Кому маленького улюбленця? (віддам/візьму)

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем levandivka, 14 Березень 2008.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Тема для безкоштовних запитів/пропозицій, а не зоомагазину.
    Все спілкування через пп.
    Публікувати номери мобільних телефонів, адреси електронних скриньок заборонено
    Про втрату актуальності повідомляйте скаргою на допис. Повідомлення стане закресленним

Останнє редагування модератором: 16 Вересень 2014
  2. Gala

Gala Well-Known Member

Відповідь: Кому маленького улюбленця? (продам, віддам, куплю, візьму)

Злючко,а ви вже морську свинку купили? І як ? Бо я теж думаю купити малій -в неї День Народження в суботу,але ще вагаюсь і боюсь щоб не мучила.

• Подобається Подобається x 1
  3. Зая

Зая Well-Known Member

Знайома дівчинка виїзжає в іньшу країну і віддає в добрі руки кошеня 2,5 міс.хлопчик,цікавий ,приучен до туалету.Може хтось хоче собі забрати?

• Подобається Подобається x 12
  4. Roksik

Roksik New Member

Порадьте з вибором собачки!

Всім привіт! Я дуже хочу завести собачку англійського кокера спаніеля.Але не можу оприділитись з статтю.Багато хто каже, що дівчинку краще брати, що з нею менше проблем, що вона більш покладиста, легше дресирується,не буде мітити хату.Але є один величезний недолік - течка! Здається,що я не витримаю постійних плям від крові по цілій хаті.Що порадите? Кого краще брати? І як хлопчика навчити так, щоб він знав хто в домі хазяїн?
    І ще одне,може підкажете де дістати щеня? :girl_smile:

5. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Так.Нині купила.Вибрала "хлопчика".На другому поверсі на Привокзальному ринку, за 45-пухнасту.Бо ті "прилизані" були по 30-35грн але вони мені на щуриків схожі..(Для порівняння:на Сихові бачила по 60грн) А там і свинку, І клітку, і корм і підстилкі і тарілочку і поїлочку і всяке -різне купила, і за все разом віддала 215грн( скидку зробили:))
    Малий в захваті.Вже годує і підбігає питає:подивимся шо там свинка робить???І розказує йому шось:)Словом ми цілий день тільки звірятком і займаємся:)так файно..тепер нас в сім"ї четверо:)
    А я ніби чоловіку на день народження(в нього в понеділок).:)
    Знайомтесь..
    Дві години сперечались як назвати-Тепер маєм ФІЛЮ:)

• Подобається Подобається x 23
  6. карапуз

карапуз Well-Known Member

Файний :girl_in_love:. А по -батькові як ? Бедросович :girl_wink: ?
    Пи.Си.Чого з тарілочки етикетку не зняли :girl_in_dreams:?

• Подобається Подобається x 7
  7. Zlju4ka

Спішили все порозставляти щоб він обживався:)
    Він так хрюкає файно і пищить:girl_haha::girl_haha: ..їсти попрашайнічає:girl_crazy:.Весь вечір їсть.Такий файнющій..:girl_in_love:

• Подобається Подобається x 12
  8. Лянка

Лянка Well-Known Member

Та жіночка на Привокзальному має файний заробіток. Після допису IraG всі ломанулись купувати морських свинок:girl_crazy:. І ми в тому числі. Вже 2 тижні кожного ранку слухаємо писк нашої маленької Дарбі. Морські свинки "еще те вимагатели". Але для дитини то суперова тваринка. Правда, спочатку мала проявляла телячі ніжності щодо "мишки", але вже навчилась бути ніжнішою, їй тепер не потрібні ляльки, - вона пеленає і колише тільки мишку.

• Подобається Подобається x 8
  9. Gala

Gala Well-Known Member

А якого віку ви купляли морських свинок?Бо в нас в магазині була велика вже 1 рік.,то думаю,що то краще меньших купляти?

10. Лянка

Лянка Well-Known Member

наша маленька, я якось прошляпила і віку не спитала, але думаю не більше 3 місяців

• Подобається Подобається x 1
  11. Zlju4ka

Нашому вона казала приблизно 3 тижня(максимум місяць).Бо сказала що "старших"цього завозу не було.о!

• Подобається Подобається x 2
  12. Галченя

Галченя Well-Known Member

А я наважилась:girl_sad: продавати свого говорящого ручного хвилястого папужку. Може комусь дуже треба? Віддаю хорошим людям разом з кліткою, накупленими іграшками і кормом.
    Продаю, бо бачу що він в нас отримує не достатньо уваги (з того часу як я влаштувалась на роботу). Ми будемо без нього сумувати:girl_in_dreams:, але в нових хороших господарів хотілося б щоб йому було краще.

Хороші люди, пишіть в ПП

13. Zlju4ka

Галченятко щось ви заплутались:)

14. Галченя

Галченя Well-Known Member

Папугу віддаю хорошим людям (бо мене ж потім совість замучить) за зовсім символічну оплату(за те що його українцем зробила:girl_cool:), а клітку (зі всіми "прибамбасами")- продаю. О!

• Подобається Подобається x 3
  15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Roksik, в мене аглійська спаніелька, дівчинка вже 4 роки...весь цей чс зависаю крім ДП ще на собачих форумах, можу вам дуже багато різного по вашому питанню розсказати...але реально не маю часу довго по клаві клацати, тому відправила вам в ПП свій тел., дзвоніть, питайтесь, все що знаю, розкажу :)

16. нталька

нталька Well-Known Member

Дівчата, а підкажіть, яка тваринка краще для дитини 3 років - хом"як чи мор. свинка? В зоомагазині продавець казав, що краще свинка, бо добріша, дууже рідко або й ніколи не вкусить і як втече, то особливо не шкоднічає по хаті. А хом"ячки тільки й намагаються десь залізти, все погризти, та й вкусити можуть. Але нам з малим більше подобаються хом"ячки - якісь вони активніші, веселіші. :) Хтось може з досвіду порадити?

17. Зая

Зая Well-Known Member

Найкраща (на мій погляд) тваринка для такої дитини це черепашка :).Швидко не бігає, дуже міцна, не кусаєтся, майже всеядна, пів року спить, і інші тварини її не скривдять:girl_crazy:

18. kati

kati Well-Known Member

але така нудна.....

• Подобається Подобається x 4
  19. Zlju4ka

Хомякі-кусаються:sad:в мене ще з дитинства шрам від укусу лишився.
    А свинка така файна добра...принаймні навіть я вже пару разів брала на руки(а це прогрес:))Але звісно все від дитинки залежить до чого її душа лежить:)
    Мій в магазині взагалі на них увагу не звертав..його шось вони не зацікавили.Хіба коли побачив такі малесенькі як рибки-то сказав що нам в акваріум треба купити.
    Але то звісно все індивідуально..

20. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Це якщо не звертати уваги що всі черепашки е переносчиками сальмонели. Хоча їм вони не шкодять - це є нормальне для них співіснування :girl_crazy:

21. Zlju4ka

Мда.Тільки написала..а хлопці випустили його бігати по хаті і наш Філька нам шнур телефонний перегриз.Нечемнота мала-весь в мого Степанчика:)
    П.С.Кать, от тому то телефонна "трубка" і непрацювала:)