Кому маленького улюбленця? (віддам/візьму)

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем levandivka, 14 Березень 2008.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Тема для безкоштовних запитів/пропозицій, а не зоомагазину.
    Все спілкування через пп.
    Публікувати номери мобільних телефонів, адреси електронних скриньок заборонено
    Про втрату актуальності повідомляйте скаргою на допис. Повідомлення стане закресленним

Останнє редагування модератором: 16 Вересень 2014
  2. anyway

anyway New Member

3. Lizza

Lizza Member

Відповідь: Кому маленького улюбленця? (віддам/візьму)

А наші малі свинки уже знайшли собі сім`ю!! :girl_in_love:Та недовго ми без них сумували, сьогодні в нашої Феміни і Фунтика знову народилася двійня . Малі копія тих що намоєму фото пару дописів назад. Тільки я ще боюся їх фоткати , щоб не злякати . Так що прошу зголошуватися бажаючих отримати на Миколая подарунок - свиню!

4. cheboturka

cheboturka New Member

Дівчата, ну дуже дуже дуже треба кицьку, щоб мишей ловила, а то поналазили від сусідів, а ми вчасно не догледіли, а зараз дуже пізно, вже потомство є, на сьогодні зловили 11. Я дико боюсь, поки сама вдома майже весь час закриваюсь в кімнаті, а миші наглі вже й вдень по хаті ходять і на ліжко лізуть, ночами я перестала спати, двоє маленьких дітей, ще, не доведи Господи до них полізуть. Порятуйте хто може, в нас приватний будинок, велике подвір"я, багато зелені, киці буде добре у нас. А може хтось може позичити на декілька днів. Лиш кошенята не підходять, бо вони мишам не зарадять

5. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

В мене є дві кицьки, народжені у червні цього року, шерсть - тигрового забарвлення. Якщо хтось може їх забрати - пишіть у ПП.

• Подобається Подобається x 1
  6. DivineVanGate

DivineVanGate Member

А хто має декоративного кролика-хлопчика (бажано ангорського) або знає в кого можна "позичити" ?

Шукаю для своєї Жменьки чоловіка :girl_in_dreams:

Пишіть в ПП

7. Harmony

Harmony Member

Візьму у добрі руки кобеля нім. вівчарки або іншої великої породи,бажано цуцика.
    Любов і турботу гарантую.

8. olerusya

olerusya sweet candy ;)

візьму або куплю не дуже дорого шиншилу, маленьку(не дорослу) бажано дівчинку.

9. deepeyes

deepeyes New Member

а щодо морських свинок, то дівчинка-знову шоколадна?

10. aleandra

aleandra New Member

Віддам у добрі руки гарненьких кошенят( два хлопчика та одна дівчинка), ходять в туалет, дуже розумні (від кішки мисливиці)
    http://s42.radikal.ru/i098/1112/25/e8638ee4dd18.jpg

11. Gajka

Gajka Well-Known Member

Мій кохасик все частіше марить песиком. Так, як ми немаємо діток і бачу, що він часто скучає, вже готова заради нього на все. Взяла б, або купила не дуже дорого якусь файнютку собачку, що не росте велика, не дуже потребує уваги, так як ми з 9 до 18 на роботі, щоб могла саменька сидіти в квартирі і не наробила шкоди.
    Буду вдячна за пропозицію. Але "дворняшки" він не хоче:girl_impossible:. Тому, звиняйте:girl_sad:.

12. innamorata

innamorata Well-Known Member

Дівчатка, мій друг скинув мені таке оголошення:
    Може комусь були б потрібні песики на охорону в особняк, чи навіть додому. Вівчарки дуууже розумні песики. Олюшка, може б Вам?
    Мені до сліз шкода песиків :sad: але собі взяти ніяк не можемо. По-перше свекор недавно поховав свого 15-річного вівчура, то ще не відійшов від пережитого, навіть чути не хоче, та й поповнення в нас в сім"ї намічається.
    Може знайдуться небайдужі... Єдиний мінус - вони здається в Києві. Але в мене на роботі вже двоє дівчаток цікавились. То може б можна організувати якесь спільне перевезення....

13. Gajka

Gajka Well-Known Member

Але вівчарка, то велика собака, а у нас 1-кім. квартира. Я навіть не знаю...
    А який їх вік?

14. innamorata

innamorata Well-Known Member

я не знаю. зараз пробую туди додзвонитися. але думаю десь півтора-два роки. на охороні зазвичай молоденьких тримають. якщо додзвонюся, всі деталі тут викладу

---------- Додано в 16:51 ---------- Попередній допис був написаний в 16:16 ----------

Дівчатка. знайомий сказав що проблему вже вирішено. Напевно роздали вже песиків. Тішусь :)

15. terezka

terezka котяка-вишивака

тоді треба брати уже дорослу, десь так з 1,5 річного віку, бо менших треба вигулювати мінімум 6-3 разів (з віком, коли пес вже може терпіти, кількість вигулів зменшується)
    дуже маленьку собачку брати теж не варто, бо вони сумують і починають усе гризти

16. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

є дуже гарна доросла киця http://radikal.ua/data/upload/04012/c2184/3e708374c4.jpg

---------- Додано в 20:21 ---------- Попередній допис був написаний в 20:16 ----------

чудовий ласкавий молодий котик шукає сім"ю, тепло і ласку. дуже ласкавий і м"якенький :) http://s001.radikal.ru/i196/1112/77/96944cc990f6.jpg

17. Vialka

Vialka New Member

мені таке теж скидали, кажуть що це не актуальна інформація.

18. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

Знайомі візьмуть маленького повністю рижого котика (вік біля 2-3 міс). Пишіть в ПП

19. puha

puha New Member

Звернення моєї сестрички.

Віддам цуциків 1 місяць, народжені 11.11.2011р.(!). Сама дата народження незвична, песята призначені для певної місії - найкращої охорони приватного будинку!!! Призначені для служби, життя в буді, чудові охоронці. Мама молода, 2 роки, це другий виводок, порода – помісь сторожевої з мисливською. Ловить зайців, мишей, хоча сама дуже лагідна і віддана. Ніхто чужий не зайде на територію ділянки. Хлопчиків розібрали, залишились сучки. Для охорони будинку сучки навіть кращі, ніж кобельки. Вони більшу мають чуйку, розвинену інтуїцію, до дітей дуже уважні. Беріть, не пошкодуєте! Краще, ніж сигналізація; дешевше, ніж комп’ютерна охорона; друг, який ніколи не зрадить! Маєте можливість – візміть на полювання, і здивуєтесь, які вони спритні! Качки, зайці, куропатки – все принесе. 0673716244 Ореста.

20. Zhdana

Zhdana Well-Known Member

Віддам рибок - гупі та сірі меченосці, в основному молоді та мальки.

21. iriwa

iriwa Особлива мама

Трошки не по темі, але напишу ще тут. Може хто має і може подарувати акваріум. Син хоче рибок, а ми на даний час не маєм можливості його купити. Буду дуже вдячна.