Кольоротип нашої зовнішності (зима-весна-літо-осінь)

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Akina, 20 Травень 2015.

1. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Дівчатка-осені, як же ж я вам зараз заздрю із покупками... Ех. Була я сьогодні по магазинах. І все, що моїх кольорів, - чорне, біле, сіре, і чорно-біле... А ще ж фасон треба підходящий... І того виходять лиш базові речі.
    А таких гарних, теплих справжніх осінніх кольорів до кольору, до вибору...І плаття, і пончо, і довгі теплі та м'якенькі кардигани, і сорочки.
    А про шапки і шарфи, взагалі мовчу хіба купити і милуватись...
    Одним словом нічого холодного, все тепле і комфортне. Залишається надія на зимову колекцію))

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  2. Rona

Rona Мама-йожик

Тобто нормально ходити в брудному, подертому - це ж лише речі ;)
    Монохром - це один колір з ніг до голови. І я казала про себе, мені таке не личить зовсім. Хоча зовнішність аристократична (зі слів однієї шанованої людини).

• мімімі мімімі x 1
  3. Dominika

Dominika Well-Known Member

Я знаю, що таке монохром))
    З вашого допису це і так зрозуміло.
    Та ладно...Не перебільшуйте вже так. Питали про те, що простить образ, а не "вбиває" його.

4. Rona

Rona Мама-йожик

Так яка різниця якщо це всього лише одяг? ;) є люди, яким дуже гарно в простому крої і монохромі, шикарно виглядають, то драматики за Кіббі

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Значить в дитинстві вам забороняли бути собою і казали, що треба бути м*якою, тихою, не нити, і ще багато чого схожого ну і напевне десь вчили, що простий крій саме те, що повинна носити правдива пані. Ось ви і йдете в тому напрямку, але не погоджуюсь, що то інтуітивно. Тіло ніколи не вибере те, що нас не красить. Таке вибирає голова.
    --- дописи об"єднано, 17 Вересень 2016 ---
    Сама собі перечиш і себе гальмуєш неправильним вибором слів. Вишуканість це також і простота крою. Bсе тобі знайдеться,якщо правильно дати посил.

Останнє редагування: 17 Вересень 2016
  6. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Так, залежить від типажу, от вже зголосились, кого монохром псує і прикрашає. Мене теж псує. А ще атлас, блискучий шовк, загалом, надмірна "гладкість", відсутність текстури або принту, та той же чіткий гострий крій - все воно "дешевить", грубить зовнішність. Ну і кольори теж, або старять, надміру темні, або роблять невиразною, якщо занадто м'які, або знову ж, дешевлять, занадто яскраві. Можете подивитись огляди із зірками по типажах Кіббі, там часом гарно аналізують помилки, і видно як на якій зовнішності речі "працюють", нема універсального рецепту для всіх.

Отправлено с моего X9180 через Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. radyslava

radyslava New Member

просвітіть будь ласка, бо в типажах за Кіббі поки геть нуляча..
    результат вийшов наче софт классік і по всьому що я прочитала далі (подивилась по картинках і знаменитостях) повністю доповнив і співпав з моїм типажем по кольоротипу, але ще подивилась якесь рос.відео по типажах Кіббі, і судячи по тому, що мужчина там говорив, то я вже романтичний тип...

8. EineGuteFrau

Моя вам порада - зробіть фото в повний зріст у білизні чи купальнику і добре подивіться)
    Бо той софт класік в перший раз виходить майже в усіх))) але майже у всіх - помилково)))
    І типаж Кіббі ніякого відношення до кольоротипу не має, наскільки я пам'ятаю)

9. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Не має, абсолютно ніякого (з моїх спостережень). Мухи окремо, катлЄти окремо :) Якісь деталі в кольорах, тобто отой тотал лук (блек, ред, вайт і т.д), принти, порядок використання кольорів (типу світлий верх, темний низ) - то до типу фігури, фактури і ліній зовнішності (тобто можна сказати до типажу Кіббі, або і без Кіббі :) ).
    Але загалом правильні відтінки кольору (м"який, темний, теплий і т.д) - лише від кольоротипу зовнішності залежать.

• Подобається Подобається x 1
  10. EineGuteFrau

Ну от власне) а то було б цікаво: ви натуральної тілобудови, то скоріше всього ви або осінь, або ж якесь літо, щоб вписатися в палітру природніх, приглушених кольорів) Ви драматик - тоді скоріше всього ви зима, бо ж вам так гарно в контрастних кольорах) і так далі... Було б добре і просто) але не цікаво)
    Мені Кіббі взагалі не підійшов) бо я остаточно ні в жодний тип не вписалася)

11. Rona

Rona Мама-йожик

Не обов'язково зовсім
    --- дописи об"єднано, 17 Вересень 2016 ---
    Я вже.
    Подумала тут про походження слова "вишуканість", "шукати особливе", те, що прикрашає. В кожного то буде своє. Одягтись зі смаком і відповідно своїй зовнішності, індивідуальності- супер!

