Кому маленького улюбленця? (віддам/візьму)

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем levandivka, 14 Березень 2008.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Тема для безкоштовних запитів/пропозицій, а не зоомагазину.
    Все спілкування через пп.
    Публікувати номери мобільних телефонів, адреси електронних скриньок заборонено
    Про втрату актуальності повідомляйте скаргою на допис. Повідомлення стане закресленним

Останнє редагування модератором: 16 Вересень 2014
  2. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Кому маленького улюбленця? (віддам/візьму)

Рятуйте!
    Прибився до моєї хати папужка хвилястий. З котами не знайомий, довірливий, голубенький.
    Оголошення я вивісив, але не певен, що власник знайдеться.
    В мене він довго не виживе: ні клітки, ні нічого. Пропоную прийняти в добрі руки, поки живий...

Віддав у "добрі руки".

Останнє редагування: 7 Червень 2011
  3. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

як хочете, можу віддати вам клітку і всі прибамбаси до неї, най діти тішаться

4. levandivka

levandivka З яйцями...

Дякую... :)
    Кліткою я вже розжився. Волію позбутися приблуди.

Останнє редагування: 20 Червень 2011
  5. barsiko

barsiko New Member

Дівчатка, може хтось має рибок віддати в добрі руки, вирішили з чоловіком купити акваріум. Так хочеться, щоб вдома хтось чекав))) Зголошуйтесь

6. ZoloteSonechko

ZoloteSonechko New Member

маленьке біле кошенятко

Віддам маленьке біле кошенятко у добрі руки.

7. skarlet

skarlet Well-Known Member

Віддам в добрі руки кошеня сибірської породи (1.5міс.) від трьохколірної мами. Хлопчик.Окрас персиковий (або рожевий).
    Дуже лагідне і компанійське, до лотка привчене. Через тиждень буде готове перейти в нову домівку (зараз вчимося їсти самостійно).

[​IMG] [​IMG]

Останнє редагування модератором: 17 Червень 2011
  8. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

Віддамо в добрі руки кошенятко віком 1 -1,5 міс, дівчинка. Трьохколірна (пепельний+коричневий+персиковий) , пухнаста. Підкинули сьогодні в зоомагазин і власниця не знає, що на неї (на кошеня) чекає. Сама приютила кота Рижика, який живе біля/у зоомагазині вже більше 8 років. Дівчинку посадили в коробочку, дали їсти, дали іграшки; воно сидить і бавиться. На вигляд здорове кошеня, грайливе й охайне. Фото зара немаю. Планую в понеділок зфотографувати й сюди виставити. Якщо хтось матиме бажання піти подивитися на кошеня сьогодні-завтра (завтра до 16 год), то пишіть в ПП, дам адресу зоомагазину (Франківський район).

Останнє редагування модератором: 20 Червень 2011
  9. infata

infata New Member

Хто має морську свинку, розетку, хлопчика? Хотів купити цього тижня. Обійшов декілька магазинів, позвонив по оголошенням. Попадались або чорні, або ну дуже кволі (певно свинка занадто рано почала народжувати). А я шукаю, щоб триколірна була, або двуколірна, але не чорна. В мене уже є дівчинка (мені подарували), так їй сумно бути одній, ось і хочу купити їй пару.
    Наперед буду вдячний за кожну пропозицію, особливо з фото!

10. Aster

Aster Well-Known Member

Не раджу купувати в пару хлопчика. Якщо ви читали літературу чи форуми, то там рекомендують не тримати самця і самку разом через те, що тоді самка буде постійно вагітна і постійні роди виснажать її дуже швидко. Без самця самочка живе набагато довше.

В нас якраз парочка. Жили перший рік в одній клітці. Кожні два місяці - роди. Самочка вже зовсім сили втрачала. Розселили їх по різних кімнатах, так і живуть вже півроку - тепер вона почувається суперово!

11. levandivka

levandivka З яйцями...

Вона сама так сказала..?

Останнє редагування: 20 Червень 2011
  12. infata

infata New Member

Aster
    Дуже дякую за пораду! Ви праві, я не прочитав записи форуму, зараз обов'язково перегляну.
    Що ж, тоді лишається купити ще одну дівчинку. З дівчатами в сусідньому магазині проблем немає (хлопчиків тільки не було).
    Ще раз дякую за допомогу!

13. silvia

silvia Well-Known Member

чи хтось мав справу з рибками, що можуть жити без кисню ( беруть кисень з повітря не потребують тих акваріумних прибамбасів)?? Як часто таким треба міняти воду і скільки вони можуть прожити в таких умовах?

