Відповідь: Кому підпис? Справжній чоловік має прагнути в жінці змінити лише дві речі - прізвище в паспорті та об"єм її талії
Відповідь: Кому підпис? Мужчины как bluetooth: когда близко — хорошая связь, когда далеко — сразу начинают искать новые устройства. Женщины как wi-fi: видит всех, но подключается к самому сильному!
Відповідь: Кому підпис? Не всё так плохо, как нам видится порой.Не всё настолько безысходно- безобразно.Бывает с каждым так: сейчас - хоть волком вой,а через время видишь мир опять прекрасным...
Відповідь: Кому підпис? По-справжньому найближча людина - це та, яка знає твоє минуле, вірить в майбутнє, а зараз приймає тебе такою, яка ти є!
Відповідь: Кому підпис? -Девушка,а у вас есть парень? -Нет. -Как у такой красивой и милой девушки и нет парня? -Муж против))))))))
Відповідь: Кому підпис? Чем отличается настоящий мужчина от обычного?-От обычного голова болит, а от настоящего-кружится!
Відповідь: Кому підпис? Я где-то, кажется, почти, хотя и еле-еле, в каком-то смысле на пути, возможно, к некой цели... Ошибаюсь, обжигаюсь..., иду дальше — улыбаюсь. Хочу плакать, не сдаюсь..., все в порядке — я прорвусь !!! Межі досконалості не існує, тому віджимайся, віджимайся... В мене не вибагливий смак - мені потрібне лише найкраще
Відповідь: Кому підпис? У будь-якому домі у жінки завжди є своя окрема кімнaтa, і тaм вонa веселиться щодуху: хоче - борщ вaрить, хоче - посуд миє... Тільки коли кількість комп'ютерів дорівнює кількості членів сім'ї, в родині виникає повне взаєморозуміння! Завтра ніколи не настає .... Прокидаєшся - і знову сьогодні. Я перевіряла... Мій персидський кіт, влаштував на моєму персидському килимі персидський залив! Втомилася від фітнесу? Вщипни себе за сальце!
Відповідь: Кому підпис? НЕ ПОМНЮ КАК ОБЕЩАЛА МУЖУ ... ИЛИ ВЫПЬЮ ДВА БОКАЛА ВИНА... И ПРИДУ В ДЕВЯТЬ ... ИЛИ ДЕВЯТЬ БОКАЛОВ ВИНА ... И ПРИДУ В ДВА !!!
Відповідь: Кому підпис? Купила мужу костюм тройку — трусы и два носка. Люблю его, балую Мамочка, у тебя была мечта? — Была! — А сейчас? — А сейчас идет рядом и задает вопросы!
Відповідь: Кому підпис? Мобильный телефон, как пионерский галстук, - сначала гордо носишь, потом тихо ненавидишь. ---------- Додано в 19:47 ---------- Попередній допис був написаний в 19:32 ---------- На аднакласніках щойно побачила: Я живу у місті, яке ніколи не спить... в місті, де живуть мої сни... де народжується вітер... .де посміхається печаль... де народжуються дружба і любов... де мрії стають реальністю... так це воно... це моє місто Львів....
Відповідь: Кому підпис? Все мужчины ищут умную, красивую, весёлую, ухоженную, стилЬную, роскошную, начитанную, сексуалЬную, молодую, с наличием своей квартиры, машины, шуб, бриллиантов, и ещё главное верную и бескорыстную... Возникает вопрос: Вы-то ей зачем?
Відповідь: Кому підпис? П О М Н И Т Е ! Открытие холодильника после полуночи превращает принцессу в ТЫКВУ!