Кому маленького улюбленця? (віддам/візьму)

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем levandivka, 14 Березень 2008.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Тема для безкоштовних запитів/пропозицій, а не зоомагазину.
    Все спілкування через пп.
    Публікувати номери мобільних телефонів, адреси електронних скриньок заборонено
    Про втрату актуальності повідомляйте скаргою на допис. Повідомлення стане закресленним

Останнє редагування модератором: 16 Вересень 2014
  2. Anonymous Anonymous

Anonymous Anonymous New Member

Відповідь: Кому маленького улюбленця? (віддам/візьму)

привіт всім...хто хоче голуба...я підібрав його біля підїзду...перебите крило...наклав шину...пройшло 7 днів....ніякого ефекту...голуб почувається чудово...чемний, чистий...немає змоги тримати його в себе...їду за кордон на місяць...допоможіть хоча б з ветеринаром або можливо хтось знає куди його можна віддати, де б за нього подбали добрі люди...

3. veroni4ka

veroni4ka Well-Known Member

в кінці трамваю № 4 колись був зооцентр (не знаю як правильно називається). думаю там допоможуть

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

він там і є, там же ветеринарний кабінет, це є вул. Кубанська, 12А

5. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Шукаю кошеня для мамусі. Має бути хлопчик, бажано пухнастий. Від "домашніх" батьків. Розгляну усі пропозиції. Дякую!

6. Марточка

Марточка Well-Known Member

В нас на стоянці народилися песики, може комусь на село треба

7. Марточка

8. Марточка

Львів. В добрі руки котик з блакитними очима. Порода -сибірський/нєвская маскарадная, забарвлення - сіл-теббі-пойнт. Вік - до року. Стерильний. Пещений. Пустотливий. Потрапивши на перетримку, миттю там адаптувався. Це сонечко любить всіх. "Завдячуючи") надто веселій вдачі, котик подарований буде людині або сім'ї без немовлят. Звертайтесь!) Тел. 093-658-58-57.

9. Gysochka

Gysochka Member

Візьмемо або купимо звіряток може бути кролик, свинка, хомячок, або папуги щось невеличке. Розглядаємо всі варіанти окрім кошенят та песиків

10. Solomi

Solomi New Member

11. Tatiana Lev

Tatiana Lev Active Member

Якого віку ваші діти? І ще є багато н"юансів, щоб вибрати собі когось додому. Бо треба, щоб та тваринка якнайменше мучилась. Певні види потребують мати ще пару(не для розмноження, а щоб був компаньйон) і т. д.

12. Tatiana Lev

Прошу поради! Катаючись на роверах, знайшли дуже ослабленого німецького вівчура. Дали пити, нагодували і забрали до прибудинкової загородженої ділянки, щоб набрався сили.

Назавжди забрати не можемо, бо там не живемо. Пес був домашнім колись, дуже ніжний до дітей. Розуміє що від нього хочуть.

1.. Його необхідно обстежити у ветеринара.( чи є волонтери--ветеринари ві Львові, чи лише платні. І чи всі вони обстежують таких бідних собак)---не орієнтуюся в тому зовсім.

2..Як правильно шукати йому господаря майбутнього? Були дзвінки до волонтерів---ніякого результату. В перший день ніби знайшлися його господарі, але почувши всю історію, сказали, що точно не їх пес.( навіть не приїхали подивитися.)
    Собака вже не юна, і зазнала знущань в минулому, бо є слід від биття по лапах і т.д.

3..Я вже трохи панікую, бо там, де він живе, довго його не зможуть тримати. То що з ним буде?

4..Я не могла його залишити напризволяще. Тепер то мій клопіт.
    Допоможіть інформацією хоча б, будьте ласкаві!!!

5.Додаю фото, можливо, його хтось шукає???
    [​IMG][​IMG]

13. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

може спробуйте через соцмережі пошукати старих або й нових власників?
    Ось що "нарила" у ВК
    https://vk.com/lvivpes
    https://vk.com/club55721191
    https://vk.com/club24876231
    https://vk.com/public57553096

або ось цій особі напишіть
    https://vk.com/cayce_p

14. Tatiana Lev

Наразі вже неактуально, бо пес набрався сили і нагло перескочив огорожу досить високу.---пішов на гульки. Потім прийшов -знову наївся добре і втік. Більше не приходив. Отож бо мудрий пес. Певно, краще воля в голоді, ніж ситим бути та в неволі.
    Дякую, дівчата, за позитив. Marmulyadka, вам особливе "дякую!"

15. Tatiana Lev

Я ще вас не замучила своїм песиком? Знайшлось оголошення справжнього господаря собаки. Отже, Пса було викрадено. Через деякий час( не знаю скільки) його викинули з машини в районі 5- го парку---очевидець був, там де ми його і знайшли згодом. Певно, ті з машини, його і мучили.

Отже його й надалі шукають, якби ж то того господаря швидше відшукали ми тоді. Пошуки вела Наталя ( зараз мешкає на Левандівці)--людина з неймовірним серцем і її чоловік-- Василь --теж дуже добрий, багато тому песику допоміг. Прізвища не знаю їх. Але це не так важливо.

Хоч би знову знайшовся. Міг піти від Скрині на Городоцькій будь-куди. Але можливо, повернеться на те місце, де ми його знайшли----доріжка паркова від вул. Широка до станції " 5-тий парк"-- там багато людей з дітьми прогулюються, йдуть на роботу. Надія ще є.

16. Марточка

Терміново потрібно знайти нових хазяїнів для цих котиків
    http://vk.com/club58831198?w=wall-58831198_2420

17. Pilipka

Pilipka Well-Known Member

Віддам дорослу британську кішку (голубокремова) в квартиру, в сім"ю без маленьких діточок (якщо дітки мають навички життя з твариною, то цей пункт пропускаємо). Всі подробиці, будь ласка, в приват.[

18. Марточка

Кошенятка на вибір: пишіть пп (Тереза). Є кошенятка різного віку (від 1.5 міс. до 3-х). Різне забарвлення і довжина шерсті.

Останнє редагування модератором: 27 Травень 2014
  19. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

Маємо 5 маленьких котенят,вони залишилися без мами,тому чекають на люблячих господарів! Ім орієнтовно 1 місяць. Є 3 рижі з білим, одне біле з сірими плямками,а ше одне я справжній тигрик. Можемо котика привезти.А щодо фото то вишлю особисто.

Sent from my ST27i using Tapatalk 2

20. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Дівчатка, може хтось має папугу-дівчинку? В одної гарненької дівчинки вчора папужка помер, так мені її шкода, так плаче.... Можливо хтось би продав за символічну ціну?

21. Улянка

Улянка Well-Known Member

Львів. Дівчинка біля 1,5-2 місяці шукає добрих люблячих господарів. Щеня грайливе та добре. Чистеньке(всіх паразитів прогнали)