Кольоротип нашої зовнішності (зима-весна-літо-осінь)

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Akina, 20 Травень 2015.

1. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

і мені нічого так
    495b.jpg
    @Akina оцей ок?

я щось так боюся тих кольорів. здається, що виглядатиму як бліда поганка. але треба таки буде наважитися колись.

я хочу щоб і яскраво, і гарно, і мені пасувало... ну ви поЙняли... сама вже не знаю :facepalm:

2. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Ага, цей гарно має бути :girl_yes:Я його десь проморгала на тому сайті :) Суха троянда - значить точно м'який колір буде.
    Треба, треба. Але якщо боїшся синьо-зелених то онлайн точно не варто їх замовляти (вони на фото завжди найбільш недостовірно передаються), тільки вживу міряти-щупати-в дзеркало дивитися :)

• мімімі мімімі x 1
  3. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

йой, вже дочитала за той рожевий. певно буде він. але ще помучу чоловіка ввечері своїми питаннями.
    --- дописи об"єднано, 12 Вересень 2016 ---
    @Akina @Rona дякую, дівчата!

• Подобається Подобається x 2
  4. Akina

Якщо колір волосся натуральний то може бути хтось зі світлих (світле літо, світла весна) бо очі теж досить світлі. Але то як завжди "гадання на гущі" бо одне фото не дає практично ніякої інформації :)

5. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

І світлий ще пересунути на одну поділку напевно...не знаю, я вже не хочу назад в м'якість), хоча і розумію, що моя яскравість - поміркована.

• Подобається Подобається x 1
  6. Akina

В світлих вона все одно ніколи не буде така ж як в яскравих - немає такого контрасту зовнішності як в яскравих зими і весни. Але як не крути, весна (будь-яка з трьох) все одно завжди має чисті кольори, те ж світле літо значно м'якше, приглушеніше загалом за світлу весну а не лише холодніше.

7. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Мені подобається теж той рожевий. А ще б я радила все ж таки подивитися на блакитний чи світло зелений з вашої палітри. Було б цікаве поєднання. Бо білий, сірий - то звичайно, 100 відсоткове попадання, але так нудно.
    Я ваші пошуки розумію, бо теж в пошуку, але моя куртка, взагалі, на жаль, не мого кольору((((

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

8. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

а мені якраз ті сірі, що @Akina показувала, так сподобались! Якось так свіжо і елегантно було б. Але @Khrystik, бачу, жаждєт цвєта)))

9. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Так-так, щодо темноти і теплоти все зрозуміло. А ось мякість і яскравість. Я розумію, що для темної осені це найменш важлива характеристика, але все таки хочу розібратись. Мякість - це приглушеність, тобто не чистий колір? Я щось думала, навпаки, що мені личать насичені темні теплі кольори. Чи я щось путаю? :scratch_one-s_head:

10. Akina

Найтемніші кольори твоєї палітри це колір + чорний, а світліші - колір + темносірий - це і є м'якість. Осені всі в більшій чи меншій мірі м'які. Ну і знову ж, третя характеристика може коливатися і бути посередині між м'якістю і яскравістю. Але яскравими кольори не будуть, бо яскравий - це чистий, "спектральний" колір :) Якось так
    утворення з яскравих (чистих кольорів) темних:
    10908Shades.png
    м'яких
    10907Tones.png
    і світлих
    10909Tints.png

• Корисно Корисно x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Rona

Rona Мама-йожик

@Akina не дає мені спокою ота тема - що первинне, а що вторинне. На що звертати увагу при виборі одягу в першу чергу. Може то я така особлива і в інших людей інакше, не знаю. Пояснюю чому сумніваюсь. Маю сорочку. В клітинку. В ній 4 кольори. Голубо-сірий, попелясто-голубий, білий і квадратики розграфлені чорними тонкими лініями. Сорочка має оздоблення, вишивку у вигляді герба. По всім параметрам мала би пасувати, а шось мені не те, і все тут. Я думаю справа в принті.
    То може первинне те, що кидається в очі? (Зараз спробую знайти фото себе в сорочці)

Останнє редагування: 14 Вересень 2016
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Akina

Мені важко судити об'єктивно - я трохи маніяк кольору і тепер дуже звертаю увагу на оті "нестиковочки" в відтінках. От нещодавно зрозуміла що мені страх як не подобається поєднання двох кольорів які "до всього пасують" - білого і бежевого бо в цьому впадку той чистий білий горить як сємафор на фоні м'якого бежу.

