Комуналка: газ, вода, електроенергія, квартплата тощо

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем СОФІЯ -СОНЯ, 13 Січень 2009.

1. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Відповідь: Комуналка: газ, вода, електроенергія, квартплата тощо

+ постійно є гаряча вода і саме такої температури, як треба

2. kati

kati Well-Known Member

ми гарячу воду перекрили ще весною,користуємось лише болєром.... справді вигідніше

3. kitka

kitka Well-Known Member

Дівчата, в кого є бойлери. А скільки років вони вже вам служать?

4. Chortenia

Мені поки що кілька місяців :shy:

5. viltis

viltis Well-Known Member

В мене бойлер вже майже 2 роки. Працює суперово. Правда, є маленький мінус --не надто потужний напір води, але і бойлер в мене маленький. Єдине, що він в мене цілий рік працював без паузи, то зараз на 2 місяці його відключила....Просто, щоб побачити різницю.

6. kitka

kitka Well-Known Member

Чому питаю. Бо в нас теж був бойлер перед інд.опаленням. Прослужив менше 5 років. Почав текти в один прекрасний момент. Ми його зняли, чоловік його розпотрошив, бо ремонту він не підлягав. Ви би бачили, який там був накип на тені:sad:! І це при тому, що в нас вода відносно не жорстка. Потім прочитали в інтернеті, що оптимальна тривалість життя бойлерів - 5 років.

• Подобається Подобається x 1
  7. kati

kati Well-Known Member

в нас 3 роки, електролюкс

8. Chortenia

Як то кажуть "вскрытие покажет"

9. kati

kati Well-Known Member

я тільки знаю,що бойлери раз на тиждень -два потрібно вмикати на максимальну температуру,аби вбити всі мікроорганізми які живуть у воді

10. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Не знаю, чи в цій темі. Коли на Сихові буде вода? Хтось щось знає?

11. Рибка

Рибка Well-Known Member

А в нас була цілий день, то певно, десь біля вас прорвало..... Так переважно до восьмої включають.

12. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

хто знає, що на Сихові робиться з світлом????????????????????
    вчора два рази виключали, сьогодні цілий день не було, і тільки що знов виключили і включили. Що ж це таке, були якісь попередження і я не знаю. Так вже то дістало!!!!!!!!!!!!!!

13. карапуз

карапуз Well-Known Member

Скажіть мені ,будь ласка, власники двокімнатних квартир,у котрих є електрочайник,пральна машина,праска,мікрохвильова піч, два телевізори ,комп"ютер,бойлер,холодильник та посудомийна машина,скільки кіловат електроенергії ви використовуєте щомісячно ? Нам , через місяць, приходить квитанція ,у котрій пише ,що ми спалили 800 кіловат:girl_sad:.Я кажу чоловікові,що це дуже багато,а він зі мною не згідний.А,ще у мене є не дуже добрий сусід,у якого лічильник стоїть на місці,а я знаю,що у квартирі завжди хтось є. Я,навіть,деякий час кожен день записувала показники нашого лічильникат :girl_crazy:і виходило на місяць, максимум 400 кіловат.Усе це, наштовхує мене на думку,що хтось у нас "краде" світло.Але як це усе підтвердити :girl_in_dreams: ?

14. Neverland

Neverland Well-Known Member

Дівчата, порадьте щось. Ми знімаєм на сихові вже рік квартиру. Але мій організм досі не може звикнути до тої води паршивої. В мене по життю жирна шкіра і волосс, а після миття в цій "воді" (навіть водою тяжко назвати) шкіра лущиться, обличчя сухе, креми не допомагають. Волосся наніц посічене, якесь як пакля навіть після купи масок зволожуючих і лупа. В чоловіка те саме. Як тільки пару днів миюсь в мами - все гаразд і волосся нормалізується і шкіра. Просто мене вже то трафляє, не можу я вічно в мами митися. Вже почали нову квартир шукати в іншом районі, бо це просто знущання, як буде дитина то я навіть за метр до тої води не піднесу... Це на всьому сихов таке? Чи може люди просто фільтри ставлять? Як взагалі з то водою жити і митися? Може порадьте щось поки ми ще тут живем, бо шкіра ну геть страждає :sad:

15. Рибка

Рибка Well-Known Member

У нас було щось таке, коли ми жили на зйомній квартирі. Наш лічильник просто бігав, коли сусідній майже завжди стояв на місці. Ми викликали електрика з ЖЕКу, той подивився, сказав, що ніби все добре ( але до того брав ключі від щитка якраз у того сусіда). І що цікаво - після цього нам почало накручувати світла майже в два рази менше :girl_crazy:.

Як на мене, 800 кВт - дійсно багатенько.

Так, тут дійсно досить жорстка вода.
    Але аж такого нема, чи то може ми вже звикли.....
    А фільтр у нас поки що тільки на подачу до пралки, на загальний все якось не доростемо :). Але плануємо.

16. Neverland

Neverland Well-Known Member

Мабуть незвикша, і шкіра дуже чутлива, бо просто вмираю. А ще таке питання, пралка без фільтру лише на калгоні дуже страждає? Бо нам фільтри господарі не дають ставити. Я от переживаю щоб пралка не зламалась від тої води.
    П.С. Я до речі одного разу воду з-під крану налила в мисочку щоб зволожити повітря в кімнаті, ну так наливала пару разів, потім хотіла вдмити мисочку від накипу (так мені здалось) або від осаду води, так мені водою мисочку просто роз"їло... Дно шершаве і трохи потріскане. Цікаво, що вони туди додають в ту воду...

17. Зануда

Зануда Well-Known Member

Ми на Сихові вже 30 років живемо. Мабуть звикли. :) Миємось у тій воді без проблем, але от пити її справді неможливо, тому воду тато привозить для нас із джерела.

18. Tela

Tela Well-Known Member

У мене була схожа ситуація, суми за світло приходили 80, а деколи 100 грн, при тому шо в дома цілий день нікого не було(приходили ми тільки вечером), чоловік також зі мною не був згідний що ми забагато платим, казав що я щось видумую, поки мені то не надоїло і я сама не пішла і не вирубала рубильник, тоді я йому і доказала!!!! Лічильник собі спокійно далі крутився і так годину часу електрика була вирубана, а він годину крутився, я грішним ділом також подумала на сусідів, звернулась зі скаргою в "Львівобленерго" прийшов майстер, перевірив і сказав що це був самокрут лічильника, замінив і тепер від сили в місяць нам виходить 17 грн, і це при тому що тепер цілий день я є вдома, а відповідно працює і компютер, і пральна машинка, і електричний чайник і т.д.

19. карапуз

карапуз Well-Known Member

Ми теж так робили,але у нас лічильник зупинився :girl_sad:

20. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

в нас весною було щось схоже.. завжди за світло виходило до 70грн, потім стали приходити рахунки по 130-150 грн. Тихий шок... вимикали все, лічильник не крутився (відповідно нічого не докажеш). Через пару місяців все внормувалось, зараз зима і ми знову берем свої 350 кВ . Я собі подумала, може то в холодильниках-морозильниках понамерзало трохи, і йшло більше електрики на підтримання Т?
    З.І. у нас хата, все крім електрочайника і посудомийки, + морозильник, + купа народу.