Кому маленького улюбленця? (віддам/візьму)

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем levandivka, 14 Березень 2008.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Тема для безкоштовних запитів/пропозицій, а не зоомагазину.
    Все спілкування через пп.
    Публікувати номери мобільних телефонів, адреси електронних скриньок заборонено
    Про втрату актуальності повідомляйте скаргою на допис. Повідомлення стане закресленним

Останнє редагування модератором: 16 Вересень 2014
  2. Solodenichka

Solodenichka New Member

Відповідь: Кому маленького улюбленця? (віддам/візьму)

Є тільки фото мами...
    Вірна, розумна собака, не агресивна

3. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

віддамо кошенят в добрі руки. дуже грайливі і веселі
    хлопчик

дівчинка

4. FosIana

FosIana New Member

Гарненька кішечка шукає сім"ю.
    Зараз їй 1 місяць. Через 2 тиждні можна буде забирати.
    Ось вона з братиками :

5. Jasmin

Jasmin :)

Дівчата, хто хоче шиншилок (2-4міс). Маємо малечу, щось ніяк не знайдемо їм дбайливих господарів.

6. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Давненько нас тут не було:girl_wink: Віддам цього чарівного юнака (день народження 29 березня 2012). Хлопець сам ходить в туалет, активний і бадьорий.
    [​IMG] [​IMG]

7. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Віддам в добрі руки равлика (ахатина-фуліка)

Равлик Ахатина-фуліка. Замовляла собі з Києва одного равлика, а прислали двох. Так як в мене вже є один равлик дорослий, то хотіла для нього компанію , а разом з тим і пару на майбутнє. Прислали мені двох малюсіньких равликів, розміром з горошинку кожний, їм ще тільки три тижні. Тому одного "горошка" :) хочу віддати в добрі руки. Ахатина - самый крупный представитель сухопутных моллюсков и ее раковина может достигать 25 см, а тело - 30 см. Размеры этого вида зависят от условий содержания.Почитати детальніше про равликів ахатинів можна тут: http://ahatin.ru/

Зараз вони такі:

Орієнтовно в 6міс будуть приблизно такі:
    а потім виростуть ще більші :)

8. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Котик шукає власників.
    Британська короткошерсна, колір "шиншилла". Коту рік і два місяці, кастрований. Спокійний, слухняний, домашній, має всі щеплення. Без бліх. Навчений до сухих кормів.
    [​IMG] [​IMG]

9. slonenjatko

slonenjatko New Member

яка ціна? колір? чи є дівчинка?

10. kotomafia

kotomafia New Member

У добрі руки віддаю кошеня. Маленьке ще,вік до 2-х місяців. Хлопчик, забарвлення тигрове. Полосато-плямисте. Має дуже гарні очка. Ніжне воно дуже. Любить заглядати в очі і ніби у душу. Так дивиться в очі вам і нявкає,говорить щось.Компанійський дуже.
    А грайливий який. Літає по квартирі, бавиться всім що дають, поки не змучиться і не засне. До лоточка привчений, їсть звичайну їжу. До кормів не привчала. Може стати чудовим мишоловом.Чуть не вполював мою декоративну мишку. У зубах вже тримав,відбирала. Любить сидіти на руках і вуркати. Паразитів позбавила. Вже 1 раз купаний.
    Звертайтеся,не пошкодуєте. собі б залишала, та вже маю і кота і мишку,батьки проти ще 1 котика. можу подати фото кошенятка.
    http://vk.com/id50065213?z=photo50065213_283915748/photos50065213

11. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

у добрі руки хвилястого папужку голубого кольору, вік 1 рік

Була в мене пара нерозлучна....Колись вже писала історію, як в мене з"явились папужки. Але моя киця вполювала одного..Немодливо тримати і папужок і кота. Самеь (чи все-такисамка) залишився сам, сумує...Дуже шкода його. Тому віддам у добрі руки. Місуцезнаходженя - Сихів.Вік папужки 1 рік , голубого кольору.

12. FosIana

FosIana New Member

Кіточка 2 місяці. Їсть сама, їжою не перебирає, навчена ходити на лоток.

13. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

Відповідь: у добрі руки хвилястого папужку голубого кольору, вік 1 рік

14. Veronicka

Veronicka Active Member

Відразу перепрошую якщо я пишу не у тій темці де потрібно ,бо ми перший раз звертаємось з таким питанням ! (прохання модераторів вразі чого перенести повідомлення у потрібну темку - дякую !
    Шукаємо дівчинку для нашого котика Шотландський висловухий ,щоб звести з середини літа і далі ( всі деталі у пп ) .
    І ше маємо хомячка джунгарського (дівчинку 1р 3 міс.) потрібен хлопчик .
    місце знаходження Сихів ,було б непогано неподалік знайти !
    Дякую !

15. Furore

Furore New Member

16. Pilipka

Pilipka Well-Known Member

ОЙ!!!!!! Це .... Це хто?????? Це Джок??????????? Це те малятко, що народилось в мої руки?????
    Впала під стіл...
    щось я не вірю:)))
    Він більший від мами.
    Крааааааааааасень!

17. Олята

Олята Member

віддам в добрі руки породисту чистокровну кицьку. Порода - Британська короткошерста голуба. вік - 2 роки. народилася - 1- лютого 2010. домашня, на вулицю не ходила, не стерилізована, але росла з дитиною. має руді очі. виходять гарні котики, якщо на розведення.

---------- Додано в 02:26 ---------- Попередній допис був написаний в 02:24 ----------

пишіть в пп

18. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

віддамо котиків в добрі руки. малятам по 2 місяці, на фото тільки 2, є ще одне. в загальному маємо 2 дівчинки і 1 хлопчки. киці чемні і здорові (були в ветеринара), без бліх. дуже чекають на хороших господарів.

19. Олята

Олята Member

киця чекає добрі руки.

20. Юська

Юська Well-Known Member

пухнастих кошенят

віддам в гарні руки кошенят,пухнасті, такі самі як їх мама,є 3-чорних ,і 2-різнокольорові фото додам пізніше, бажаючих писати в приват

21. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

Терміново віддаються кошенята в добрі руки. Вік - трохи більше місяця. Залишилося 2 чорних кошенятка. Мама - перс, тато - рос.голуба. Стать - певно хлопчики, але на 100 % не впевнена (один точно)
    Місце огляду - район вул.Чупринки
    Дивитися можна з 8 до 9 ранку, або після 18:30
    Віддає кошенят моя сестра. Всі питання в ПП successful (або пишіть мені в ПП, я вам напишу номер сестри)