштою? Які підводні камені можуть бути?