Кольоротип нашої зовнішності (зима-весна-літо-осінь)

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Akina, 20 Травень 2015.

1. solana rok

solana rok Well-Known Member

Ох не знаю як ви визначаєтеся з кольоротипом, бо я чим дальше тим гірше)
    1. Однозначно золото на мені органічніше
    2. Я у веснянках
    3. Волосся має рижий підтон
    4. Очі зелено-сіро-блакитні з золотистими вкрапленнями
    5. По тілу в мене синющі судини.
    6. Теплі кольори підкреслюють мої недоліки

Останнє редагування: 26 Лютий 2016
    • Подобається Подобається x 2
  2. Rona

Rona Мама-йожик

image.jpeg
    @solana rok мені схожий тип на Мілу Куніс, пишуть, що "зима"

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. solana rok

Гм, я щось відносила себе до контрастного літа. Тепер подумаю над неконтрастною зимою, дякую)

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

4. Jusi

Jusi Ловець емоцій

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  5. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Ви впевнені? Мені з тих фото виглядає, що якраз золото не дуже, і на місці золотих прикрас пасувало срібло.
    Якщо вони дуже теплі, то їх можуть витримати, відповідно, лише найтепліші кольоротипи: справжня весна чи справжня осінь, менш теплим вони теж не пасуватимуть. Хоча взагалі, я схиляюсь до того, що ви холодний типаж.
    Спробуйте, як вам у яскравих кольорах.

• Подобається Подобається x 3
  6. solana rok

Шкода, що не маю фоток в сріблі, воно кидається в очі, чи то так і має бути?
    Але взагалі я добре чуюся в яскравих, темних, холодних тонах. Просто мене турбує теплота, яку перечислила.

7. Rona

Rona Мама-йожик

@solana rok є чорне срібло, таке, львівське, знаєте? Краплене гарне, воно не кидається в очі, не блистить надто. Гляньте, на Куніс срібло, але з "теплими" камінчиками.

8. solana rok

Поміряла я чоловікове чорне срібло, справді краще виглядає за моє чисте. Ех, мені ще знайомитист і знайомитись із собою)

• Подобається Подобається x 1
  9. Almariel

Almariel Well-Known Member

я вже почала з кольротипу.
    вирішила, що однозначно не теплі кольори. це дуже видно по червоних теплих - геть не моє.
    щодо виражено-холодного - я поки не впевнена.
    з яскравими кольорами важко визначитися. я взагалі не можу уявити обличчя, яке буде кидатися в очі перше, а не яскраво-червоний колір, наприклад.
    "Світлий (весна, літо) - темний (зима, осінь) - тут враховується контрасність зовнішності, а не лише конкретні кольори волосся чи шкіри." - контраст визначала по чорно-білій фотці. отримала 7. то це куди мені?
    на жаль, це не можливо. бо золота взагалі не люблю, не ношу і не маю жодного виробу. треба виключно погляд збоку.

так трохи поміркувавши, я вирішила, що таки літо. і скоріше або світле, або справжнє.
    наробила купу фоток . але таки не взначилась.
    які кольори порадите до себе прикласти, щоб розрізнити, яке я літо? і чи можна в таких випадках якось відштовхуватися від кольору очей-волосся-шкіри-губ?

10. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Я теж колись давно не вірила, але можете глянути тут в темі десь були мої фотки з кольорами :girl_wink: там і червоний, і оранжевий і навіть фіолетовий :) (яскрава весна)

Не можна від кольорів зовнішності відштовхуватися. Навіть "намьотаним" оком не завжди видно нюанси кольору зовнішності. Якщо хочете таки вибрати одне з трьох літ, то, як варіант, подивіться уважно на всі три палітри і знайдіть в кожній колір характрений лише для неї (бо багато відтінків буде дуже схожі у сусідніх палітрах, але завжди є "показові").
    --- дописи об"єднано, 26 Лютий 2016 ---
    Тоді (якщо все правильно визначили), то м"яке літо навряд. Швидше те що "справжнє" чи холодне.

