Кольоротип нашої зовнішності (зима-весна-літо-осінь)

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Akina, 20 Травень 2015.

1. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А я дуже навіть рада своїм яскравим кольорам. (Я тепла справжня весна). Я все любила яскраво-червоний - саме яскраво червоний, насичений жовтий (хоч вважала, що мені він не дуже пасує), оранжевий. І виявилося, що ці "папугаїсті" кольори таки мої . От тільки варіант відтінку фіолетового не дуже мені подобається, але це швидше тому, що в такому відтінку рідко коли взагалі якусь гарну річ можливо знайти.

• Подобається Подобається x 2
  2. Almariel

Almariel Well-Known Member

Farbpass Frühling-Winter Farbtyp
    скажіть, то правильна палітра яскрової весни?
    якшошо, я вже відкольоротиплена.
    Акіні величезне дякую. хочу тепер палітру, і буду викидати речі з гардеробу))
    п.с. я буду шукати, мо десь дешевше буде. якщо комусь ще треба палітра - можемо поділити доставку.

• Подобається Подобається x 1
  3. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Загалом там 10 кольоротипів, наче, а не 12. Але палітра дуже схожа, тільки щось там досить мало кольорів у ній є :scratch_one-s_head:(мало бірюзових, фіолетових ну і сірих немає взагалі).
    Можете купувати але врахуйте що то не всі кольори :)

4. Almariel

це максимум, який я знайшла на німецьких сайтах. зазвичай ділять на 4 або на 6 кольоротипів. і максимум 40 кольорів в палітрі.
    або замовити послугу кольоротипування і вони дають тобі палітру. то там і на 24 типи навіть ділять .
    хтось вже кидав інші палітри, які можна купити. я щось не можу знайти посилання.

5. Akina

Покажу вам фото, яке вже викладалося в "Одягніть мене". Одна дівчина вважала що їй не личить теплий яскравий червоний (а у пісумку виявилася яскравою весною :) ). А тепер фокус-покус :)

Зверніть увагу, змінювався в редакторі лише колір футболки, а на фото одразу свіжішим стало обличчя і яскравішими губи. В житті ефект ще помітниший буде. А все чому? А тому що яскраві кольоротипи не варто заганяти в м'які кольори, їх яскравий одяг не псує, не "перебиває", а навпаки лише підкреслює природну яскравість. Що робить занадто яскравий колір з м'якими кольоротипами ще покажу згодом :)

6. Rona

Rona Мама-йожик

@Akina як може через редактор щось змінитись з губами чи шкірою - не розумію. То ж коли прикладений колір, він дає свою тінь, свій колір на лице. А в редакторі він того не зробить, на мою думку.

7. Almariel

Наконец-то у нас есть свои палитры! =) - тут є палітра, правда не на тканині, а на папері. 60-70 кольорів. до 20Є.

я думаю тут варто розділити сприйняття на 2:
    1. в оточенні іншого кольору піддослідний колір "видається" іншим. (ото пояснила). типу: один і той же сірий на фоні білого здається темнішим, ніж на фоні чорного.
    2. власне вплив кольору на піддослідний:
    тому Акіна і сказала, що вживу буде ще помітніше:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Semiramis

Semiramis Горда галичанка

я знову зі своїми "баранами"))
    @Akina допоможіть розібратись. З моїх експериментів і з тесту з першої сторінки виложеної вами,прийшла до такого
    1.Лососевий пасує,холодний рожевий - ні.
    2. яскраво-рожевийхолодний - ні,морської хвилі- ніби непогано,не можу сказати,що ні
    3.теплий корал пасує,тепло зелений до лиця теж гарно,краще ніж нефритовий.
    ну і цегляний,теракотовий пасують, теплий салатовий - негарно...колір врблюжої шерсті взагалі не розумію,ніби не портить мене,але йне особо гарно...фіолетові,сірі,холодні розові,світлі голубі відтінки то я взагалі як синяк((
    яскраво-червоний,небесно-голубий (яскравий), теплий рожевий - клас...
    трохи мішанину написала....не знаю,чи зрозуміло буде...то получається,я не тепла осінь,а яскрава весна...не знаю...мені здається,що оті мої фарбовані неприродні коси всьо портять і плутають мене.

9. Akina

Їх треба ховати під білу хустку при тестуванні.
    А щодо іншого нічого Вам не скажу - тканин Ваших не бачила і наскільки пасують\непасують теж. Але
    То яскрава весна дуууууже навряд, хіба тепла.

10. Semiramis

Semiramis Горда галичанка

@Akina,дякую,буду ще переглядати палітру теплої весни)

11. Almariel

що скажете про відповідність кольору речей до яскравої весни:
    [​IMG] [​IMG]

а ще ж треба, щоб підходило під фігуру груша-пісочний годинник і під Софт-Классік.
    і як тут щось купити?)))

12. Almariel

ще є такі кольори. перший ще ок? а два останні занадто бліді?

13. Megerinda

Megerinda Active Member

Модель Олена з Холостяка))) перепрошую, що не в тему.

• Смішно Смішно x 1
  14. Jusi

Jusi Ловець емоцій

+10000. Ходжу по магазинах, якщо колір той, то фасон на альо, якщо фасон хороший, колір підходить, тоді не потрібної цупкості тканина, не той принт і т.д. :girl_cray: Як я колись купляла одяг? Я тепер нічого не можу купити :girl_crazy:

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  15. Almariel

сама собі відповім))) тут хіба друге підходить по палітрі.
    а з наступного допису ніц не підходить((

16. Megerinda

Megerinda Active Member

В смислі, друге? Оте рожеве? Я б на такий колір не подивилась, бо, щось думала, що то не весна. В мене взагалі проблеми з температурою кольорів. Який теплий, який холодний....а ще треба, щоб насичений для яскравої весни був. То на бліді навіть уваги не звертаю.

17. Rona

Rona Мама-йожик

Мені здається що друге з палітри літа. Пісочному годиннику не проблема фасон. А "груша", є така журналістка Таня Бобрікова, та що "Проект Любов" зробила, от вона класно фасони і кольори для себе підбирає

18. Almariel

я просто на себе ще раз глянула і таке собі вирішила: звужувати візуально стегна чи збільшувати груди-плечі мені не треба, тобто я собі і так подобаюсь. головне, щоб фасон не робив навпаки: щоб не розширював стегна і не зменшував груди.

п.с. ну і живіт якось сховати...

Останнє редагування: 16 Червень 2016
  19. Rona

Rona Мама-йожик

В складках, необлягаючі фасони

Останнє редагування: 16 Червень 2016
    • Подобається Подобається x 2
  20. Akina

Для теплої весни - ні, бо холодне, а для яскравої в сам раз
    Перше теж дуже навіть яскравовесняне - там гарні контрасти кольорів :)
    Колір в оточенні різних кольорів візуально виглядає по-різному - оптична ілюзія :) Тому @Almariel все правильно написала