14. Xroba4ok

Xroba4ok Active Member

Гуппі, півники можуть жити без компресора (приладу для закачування повітря). Але врахуйте, що будь які рибки його потребують, і навіть ті, що можуть жити без цього, краще будуть почуватися, рости все ж таки з ним. Це живі тваринки, не потрібно їх мучити.
    Заміна води залежить від об"єму вашого акваріума, якщо він без фільтра і маленький - частіше, більший або з фільтром - рідше.
    Якщо ви початківець, то можна купити компресор+фільтр (2 в 1) - будете мати і повітря і фільтрацію води одночасно, ну і задоволених рибок звичайно. Він простий в обслуговуванні, а більше ніц для простих рибок купувати не треба буде :girl_smile:

15. SEPTIMA

SEPTIMA миється в бані

Може хтось хоче віддати папугайчика.Нам подарували клітку, тож хочемо завести.

16. in todash

in todash Active Member

Маю трохи сумну історію - 18 червня підкинули нам трьох кошенят. Віком приблизно - два місяці. Дві дівчинки і один хлопчик. Віддаємо у добрі руки, бо не можемо залишити в себе - вже є двоє дорослих котів і киця з п'ятьма кошенятами...Дуже дуже прошу зголоситись бажаючих. Кошенятка дуже гарні, грайливі, розумні, людей не бояться. Живу у Винниках. Кого зацікавить, прошу писати в ПП.

Ось фото (зліва дві дівчинки, справа хлопчик, схожий на полосату дівчинку зліва))))

[IMG на 381,71 КБ (390 876 байт) ]http://cs10905.vkontakte.ru/u2335530/137493535/z_cd3976c7.jpg[/IMG][/HIDE]

Останнє редагування модератором: 24 Червень 2011
  17. MoNa

MoNa New Member

Віддаю свою кицю ангорку у добрі руки. Історія у мене з кицею така: два роки тому мені принесли діти маленьке пухнасте кошеня, знали, що люблю котів ( до цього у мене була киця 15 років).. Стало шкода кішечку і забрала її тимчасово.. вона віразу привчилась до туалетику. Дуже чемна, ми її так полюбили, що перестали шукати для неї господарів...Але в мого синульки з'явився кашель... дуже сильний... Періодично проходить...А потім знов((... Алерголог підозрює таку реакцію на шерсть чи щось таке...Мучимся, бо ізолювати сина від киці ніяк не вдається... А кицька така лагідна і добра...(( Хочу знайти їй добрих господарів. Дуже прошу зголосіться! http://radikal.ru/F/s014.radikal.ru/i327/1106/6a/f7eb20896ad1.jpg.html

18. Jane

Jane вєчно в бєгах...

19. laryna

laryna New Member

шукаю добрі руки для собачки без породи, взимку підібрали на вулиці. Дівчинка щеплена, вік приблизно 1 рік, розмір середній - десь до коліна. На двір проситься - живемо в квартирі. До дітей дуже терпелива, спокійна, знає основні команди, на чужих гавкає.
    Я з дітьми відразу мали домовленість, що беремо її тільки щоб відгодувати та вилікувати, а потім віддамо господарям.(ми на поверсі в багатоповерхівці, та й ше маємо кота дуже гонорового...) Брали до друзів на вихідні в особняк, то так по периметру бігала і гавкала...- проявила всі свої охоронні функції (лишили б там, а в них вівчур в вольєрі).
    колір чорний з коричневими вставками на морді та лапах. не даю собі ради з виставленням фото (вишлю припотребі на адресу)

20. Dobra

Dobra Well-Known Member

Кому потрібні кошенята - їм лише 2 дні. Киця домашня, пухнаста і гарнюня, слухняна. Пишу на прохання Катрінки, у неї немає доступу до інтернету, котики жваві, забрати можна коли підростуть.
    Всіх незаброньованих господарі будуть позбавлятись:girl_cray:, тому якщо є можливість, заберіть.
    [​IMG][​IMG]

21. katrinka

katrinka Well-Known Member

Dobra, дякую за оголошення. кошенята і справді дуже гарнюні наразі ще є всі шість: 4 білих, 1 чорний, 1 сірий. киця не чистокровна, але гарна лахматенька (це вона на фото) і розумна, велика. кошенята теж великі, дуже жваві хоч їх аж шестеро. вирішується їх подальша доля, залишимо лише тих, яких потім заберуть, бо маємо ще кота. випрошую кожен день:girl_cray::girl_cray::girl_cray: зголосіться хоча б на двох-трьох:girl_blush2: буду дуже вдячна