Комуналка: газ, вода, електроенергія, квартплата тощо

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем СОФІЯ -СОНЯ, 13 Січень 2009.

1. Knopka

Knopka Well-Known Member

Відповідь: Комуналка: газ, вода, електроенергія, квартплата тощо

а райадміністрації - в підпорядкуванні міськаради. Тому є сенс скарги подавати в райадміністрацію, а якщо питання не вирішили - в мерію, в департамент ЖКГ, саме вони курують ЛКП Львова

---------- Додано в 14:37 ---------- Попередній допис був написаний в 14:34 ----------

Залежно чия це територія - якщо прибудинкова - ЛКП чи ОСББ, а якщо загальноміська - місто. Але до доріг в дворах місто не скоро добереться, ще дороги, де великий транспортний потік роблять, а решта чекає кращих часів...

2. terezka

terezka котяка-вишивака

вчора прийшов рахунок за комунальні, за гарячу воду вони нарахували аж 10-ть кубів, причому - в мене лічильник і я регулярно подаю його дані, так лічильнику ще пів року працювати до тих показників, які дописані в квитанції
    може хтось мав таку ж ситуацію, і порадить куди звертатись?

3. Golgy

Golgy Member

в мене таке було. я трохи проплатила була наперед, а вони і далі дописували. потім я звернулась в жек і пояснила ситуацію. вони в себе відмітили і я не платила і не подавала показники до того часу поки не використала все, за що заплатила.

4. terezka

terezka котяка-вишивака

я просто не буду платити наперед, а то майже 200 грн на дорозі не валяються, та й бойлер планую поставити, щоб звести до мінімуму оплату за гарячу воду. мабуть таки піду в жек, питатись і, в крайньому випадку, сваритись

5. natorella

natorella Well-Known Member

хтось є з газової контори?
    хочу запитати - мамі приходять вже другий раз (хоч і не застають) з газовні хлопи - знімати лічильник. по містечку нашому коли знімають - чіпають якусь біду на трубу і рахують потім хза місяцб в середньому по 16 грн на рило. нас там 3 прописаних, але живе мама сама (платить до 8 грн літом). потім визнають той лічильник зіпсутим і кажуть встановлювати новий за власний кошт, хоч попередній був також за свої гроші встановлений (там якийсь вид того лічильника, шо до нього мають тепер претензії, а раніше - коли його ставили, де ви були з претензіями? чо не сказали шо то фуфло?)
    блін такий бєзпрєдєл тепер в районі твориться - ужас

пасавєтуйте

6. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Нам колись також так нарахували. Зверталася в жек, але то нічого не дало, бо сказали, що їм тепер багато клопоту переробляти те все. Тому попросили вибачення за помилку і сказали платити по мірі використання води, але щомісяця, коли давали показник лічильників, нагадували, що нам нарахували за воду багато. А в ситуації, коли за гарячу воду скоро треба буде платити більше, то у виграші залишаєтеся Ви, бо нарахування Вам зробили по меншій вартості.

7. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Народ,може й не в цю тему,але пиш сюди,хтось щось чув про це:
    http://ua.korrespondent.net/business/1110861
    коли воно вступило в дію?

8. Vendy

Vendy Active Member

я так розумію, що воно ще не вступило в дію

9. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

знайома юристка сказала,ніби з Нового року почне діяти

10. dasha

dasha Well-Known Member

Скажіть будь-ласка, може хто знає чи можна оформити субсидію, якщо людина не працює і не числиться на біржі? Ато осінь на носі і чую з тим отопленням ми зовсім обанкротимось:girl_impossible::suicide:

11. Housewife

Housewife New Member

dasha якщо ви проживаєте в квартирі самі, являєтеся власником або співвласником квартири, якщо не маєте офіційних доходів, то субсидія цілком можлива, проте в будь-якому випадку вам потрібно буде подавати довідку про те, що у вас немає офіційних доходів ( береться здається якраз на біржі)
    Якщо ж в квартирі прописані інші члени сім"ї і мають офіційні доходи - нічого не вийде..
    Знаю, бо сама недавно намагалася оформити субсидії. В квартирі прописані лише я з дитиною, в декреті, тому офіційних доходів не маю, проте я не являюсь власником квартири, тому в наданні субсидій нам відмовили..

12. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

В мене хлопець працює в газовій слюсарем, і їх там просто ЗАСТАВЛЯЛИ знімати лічильники("якщо не принесеш 5 лічильників з села-пиши заяву на звільнення").
    Навіть якщо лічильник після перевірки виявився робочим, то людям сказали міняти, але ніякого документа про несправність ненадали. А якщо не поміняють то відрізають газ, потім буде ще дороще підключити. Сьогодні мали їхати відрізати одну хату, добре що дощ падає.

13. dasha

dasha Well-Known Member

І що на біржі дадуть довідку, що немаю доходів, якщо я там не стою?

14. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Дівчата, заповнюю заяву на субсидію, цікавить така річ, що мається на увазі під джерело доходу і вид доходу, треба на вчора:)

15. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

Для вас відповідаю запізно,але може комусь пригодиться.
    Вид доходу, наприклад: пенсія або викладацька діяльність.
    Джерело доходу, наприклад: пенсійний фонд (якщо вид доходу пенсія); або ПТУ №34, чи інститут, чи університет і т.д. ( якщо вид доходу викладацька діяльність)

16. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Якщо вже десь недавно писали, тицьніть мене носом... :girl_yes2:

Питання- Щойно перглядала сайт міської ради, там де перелік документів на субсидію, по пункту Відомості про забезпечення житловою площею і комунальними послугами- то як і раніше- довідки з ЖЕКу, з Львівгазу, Райенергозбуту? Чи вони там самі відомості про відсутність заборгованості перевіряють?

17. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Відповідаю сама, сьогодні здавала документи на субсидію- треба тільки паспорти, довідки про доходи, ід. номери, оплачені квитанції, довідку з ЖЕКу можна взяти самому, або із соцзабезу замовлять, довідки із місця прописки чоловіка в мене не вимагали. Заяву і декларацію заповняла на місці.

18. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

ось мені цікаво, чи є такі, що споживають менше отих 150кВт, бо у нас менше 500 кВт ніяк не виходить (4-ьох кімнатна квартира)

19. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Є. Ми за минулий місяць спожили 130 кВт
    Моя мама працює в РЕМі обліковцем електроенергії. Казала, що з серпня заплановане нове подорощання((((

20. карапуз

карапуз Well-Known Member

У нас також 400- 500 ( двохкімнатна квартира :girl_in_dreams:).