Звертати увагу лише на колір, звісно, не можна, всі решта пунктів теж мають значення. Але моя суб'єктивна думка - його таки видно першим (хіба би щось геть страшно-престрашно невідповідне у фасоні, силуеті чи принті - що прямо перетворює людину на шафу\сосисочку\міську божевільну і т.д).
    Колір в сорочки непоганий, але я б сказала, що вона швидше світла а не м'яка холодна, тобто ідеальною була б для світлого літа. А холодне літо все ж має більші контрасти по світлоті кольору і мені хочеться відтінити її сірим, фіолетовим, темнозеленим і т.д. (жакет, кольє, шалик...) мало б стати краще. Чи ні?

13. Rona

Rona Мама-йожик

@Akina я не могла вловити в чому саме справа, а поки писала отут тобі, Олесі виливала душу в пп)), то трохи прояснилось, видно все в комплексі грає роль. Сама вона засвітла, хоче темнішої пари. Тоді я її вбрала з темнішими джинсами і по кольорах було альо, а тепер пробую з білим - і завал, я молька! Я дуже люблю горохи, та думаю клітинка теж не погано, але яка. Аби не простила. Усьо, що простить - мені не пасує :sad: треба комбінувати цю сорочку з чимісь, що буде витягувати її на вищий рівень, підтягувати до салонності. Додавати вишуканості. Хочу багато шовкових маленьких хустинок! Смачних кольорів! Раптом комусь десь трапляться, штурхніть мене будь ласка :)
    Дякую дуже за поміч. Я зрозуміла, що в темі зовн.вигляду нема дрібниць. Для мене. Хоча то так ліньки :)

14. Akina

Для всіх насправді :) Окрім хіба тих кому: а)по барабану як вони виглядають, б) хто може нарядитися в мішок з-під бульби і заявити "я художнік, я так віжу" і йому повірять
    Вона і так засвітла, додавати білого (чи будь-якого іншого світлого кольору) точно не можна, тільки темніші відтінки як є в сорочці.
    Я прямо бачу її з сірим жакетом з такої гарної злегка блискучої костюмної тканини. Як ще не маєш сірого жакета - обов'язково організуй собі :girl_wink:, знадобиться не раз, бо сірий - то такий базовий-пребазовий колір для холодного літа (там в палітрі практично третина відтінків сірі кольори :) )

• Креативно Креативно x 1
  15. Virner

Virner Well-Known Member

true winter - я вже надивилась на ті кольори, половина гардеробу тепер лежить і я оті помаранчеві речі вдягати не можу після кольоротипування. Як я до того ходила?:girl_impossible:
    Маю задачку - йду на тематичну вечірку, де дрес-код - жовтий. Так розумію, мій жовтий, то такий з кислинкою (типу лимон недостигший). де таке взагалі брати?:)))

А...і я знайшла свій колір помади - такий ягідно-соковитий...ух:kisss:

16. Jusi

Jusi Ловець емоцій

17. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

о! то мені напевно так само. Але я, зараза, маю якусь схильність вибирати речі, які мають здатність простити. Навіть не можу пояснити, чим саме простять, то якось на інтуїтивному рівні відчувається.

А напишіть, будь ласка, дівчата, як ви гадаєте, які речі можуть простити образ і як того уникати, тобто як вибирати такі речі, щоб точно не простили? Чи то залежить від зовнішності, кольоротипу?

18. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

@tsiuma то все залежить і від кольротипу і від типажу (того за Кіббі, хоч є кажуть і інші якісь типування). От любить хтось стиль Натурала, ще й кольори осені. Купує те "що до душі". А виявляється людина яскрава весна і має типаж Драматік класік. Уявляєте наскільки інші речі їй потрібно щоб "не виглядати простою", буди ефектною, гармонійною і підкреслити свої сильні сторони? Ото ж. І навпаки так само. Не завжди те до чого звикла людина і собі купує їй насправді підходить. А людина іншого типу у тих же речах буде виглядати і ефектно, і гармонійно, і "простити" вони її не будуть:girl_yes2:.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Rona

Rona Мама-йожик

@tsiuma з моїх спостережень: мене простить монохром, бавовна рихла (сатин добре, бо має лоск і плотний), льон, клітинка.

20. Dominika

Dominika Well-Known Member

Ой, а мене монохром(чорний і сірий) навпаки "облагороджує"(ну наскільки це можливо). Я в такому образі почуваюсь дуже фешн-вог-бла-бла-бла. Я б так ходила постійно, але боюсь зажити слави "готки". Я от думаю, що спрощують образ не стільки окремі речі, скільки невдале поєднання форм цих речей. А ще наша хода, манера спілкуватись і т.д. А речі то лише речі.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1