Відповідь: Кому підпис? До одруження в мене було шість теорій щодо виховання дітей; тепер у мене одна дитина і жодної теорії Як виховувати дітей, знає кожен , за винятком тих, у кого вони є Батьки вже не виховують дітей - вони фінансують їх. Батьки – настільки прості пристрої, що ними можуть керувати навіть діти Кращий спосіб зробити дітей хорошими – зробити їх щасливими Стати батьками зовсім легко. Бути батьками, навпаки, важко Найприємніше в дітях – це процес їх виробництва.
Відповідь: Кому підпис? Мовою оригіналу звучить краще : " Иногда открываю шкаф, долго смотрю в него и понимаю, что две трети одежды я держу на случай, если сойду с ума."
Відповідь: Кому підпис? Турция кричала: - Приезжай загорать! Париж кричал: - Приезжай фоткаться! Египет... напоминал о пирамидах... А кошелек сказал: - Иди за грибами, фантазерка.)))
Відповідь: Кому підпис? Якщо тобі копають яму — не заважай! Зробиш собі басейн Якщо тобі миють кості — дякуй! Не буде артрозу… Якщо тобі плюють в спину — гордись! Ти попереду…!
Відповідь: Кому підпис? Самый лучший друг – это мама. Она никогда не завидует, не желает плохого. А в глазах её сверкает любовь и гордость за своего ребёнка!
Відповідь: Кому підпис? Говорит мне свекровь: И за что же моему сыночку ТАКАЯ ЖЕНА... - За Ваши ГРЕХИ - МАМА!
Відповідь: Кому підпис? Не люблю ждать и догонять. Особенно ждать тех, кто ВООБЩЕ не догоняет, что их ждут ...
Відповідь: Підписи форумлян Не терплю в людях нетерпимість!!!!!!!! Всі думки мають право на існування, та от думки інших приречені на жалюгідне і коротке існування
Відповідь: Кому підпис? ДОСТАЛИ !!! Потолстела, потолстела !!! Да !!! Потому, что пешком мало хожу . НА РУКАХ НОСЯТ!!!!!!!!! Кому-то любимая... Кому-то дочь... Кому-то сестра... Кому-то подруга... а Кому-то поперёк горла! ГОРЖУСЬ СВОЕЙ УНИВЕРСАЛЬНОСТЬЮ!)))
Відповідь: Кому підпис? Ніколи не бійся робити те, що раніше не робила. Памя"тай - аматори побудували ковчег, професіонали ж побудували Титанік.
Відповідь: Кому підпис? ПЛЕВАТЬ Я ХОТЕЛА НА ЧЁРНЫЕ И БЕЛЫЕ ПОЛОСЫ ЖИЗНИ, Я ИДУ ПО СВОЕЙ, ФИОЛЕТОВОЙ!!!!))
Відповідь: Кому підпис? - Дорогая, тебе торт на шесть кусков порезать или на четыре? - На четыре, я шесть не съем.....
Відповідь: Кому підпис? Значит так, я выхожу замуж! Всем готовиться к свадьбе, а я пошла мужа искать)))))))))))))))))))))