Комуналка: газ, вода, електроенергія, квартплата тощо

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем СОФІЯ -СОНЯ, 13 Січень 2009.

1. kitka

kitka Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

У вас не дозволяють в 9-типов.? Бо в нас саме 9-ти.

2. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Зараз взагалі дозволів на АГВ не дають, наскільки я знаю. Ніде і ні під яким соусом...Я б теж автономне ой як хотіла, аби той ЖЕК подалі послати...

• Подобається Подобається x 4
  3. kati

kati Well-Known Member

незнаю....літом наші знайомі поставили,в 9-поверх. без проблем,ну за гроші ясно....

4. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Та отожбо, що літом, а потім це все миттю прикрили. Ми десь восени хотіли, то вже зась...

5. Nata

Nata Well-Known Member

Не дають дозволів, точно не дають :).
    А мені й не світить у нас газу нема. Ми на елєктриці живемо.

6. odree

odree Well-Known Member

з жовтня знову зробили заборону, але це не на постійно. Звесни все може змінитися. Тому тримайте руку на пульсі

7. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Видачу дозволів блокують жеки і решта, кому то вишідно, звичайно, бо всі хочуть автономне,
    коли ж всі перейдуть на своє - то за що ж вони жити будуть ті жеки?
    Ми от з АГВ минулого року за опалювальний сезон (з жовтня до квітня) заплатили тисяча сто гривень, тепер подорожчало - то я прикидала, близько півтори тисячі, а в нас квартира площею 150 кв.м.,
    так що економія ще та.

• Подобається Подобається x 7
  8. амелі

амелі Well-Known Member

280 грн за двокімнатну в 52 м2
    300 грн у мами за трикімнатну в 69 м2

• Подобається Подобається x 1
  9. odree

odree Well-Known Member

а в нас за 4 кімнатну 208 грн

10. Іруня

Іруня Well-Known Member

Даремно тішетесь:sad:. Вчора дізналася, що квартири з індив.опаленням будуть мати тарифи, як для підприємств:cesored:.
    До речі, з 1 лютого і з 1 травня знов будуть піднімати ціну:sad::sad::sad:.
    Ось :http://ua.for-ua.com/ukraine/2009/01/12/163038.html. Я вже взагалі в шоці!!!

• Подобається Подобається x 6
  11. kitka

kitka Well-Known Member

Прочитала. Так все рівно ж виходить менше. В нас за рік пішло трохи менше 2000 кубів. Це по старій ціні за газ було менше 800 грн. А якби було централізоване, то опалення вийшло би 320грн. х 5 міс.=1600грн, а ще плюс газ на плиту.

12. Іруня

Іруня Well-Known Member

І то правда, та й маєш змогу використовувати тоді, коли треба, а не лише тоді, коли дають. Бо ж і в вересні вже буває холодно, чи у травні... І гаряча вода, знову ж таки. Одним словом, одні лише плюси.
    У нас будинок площею трохи більше, ніж 200 квадратів, то за минулий місяць прийшло 187 грн, але то ми трохи економили і включали опалення лише на ніч. Думаю, що якщо би опалювали цілодобово, то легенько би спалювали 1000 кубів/міс. А при майбутніх цінах певно буде тугенько заплатити в місяць по 700-800 грн:sad:. Нічого, поживемо - побачимо.

13. Люша

Люша Well-Known Member

я прозрела ще більше - опалення 297 грн., гаряча вода 96 грн.:sad:
    квартира 3 кімнатна, 60 кв. м., разом 393 грн.
    я просто із жахом чекаю всі решта квітанції:sad:
    за світло, газ, інтернет, холодну воду - разом думаю буде під 600 грн.:sad::sad::sad:

14. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

Відповідь: Комуналка: газ, вода, електроенергія, квартплата тощо

Платимо за прибирання території...70 грн щомісячно, інколи виникає питання...де та територія? В брамі завжди брудно, прибираю сама, і інколи сусіди...про освітлення я взагалі мовчу! :)

15. Loyal

Loyal Well-Known Member

І я в шоці з того обслуговування обладнання і прибирання території. Кожного місяця сума все більша - починалось до 50 грн, а цього місяця вже 70. При чому я порівняла з 2-ма місяцями тому, то вийшло, що квитанція за квартлату майже в 2 р більша...(раніше біля 200грн могло бути, а зараз 400) За рахунок чого - не розумію!

16. Зая

Зая Well-Known Member

а ми 730 грн.за все (інтернет окремо)заплатили:shutup:

17. zirka

zirka Well-Known Member

В нас за грудень опалення 280 грн за 1-кімнатну 18 кв.м. (кімната). Взагалом цього місяця доведеться сплатити близько 700 грн, ще + 100 грн інтернет. Але від інтернету цього місяца доведеться відмовитися, бо ще за оренду треба сплатити 1000 грн.:sad::sad::sad::sad::sad::sad:

18. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

У нас автономне опалення, то у найбільші холоди напалюємо 200куб м газу, тобто 96 грн. (трикімнатна квартира 78 кв м). Вода і водовідведення ще плюс 40-45 грн, електроенергії використовуємо багато - мінімум на 80 грн. Телефон, інтернет + 80 (у нас модем на площадці один на три квартири, платимо по 50 грн з кожного). Разом виходить біля 350 грн, як який місяць.

19. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Нарід, я в шоці від ваших сум!!!! За що такі гроші за опалення і яким чином вам їх рахують???
    До речі, подивилась, що оскільки гаряча воду треба ловити, та ще й незрозуміло,я якої температури вона буде, дешевше платити за електроенергію і нагрівати бойлером.

20. bora

bora Well-Known Member

Звичайно бойлером дешевше, в півтори-два раза в нас виходить. Просто один місяць спробували його відключити, щоб побачити яка вартість вийде, бо нарахувало 500 кВт. Нє, краще нагрівати.