Відповідь: Кому підпис? Мені сподобався один підпис Вконтакті....на жаль. на українську він ніяк не перекладається гарно: Только захочется почувствовать себя слабой женщиной, но как назло, то кони скачут, то избы горят!!! і в тієї ж панянки: Когда обламывают крылья - приходиться летать на МЕТЛЕ!!!
Відповідь: Кому підпис? Лиш тільки захочеш відчути себе слабкою жінкою, а як на зло то коні скачуть, то хати горять Коли ламають крила - доводиться літати на мітлі усе перекладається.
Відповідь: Кому підпис? Звісно, що перекласти можна все, але звучить вже не так Про "избы" є російська примовка, а про "хати " - такої немає....Тому й не вловлюється пришпил Д.С. щодо другої фрази - згідна. Просто вже подала як було в оригіналі.
Відповідь: Кому підпис? Всьо вловлюється ізба - то ж і є хата але це вже радше в мовні посиденьки, в труднощі перекладу
Відповідь: Кому підпис? Потрібно вміти мовчати про все, що важливо лише для тебе. Часом,те що каже одна людина важливіше за те,що думають мільйони...
Відповідь: Кому підпис? дуже близьке до відомого вислову: " Можливо, в цьому світі ти всього лише людина, але для когось ти — весь світ. " — Ґабріель Ґарсія Маркес
Відповідь: Кому підпис? Купила платье - тютелька в тютельку, сегодня примерила - жмет, может тютельки выросли?!
Відповідь: Кому підпис? Як важко повзти з гордо піднятою головою! Найшвидші крила у грошей. Скромність прикрашає людину, нескромність – жінку! Привіт! Що робиш? Де робиш? Навіщо робиш? Кому робиш? Давно робиш? А мені зробиш? Проснулся, смотрю на себя в зеркало и понимаю: я стар... я очень стар... Я СУПЕРСТАР!!!!!
Відповідь: Кому підпис? побачила такий підпис, можливо комусь і сподобається: Любовь как" adidas" у всех есть,но не у всех орегинал
Відповідь: Кому підпис? і такий гарний підпис ДЛЯ КОГО ТО СЧАСТЬЕ - АЛЕНЬКИЙ ЦВЕТОЧЕК!!! ДЛЯ МЕНЯ ЖЕ СЧАСТЬЕ - ДОЧКА И СЫНОЧЕК!!!
Відповідь: Кому підпис? Я люблю тебя родной в каждой новой позе- за столом,в авто,с пультом,в санках на морозе! Но милей всего ты мне,когда стонешь грубо, доставая из штанов.....Деньги мне на шубу!....
Відповідь: Кому підпис? А я не злая... я даже желаю своим врагам чтобы у них по три машины у ворот было: скорая, милиция и пожарная. ---------- Додано в 14:21 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ---------- Больше всего я ненавижу свою совесть. Зараза, ворчит постоянно. А еще силу воли... Эта вообще где-то шляется. ---------- Додано в 14:24 ---------- Попередній допис був написаний в 14:21 ---------- А цей взагалі такий класний Самая счастливая женщина - у которой два имени. Первое - любимая, второе - мама!
Відповідь: Кому підпис? Охотиться за замужней женщиной на территории семейного круга - явное браконьерство. За это могут лишить орудия незаконного промысла. ---------- Додано в 00:23 ---------- Попередній допис був написаний в 00:22 ---------- — Вы знаете милочка, что такое говно? Так вот оно по сравнению с моей жизнью ПОВИДЛО! Ф. Раневская