Відповідь: Кому підпис? Думаю, тому, що більшість списані з інших сайтів і в оригиналі звучить краще ніж в перекладі. Перекладаю на рідну мову свій підпис: ТИХО НОСИКОМ СОПИТ, МАМУ ОБНИМАЯ, ВОТ ОН, РЯДЫШКОМ ЛЕЖИТ,МОЙ КУСОЧЕК РАЯ! - ТИХО НОСИКОМ СОПЕ, МАМУ ОБІЙМАЮЧИ, ОСЬ ВІН, ПОРЯД ЛЕЖИТЬ, МІЙ ШМАТОЧОК РАЮ!
Відповідь: Кому підпис? а не краще робити не "комп"ютерний переклад"? наприклад, ТИХО НОСИКОМ СОПЕ, МАМУ ОБІЙМАє, ОСЬ ВІН, ПОРЯД ЛЕЖИТЬ, МІЙ ШМАТОЧОК РАЮ! чи ТИХО НОСИКОМ СОПЕ, МАМУ ОБІЙМАє, ОСЬ ВІН, ПОРЯД вже ЛЕЖИТЬ, МІЙ ШМАТОЧОК РАЮ!
Відповідь: Кому підпис? Якщо у вас є час нити і жалітися, значить, у вас його достатньо, щоб все змінити!
Відповідь: Кому підпис? Объявление в детском саду. "Уважаемые родители! Не верьте, пожалуйста, всему тому, что рассказывает ваш ребенок про детский сад! В свою очередь, мы обещаем не верить всему тому, что он рассказывает про вас". Мужчины,зачем вы дарите нам шоколад,а потом говорите,что мы растолстели? Дарите бриллианты-будем сверкать!!! -Ты пьяная? Вот и иди туда, где пила!!! -Алло, девчонки...Скоро буду...я отпросилась!!!
Відповідь: Кому підпис? Добре бути жінкою! З роботи прийшла-швиденько прибрала, випрала, погладила, збігала до магазину, їсти приготувала, посуд помила-і все! Роби, що хочеш.
Відповідь: Кому підпис? Звоню подруге, текст следующий: я: Привет, приглашаю на пиццу! она: напицца? я согласна))))……
Відповідь: Кому підпис? Мрію про зірки в руках, про місяць в маленькому пакеті, про сонце в стінній шафі і про себе у твоєму серці!!!!
Відповідь: Кому підпис? Идеальные отношения, если вы.. ссоритесь как муж и жена, болтаете как лучшие друзья, флиртуете как 16-ти летние подростки и заботитесь друг о друге как брат и сестра..
Відповідь: Кому підпис? Детство - это та счастливая пора, когда бежишь ночью из туалета и радуешься что тебя не съели)
Відповідь: Кому підпис? Маникюр… Педикюр… Макияж… Эпиляция… Эхххх… А в детстве — завяжешь бантик и красавица!))))))
Відповідь: Кому підпис? - Знай, що життя - як їзда на велосипеді: якщо тобі важко, - знaчить ти йдеш нa підйом! - Судячи з цього - я їзджу без сидіння, та по ямах...
Відповідь: Кому підпис? Купила совесть... 2 дня безуспешно пытаюсь ее установить... Дура, лучше бы купила шампанское...)))
Відповідь: Кому підпис? Вийшов украналог ляльки Барбі - «Маруся». У комплект входять: її друг Йван, хата, літня кухня, 2 гектари поля, труйка від жуків і Чупакабра...
Відповідь: Кому підпис? Хочешь провести незабываемую ночь с несколькими крошками? Съешь сухарик в постели)))
Відповідь: Кому підпис? День осенний тихо убывает. Ветер сентября мне губы сушит. Мелких чувств на свете не бывает. Мелкими бывают только души.. Не признаю я зависти и лести...Не трогает фальшивая слеза...Обидевшись,не думаю о мести...А собеседнику смотрю в глаза! Бываю и капризна, и ранима... Но унижения я не потерплю! И благодарна всем,кем я любима..А если уж люблю,то я ЛЮБЛЮ.