Кому маленького улюбленця? (віддам/візьму)

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем levandivka, 14 Березень 2008.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Тема для безкоштовних запитів/пропозицій, а не зоомагазину.
    Все спілкування через пп.
    Публікувати номери мобільних телефонів, адреси електронних скриньок заборонено
    Про втрату актуальності повідомляйте скаргою на допис. Повідомлення стане закресленним

Останнє редагування модератором: 16 Вересень 2014
  2. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Відповідь: Кому маленького улюбленця? (продам, віддам, куплю, візьму)

А в моєї подружки морська свинка пообїдала всі обої в зоні досягнення

• Подобається Подобається x 1
  3. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Та я теж котів люблю,але в обох мамів-коти.І якби ми переїзжали(а рано чи пізно то буде)до них..то два коти..то занадто.а так свинка внесла б в їх життя різномаїття.Ми ще правда хомяків розглядаєм як варіант..але певно купим свинку.

4. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Сходіть на краківський, там тих свинок-хом"яків до кольору-до вибору!
    Ми з малою часто ходимо на ангорських хом"ячків дивитися, такі гарненькі... :)
    А два коти у мене жили, їм навіть веселіше було, такі гонки влаштовували!

5. IraG

IraG Well-Known Member

На привокзальному базарі на 2 поверсі найдешевші морські свинки - я взяла за 45 грн пухнасту, а на краківському вони від 80 грн. Там жіночка сама розводить, тому недорого.
    Морська свинка найідеальнішій гризун, говорю так, бо в дитинстві мала всіх. Вони ніколи не кусаються, легко приручаються, не вибагливі в їжі, не сміттять сильно.
    Звичайно за нею треба доглядати і не випускати без нагляду. Окрім того зарас продають гігієнічні підстилки (коло 7грн), вони гарно впитують запах.
    І головне, дитині подобається. Я не дозволяю брати самому в руки, тому дала коробочку від мештів, то він з нею по всій хаті носиться: і їсти разом, і мультфільми дивитися, і на вулицю тяне.

• Подобається Подобається x 7
  6. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Ого! Нічого собі ціни! Ще двадцятку доплатити і можна пухнасте кошеня взяти! :)

• Подобається Подобається x 2
  7. IraG

IraG Well-Known Member

Можна звичайно, але кошеня вимагає більшого догляду, та і коли виростає стає великою кицею, яка хоче м"яско їсти і в туалет ходити. А ще коти люблять все мітити, а кицьки кошенят родити.
    Хоч я і люблю котів, і постійно їх тримала, але після останньої персидської кицьки я більше тримати вдома котів не буду.

8. Zlju4ka

А вони там маленькими прода.ться?
    і ще одне кого краще дівчинку чи хлопч.брати,бо я в них ніц не петраю?

9. IraG

IraG Well-Known Member

Так маленькі.
    ось наша красуня
    Я взяла ту, що сподобалась і на стать не зважала. Не думаю, що це грає якусь роли. Хоч в хомячків самки агресивніші, але морські свинки по природі дуже добрі, нівіть як дитина робить боляче вона пищить, але не вкусить.

• Подобається Подобається x 9
  10. Zlju4ka

ого.вона так на мишку схожа..
    п.с.привокз. базар-другий поверх-це той критий промтоварний?та?я правильно зрозуміла?

11. natka75

natka75 Well-Known Member

сорі за офф -а чого будете переїжджати до батьків?

і по суті - малий дуже хоче якесь звірятко чи ти сама так рішила???

12. Zlju4ka

МАлий просто весь час біля котів...у нас на сх.клітці живе приблудний то тут всі діти щовечора з ним товчуться:)ну і вирішили когось йому купити...ну і тато вирішили що то буде свинка:)

• Подобається Подобається x 3
  13. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Мені здалося, чи ви сприйняли мій допис про ціну як "наїзд" на свинок?
    Абсолютно нічого проти них не маю, просто хочу сказати, що перекупники нагліють. Я коли шукала кота, знайшла на базарі схожого на того, якого хотіла. Продавець побачила, що я звернула увагу, і давай нахвалювати того "перса". Я відповіла, що шукаю сибірський колор-пойнт - тут же "перс" став сибіряком! :girl_haha: А ціна ого-го, хоч більшість кошенят їм взагалі віддають задарма!

Звичайно, можна довго сперечатись, хто кращий, - у кожного свої плюси і мінуси. Кошенята чи мітки тепер не проблема: можна ж стерилізувати/каструвати, щодо догляду - його потребують всі тваринки, тим більше, що з сучасними наповнювачами чи підстилками сильно не перетрудишся, це не пісок відрами з будови тягати чи потрошити газету, як колись. :)
    Хоча для такої маленької дитини мабуть справді краще брати свинку або хом"ячка, бо як не крути, з кошеням хтось таки може постраждати: як не придушений з великої любові кіт, то подряпана дитина. :)

П.С. Дуже у вас гарненька свинка. :girl_smile:

14. IraG

IraG Well-Known Member

Так, там де промисловий.

15. Dominika

Dominika Well-Known Member

Віддам в добрі руки двох кошенят, 3 місяці, чистенькі, охайні, їдять все, вміють ходити в лоточок, дуже лагідні, чемні. Може хтось хоче мати вдома маленького лагідного друга?! Пишіть в приват. Чекаю...
    [​IMG],
    http://img21.imageshack.us/gal.php?g=img2010k.jpg

• Подобається Подобається x 7
  16. Яруська

Яруська Well-Known Member

А це їх мама? Вони сіренькі? Домашні?

17. Dominika

Dominika Well-Known Member

Ні то не мама, то просто на фото він вийшов такий великий))). Йому майже три місяці, дуже гарненький.Якщо хочете, можу вам скинути ще пару його фоток, хоча там у вкладенні є ще дві. Подивіться...

18. Ляксандра

Ляксандра Well-Known Member

Радость, мне котюльку подарили..... когда муж на руки взял.....подержал.....и заглянул в мои глаза..... отказать уже не мог, взяли домой......он правда долго называл ее "скотинка безполезная", но потом когда она ему головную боль вылечила..... полюбил))))) теперь все ок))) любимую котюсю Киця-Доця зовут:girl_smile:

• Подобається Подобається x 5
  19. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

А нам треба песика... В тата на дачі помер вчора вірний Будулай, йому було 17 років.:girl_sad: То ж візьму маленького хлопчика, двортер"єра, і щоб не дуже великий вимахав:) Є в кого кандидатури?

20. Радість

Радість Well-Known Member

Ляксандра, Ви знаєте, після довгого ниття, мій погодився взяти котика. Тепер в нас дома не тільки діти шкодять:girl_haha:, а ще й чудове котенятко. А я за всіх віддуваюся:girl_in_dreams:.

• Подобається Подобається x 6
  21. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Дівчинка є, ще не забрали. Буде з маленьких песиків, як передумаєте можу завезти Вам. :girl_crazy: