Комуналка: газ, вода, електроенергія, квартплата тощо

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем СОФІЯ -СОНЯ, 13 Січень 2009.

1. solomka

solomka Active Member

В нас теж особняк з лічильником. Сьогодні прийшла квитанція - 360 грн за 100 куб, написано, що ціна за куб 7,188грн./куб. при обсязі споживання більше 200 куб.за міс.

2. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

У мене теж таке пише, ціна 7.188 , а 3.60 при обсязі споживання до 200 кубів.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

3. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

4. MilkiWey

MilkiWey Well-Known Member

Моя коліжанка місяць тому встановлювала - заплатила 2500 грн. Я теж було запалилася встановити, але вчора зайшла на сайт Львівгазу і побачила, що з 1 січня 2016 року ці лічильники будуть встановлювати безкоштовно (для тих, у кого тільки газова плита). Я порахувала, що враховуючи, що до кінця року лишається 7 місяців і норма буде 3 куба, то я заплачу щось порядка 700 грн. То ж нема змісту зараз платити 2500 грн. - явна економія, потерплю.
    --- дописи об"єднано, 17 Травень 2015 ---
    На сайті Львівгазу все написано і є телефон для довідок щодо встановлення лічильника

• Інформативно Інформативно x 1
  5. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Гмм. А де можна почитати про норму в 3 куби. В нас прописано двоє. квитанція на 12 кубів

6. smugastik

smugastik Well-Known Member

В пості 863 є посилання, де по три куби будуть рахувати з травня місяця а квитанції прийшли за квітень місяць, де ще норма споживання по 6 кубів на людину.

• Інформативно Інформативно x 1
  7. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

О, дякую. Провтикала.

8. Banny

Banny Well-Known Member

Ой, дівчаточка, я лічильника на газ не маю,тільки що глянула в квитанцію за газ- 109 грн.до оплати, я в шоці! Попередній рахунок був 15грн. Ну я очікувала, що підвищиться оплата, але ж не настільки...От і думаю тепер чи то лічильник ставити, чи то подивитись як буде із субсидією...Правда у пості вище було написано про безкоштовне встановлення лічильків, то це трохи радує...

9. mumija

mumija Member

нам теж так прийшло, я в ступорі! але лічильник теж не врятує. в моїх батьків лічильник, живуть двоє, газом тільки для приготування їжі користуються, рахунок на 130грн рийшов(((( куди світ котиться?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. KUSJ

KUSJ мрійлива

в нас лічильник, проживає 3 дорослих і 2 дітей, користуємось плитою і духовкою, прийшло 150грн(за24куб.) і це нам ще 6 кубів приплюсували...

11. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Нас 2 дорослих+ 1 малий, лічильник: плита, опалення, підігрів води - прийшло 224куб.=644грн. Але !! на вчорашній день переплати 70куб. То ми за травень певно по нулях вийдем, бо опелення вже виключили. Залишили лише сушку в ванній.

12. silvia

silvia Well-Known Member

нам прийшов на 160 грн!! прописано 2 . Плита газова, духовка електрична. Газом гріємо хіба чайник, готуємо у мульті....

13. ginseng

ginseng Well-Known Member

@nibysh, ви опалюэте будинок частково? Бо я на 100 м з тим опаленням на 130-150 кубів напалювала, слава Богу потепліло вже:)

14. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Ми опалюєм будинок частково "але по різному". В квітні з опалення було 2 теплі підлоги+полотєнчік+3чи 4 батареї на мін. Необхідності в решті батарей не було. Минулий рік за той найхолодніший місяць в нас пішло 700куб. Це ще 2 кім. були на+15. і дві не зробленні ванні кімнати не опалювались. Ну але ми маєм і твердопаливний і буфер. І чоловік хоче сонячні колектори на підігрів води.вже і ціну питання знаєм. Тіко ще не придумали звідки добути.

• Подобається Подобається x 1
  15. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Нас проживає двоє і дитина неповнолітня. Опалення індивідуальне, лічильник є, плита газова, чайник кип"ятимо на газі (не маємо електричного), включали опалення хіба на ніч, тоді, коли було холодно у квітні. Пішло 137 кубів. Яким чином вирахували оплату 817 грн. 56 коп.? Я вже і так множила, і перетак, і пересяк - не виходить мені така космічна сума. Куди йти з тою квитанцією, аби вияснити - на газзавод?

16. Mylnyk

Mylnyk Member

17. vakyolka

vakyolka Well-Known Member

На квитанції має бути тел. для довідок. А ще можна піти на Дорошенка.
    Доречі теж прийшлаквитанція з сумою 109грн... Правда субсидія перекриє 71грн.

18. AilataN

AilataN жива

150 ділимо на 24= 6.25.
    шо за тариф? то не до вас, конкретно, то просто питання.
    і я сьогодні, множила ділила додавала. Цифри у квитанії , таке враження, що взяті тупо зі стелі, бо навіть суми і різниці ніяк не сходяться.
    138 кубів. по 3, 6= 496 грн
    у квитанції нараховано 356, 39.
    зате за попередній місяць дописали якусь суму, бо оплачено було повністю, але , виходить, що не повністю, дурдом.
    ФБ вже рветься від тотожних повідомлень, завтра Газконторі буде весело.
    Вже замовила. Всім раджу.
    І посудомийка - моє все , терміново.

19. KUSJ

KUSJ мрійлива

Так, я теж зауважила що не сходиться! А могли помилитися в сумі? Таке враження, що помилились на гривень 20...

20. AilataN

AilataN жива

а хто зна?

Пішла на сайт газовиків..
    може погано дивилася, але не побачила те що мені треба.
    Зате потішила інформація " як стати нашими клієнтами". Як-як? та просто газу треба захотіти.
    альтернативи нема:girl_emo: