Комісійні магазини Львова.

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем kerosinka, 22 Травень 2011.

1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

По темі комісійних: на В.Великого біля Єврошопу є такий маленький комісійний. Не знаю, чи там такі умови привабливі для тих, хто здає одяг, чи інші причини, але сьогодні спостерігала картину: під магазином стоять десь 15-20 жіночок з сумками- кульками-баулами. На вікні- оголошення про прийом товару 19 жовтня. Запускають по 1 жіночці і приймають товар. Решта стоїть під магазином і чекає своєї черги. Я щось такого ажіотажу на здачу товару ніде не спостерігала. Зрештою, в тому магазинчику не особливо і місця то є. І товару там не є щоб ну аж так багато ( немало, але не на ту кількість бажаючих здати). Хіба приймають дуже вибірково. Бо та кількість баулів біля жіночок мене здивувала.

2. Chekay

Chekay Well-Known Member

Не можу цитувати, бо з тел., я раз в тому магазині (на В. Великого) чула як продавець пояснювала потенційній постачальниці що приймають товар тільки в понеділок з якоїсь до якоїсь години, там приходить власниця і проводить прийом, то може тому стільки народу і стоїть зразу, бо по інших магазинах напевно весь час приймають товар.
    А от на рахунок того що приймають вибірково, то мабуть правда, бо з тої ж розмови я зрозуміла що власниця буде дивитися що принесуть і вирішить чи брати.

• Інформативно Інформативно x 1
  3. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Бачила багато гарних в нормальному стані дитячих речей у маг. Фан-фан на Зеленій, недалеко від Метро. Ціни теж адекватні, тому хто буде в тих краях може зайти. Ще казала мені продавець, щоб прийшла наступного тижня, може ще люди щось принесуть нове.
    Був демікомбез Ленне за 350 грн.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

4. Chekay

Chekay Well-Known Member

сьогодні застала схожу картину, людей на вулиці, правда, було не більше 10-ти. Коли я проходила повз, то з середини виходили 2 жіночки з своїми баулами (не дуже меншими від торбів очікуючих), певно з тим, чого не взяли. Таки товар приймають лише по понеділках і вибірково.

5. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Я заходила в цей комісійний, нічого не сподобалось, взагалі! Таке враження, що там беруть все підряд, тому дуже багато таких речей, що варто продавати на вагу, а не на фіксовану ціну.

6. Chekay

Chekay Well-Known Member

Я була в них 3 рази, одного разу купила 2 літніх сарафани, 2 інші рази безрезультатно, тому однозначної думки скласти не можу наразі, з того що я бачила, то були і реально базарні лашки і кілька кращих речей. Хотіла зайти ще сьогодні, але подумала що оскільки приймають товар, то покупців не обслуговують і пішла далі не перевіряючи чи так воно є насправді.

• Подобається Подобається x 1
  7. MovchUlka

MovchUlka New Member

На Коновальця здавала речі в комісійний, що поруч із поштовим відділенням №57. Спочатку можна було щось прикупити в них, а зараз всяким різним завалено, вибрати нема з чого.
    У понеділок здала свої речі в новий комісійний на Довженка, 2 поблизу "Шоку". Минулого тижня відкрилися. Ціни невисокі, причому і націнку маленьку ставлять. Є досить непогані речі, хоч і небагато, можливо тому, що багато людей ще не знають про цей комісійний.

8. Smorodynka

Smorodynka Member

Дівчата, де в районі Привокзальної, центру є комісійні, шоб здати речі? І які приблизно умови здачі, бо я в тому не розуміюся? :) Я принесла речі, хочу їх продати за 50 грн, напрклад. Я їм кажу, яку хочу кінцеву ціну чи це вони мені самі пропонуюють?

9. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

А що ще можете сказати про "Люксовий" комісійний за Галицьким базаром? Там речі певно цінять як і в інших, але націнка більша? Як в них з умовами про здавання? Я як заходила то бачила там парочку симпатичних речей, дійсно оригінальних, і сумочок, але ціни дуже різні, є нормальні як на таку річ, я є і завищені.

Останнє редагування: 18 Липень 2016
  10. Melian

Melian Well-Known Member

Дівчата, а який відсоток комісійки в центрі беруть за дорослий одяг/взуття? Бо заходила на Довженка, то вони 50%від вартості ставлять. Як на мене то трохи за круто, чи тепер всюди так?

Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk

11. N@DIN

N@DIN New Member

Тепер у більшості магазинів ставлять 50%. Це від тої суми яку ви ставите. А ще буває що менше, напр 35%, але від продажної (тобто від тої яку вони оцінять ) А в основному 50%.:girl_smile:

12. Olelesia

Olelesia Brow-master

Знаю ще є комісійний на Новому Львові.
    Майже навпроти "Полярону", поблизу ательє.
    В мене знайома отримала 500 грн. прибутку з комісійного