Останнє редагування: 17 Вересень 2016
    • Подобається Подобається x 1
  12. Semiramis

Semiramis Горда галичанка

підкажіть,де_можна_визначити?))

13. Materynka

Materynka Well-Known Member

Ой, то так здається тільки. Я віднесла себе до справжньої осені, то підходящих кольорів дуже мало, але ще ж крім кольору і фасон підходящий треба, і щоб якийсь гармонійний ансамбль вийшов в результаті. А той бордовий колір я вже прям ненавиджу....Заполонив всі магазини

• Зе бест! Зе бест! x 1
  14. EineGuteFrau

Ну так осінніх багато (вас, осенніх, аж три підвиди, як і всіх), а моїх, зимових, крім стандартних чорного-біолого, взагалі нема. Ну нема з чого навіть вибрати. І головне, що фасони файні, принти, тканини... А колір не мій і все. Ех, як просто раніше жилося). Хоча, думаю, літечкам нашим теж не просто зараз...
    Ех, чекаю, Різдва і його червоно-білих речей))) от це вже буде веселіше)))

15. radyslava

radyslava New Member

16. Semiramis

Semiramis Горда галичанка

Ваш тип: Театральный романтический

Очень женственное телосложение, поскольку кости уже, чем у чистого романтического типа, то и талия уже, однако объемы в области талии и бедер чуть меньше. Фигура - песочные часы. Костное сложение лица и тела в основном мягкое, но слегка острое. Черты лица мягкие, крупные, глаза большие, губы полные. Маленькие ладони и ступни

@radyslava
    Дякую!:kisss:

17. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Останнє редагування: 19 Вересень 2016
    • Корисно Корисно x 1
  18. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

Дівчата, а давайте не мішати тепле з м"яким, тобто Кіббі з кольоротипом. На Кіббі є окрема тема. Одне діло обговорити поєднання кіббітипу з кольоротипом, але не суто кіббітип.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  19. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Давно хотіла тут залишити, може ще котрійсь із світлих весен буде корисно. Записала собі в назвах, не в палітрах, основні кольори, звісно, це грубувато, але на практиці мені легше таки шукати верблюжий і маковий, ніж "свій" беж і червоний, і якось воно мені допомогло то вкласти в голові.
    Отож, для основи гардеробу радять теплий сіро-голубий, -теплий світлий беж, верблюжий, яєчна шкарлупа, золотисто-коричневий, лосось, персиково-жовтий. Тепер по кольорах:
    "Білий" - яєчної шкаралупи, кремовий, небіленої шерсті, слонової кості
    Беж - світло і темно -бежевий, -карамель, пісочний, верблюжої шерсті, молочний шоколад, золотисто-коричневий, золотистий, золотий мед.
    Червоний (з "підсвіченням", прозорий) - корал, томат, мак, черв.перець, червоно-оранжеві відтінки, абрикосовий
    Рожевий - лосось, фламінго, світло-персиковий
    Жовті - кукурудзяний, золотисто-жовтий, нарцисовий, соняшниковий, кульбаба.
    Синій (без темних відтінків) - голубої води, ніжно-синій колір моря, волошковий, бірюзовий, аквамарин
    Зелений - липовий, травневої зелені, зеленого яблука, трави, жовто-зелений (ніби пронизаний світлом), з вираженим жовтим відтінком
    Лілові: -теплий бузковий, мальви
    Найгірші кольори, яких варто уникати:
    -чорний
    -сяюче-білий
    -синюваті відтінки червоного
    -темні відтінки синього, синьо-зеленого і зеленого (хвоя,пляшковий)
    -пурпурно-рожевий будь-якого відтінку
    -розоваті відтінки коричневого, какао
    -колір зів'ялої троянди, і взагалі, м'які, пастельні кольори.
    -ягідний (малина, вишня)
    -індиго, яскравий королівський синій
    Прикраси: жовте золото
    Аксесуари: світло чи золотисто-коричневий, -теплий беж, середньо-коричневі, вечірні - золотисті
    Помилки в іміджі: висококонтрасні комбінації, одяг важких кольорів, крупні і яскраві узори, нарочита елегантність, розкішні та вичурні прикраси, срібло, драматичний, таємничий макіяж, "східні" аромати, темні окуляри.

Отправлено с моего X9180 через Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  20. Rona

Rona Мама-йожик

@Mansikat як гарно! Мені теж зручніше кольори сприймати асоціативними словами :) Ви звідкись конкретно взяли назви чи самі ото визбирували?