Останнє редагування: 26 Лютий 2016
    • Подобається Подобається x 4
  11. Багіра

Багіра Well-Known Member

ви мені на межі яскрава весна-яскрава зима-холодна зима-холодне літо,
    я думаю що дуже навряд щось інше, хоча бувають сюрпризи
    а який у вас природній колір волосся?, бо якщо насправді світліше, то все більше шансів у холодного літа
    бо інакше є контраст, і хочетсься вас до яскравої зими записати і крапка
    хоча враховуючи колір губ і брів - холодна зима
    дивлюся на вас і все мені видається що у нас однаковий кольоротип, дивлюся в дзеркало, а я тепліша якась)) і ті вени збивають з пантелику, сині то для холодних типів??? не можу знайти той пост
    (я на 90% яскрава весна, хоча ніколи раніше не думала, мене всі зимою вважають, але не витримую чорного кольору і теж завжди думала що тепле мене псує, а насправді я завжди вважала теплими суто кольори для осені, а вони бувають різні

12. Almariel

Almariel Well-Known Member

--- дописи об"єднано, 26 Лютий 2016 ---
    таки мабуть воно. дякую. бо, власне, чистий червоний колір мені не йде і його якраз нема у справжньому літі.

13. Akina

У справжньої (холодної)зими теж немає теплого чеовоного. Бо мені теж
    наче завеликий для літа

14. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

15. solana rok

На другому фото я з природнім кольором і без макіяжу

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну то власне на тому фото ви можете бути хоч ким/любим, що літо, що весна))
    спробуйте найперше визначити чи ви контрастний тип, то вже 2 варіанти відкинуться
    але мені тут важко щось радити, бо в мене високий контраст, і я не вмію визначати по інших обєктивно)))

17. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Знайшла багато цікавого і для себе нарешті визначилась з кольоротипом на цьому сайті Цветовой тип внешности. Фото. Описание типов. Цветовой тип Весна, Лето, Зима, Осень
    Тест на определение цветотипа - как определить свой цветотип внешности. Тест твой цветотип
    Там є рекомендаціє щодо одягу, макіяжу та стилю для 4 типажів, і тести як їх визначити. Все просто.
    Ось приклади тиипових представників. Весна [​IMG]
    Літо [​IMG]
    Осінь [​IMG]
    Зима [​IMG]

18. Akina

Вже не раз говорилося що поділ на 4 типажа дуууже не інформативний і не точний. Кращі варіанти коли є 12-16 підтипів. :) Я, наприклад, не "впишу" себе зовсім ні в який з 4 типів, навіть "з великою натяжкою"

• Подобається Подобається x 4
  19. solana rok

@Akina, я теж трохи погано відношуся до сезонів, бо комбінацій значно більше. Колись допомогла сильно стаття THE RULES OF WEARING COLORS

20. Akina

Так, комбінацій значно більше і за 12, і 16:girl_smile:. Але зазвичай це вже все-таки достатня кількість варіантів. Звичайно, варто завжди пам"ятати про вийнятки і якась кількість кольорів з палітри (але все-таки досить невелика) може бути навіть дещо гіршою за деякі кольори "сусідньої" палітри.
    Але все-таки знання свого кольоротипу дуууже допомагає. Я в магазині спокійно проходжу мимо категорично "не моїх" кольорів і навіть не розглядаю фасон, бо колір все одно буде видно першим. Ну і косметику стало вибирати простіше
    А ще, все хочу написати і забуваю :) Була для мене у певному сенсі загадка, чому мій муж (чисте "холодне" літо) не категорично зле виглядає у чорних футболках (звичайно, не так добре як у сірих, але не АЖ так зле). Але потім я згадала як погано йому у чорних піджаках (тому весільний костюм у нього був темносірий). А розгадка проста - тканина, точніше її фактура. Чорна трикотажна футболка найчастіше насправді не є 100% чорною, бо має досить рихлу трикотажну структуру, в той же час костюмна тканина завжди більш глянцева.
    Ну і типаж саме "холодного" літа (холодний приглушений кольоротип) все-таки найяскравіший з "літніх", тому для "світлого" і "м"якого" літ (відповідно світлий холодний і приглушений холодний кольоротип) такий фокус вже навряд чи пройде.
    Але все одно варто пам"ятати, що колір матових тканин завжди виглядатиме трохи теплішими ніж є насправді і дещо приглушенішими, в той же час атласні (блискучі) - завжди холодніші і яскравіші. І на цьому іноді можна "зіграти", наприклад акуратно "позичаючи" кольори сусідніх палітр. :girl_wink:

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1