Кольоротип нашої зовнішності (зима-весна-літо-осінь)

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Akina, 20 Травень 2015.

1. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Я і в житті бачили конкретно рудих в синьому навіть "електрік", і їм чудово пасувало, і то справді осінні типажі, з веснянками, всі діла. Так що якщо
    то нащо це все? Головне в людині значить розвинути почуття стилю. Бо колись читала що "блондинкам", "весні" не можна носити чорне, і інше. А виходить що правильно розставивши акценти все можна. Ще цікаво, що навіть справжня зима може бути пофарбована в платиновий блонд і ніхто і не здогадається що то "зима" насправді :girl_in_dreams:

2. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Веснянки можуть бути у будь-якого кольоротипу (вони теж бувають різного кольору). Веснянки не дорівнює осінь!
    Платиновий блонд - то якраз один із природніх кольорів для зим. Зима не дорівнює брюнетка!
    Ви - прямо кладєзь стереотипів :)
    Ніхто не може заборонити Вам чи комусь іншому вдягатися як йому в голову прийде. Наскільки то буде правильно з точки зору кольоротипу, гармонійно до зовнішності - то уже інше питання. Можна враховувати рекомендації, можна ні, мільярди людей щасливо на світі жили, живуть і будуть жити не рахуючись з кольоротипом зовнішності. То право і вибір кожної окремо взятої людини.

• Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 2
  3. Supernatural

Я це знаю:girl_smile: Просто для загалу платинове волосся не асоціюється з "зимою". А в тих рудих що я бачила не тільки веснянки, але й відтінок шкіри, очі, все вказує на природню "рижу осінь"))) Не знаю як ще сказати)) Ну ви пойняли) І їм таки пасували холодні яскраві кольори. І то не поодинокі випадки.

4. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

А які то очі у природньої "рижої осені"?;)
    А у природньої рижої весни, наприклад, які? Ви впевнені, що можете на око по очах розрізнити?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. Akina

Я навіть не впевнена що зможу. Іноді маю підозри (як от з тобою було коли я казала що заяскраві очі для осені), але загалом без драпінгу я б не стала стверджувати що очі, волосся чи тим більше шкіра 100% осінні а не весняні.
    Ви фото на попередній сторінці бачили? Отій останній дівчині пасує синій електрик чи ні? Бо поняття пасує теж "розтяжиме" :)

6. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Та ніколи в світі :girl_impossible: Я все зрозуміла :girl_yes2:

7. Rona

Rona Мама-йожик

@Jusi а ти дивилась в Пінтересті за своїм кольоротипом? Темна осінь, так?
    То ще Глибока Осінь, якщо не помиляюсь. Диви, які Красуні в твоєму товаристві Dark Autumn аж захотілось туди ж :)

Deep Autumn palette ось ще
    Deep Autumn

Останнє редагування: 9 Червень 2016
    • Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 1
  8. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Спробувати можете, звичайно. Ви вже колись відпускали свій колір, пригадую. Вибачте за відвертість, але блондинкою ви таки набагато яскравіше виглядаєте.
    Я теж зараз не малююся, бо практично кожен день в пісочниці сиджу, але з своім природнім я ще сіріша ніж коли блондинка.

9. Altera

Altera зачарована птуха

Віка, знайшла ось такі палетки і озадачілась вкотре :) - котра з них більше моя? Бо м"яку весну зустрічаю вперше в підтипах - мені вона не підійде часом?
    (все не втрачаю надії зістрибнути з підводної лодки:)))

Вкладення:

• Смішно Смішно x 2
  10. Rona

Rona Мама-йожик

@KAPUCHINKA я не маю на увазі повністю своє, зараз в мене половина волосся фактично білого, мені забагато. 70/30 було б супер

• Подобається Подобається x 1
  11. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

@Altera я також тепла весна і один з найбільш виграшних кольорів для мене - колір верблюжої шерсті. Я просто сяю в ньому, і лице, і волосся. Крім того, сам колір "пристойний", рекомендую.
    --- дописи об"єднано, 9 Червень 2016 ---
    Щось таке, можна на тон світліше 5f1125032ec7c6d4d02a4f1698c55338.jpg

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Akina

Ми десь 2 сторінки назад про такі палітри говорили. То інша не 12, а 16-ти сезонна система, я в ній не спец, там трохи інша історія. Але якщо дуже хочеться "пригати", то краще вже отака м'яка весна ніж осінь :) бо вона лише трохи "розмита", осінь же з конкретним додаванням сірого.

13. Altera

Altera зачарована птуха

а я в ньом-нікакааая :sad:(
    я собі найбільше подобаюся в коралових різної насиченості - ну от просто оживаю
    (і то єдине, що мене тримає на тій "підводній лодці" - від того кольору відмовитись вже несила :)
    ну от дивись - ну я ж точно третя картинка а не четверта?:)
    --- дописи об"єднано, 9 Червень 2016 ---
    бліііннн...а у м"якої весни коралових нема :sad:
    ну ша за невезуха:sad:
    (немала-баба-клопоту-купила-порося!)

Вкладення:

14. Supernatural

В мене те ж саме - в бежевих гублюсь, всі коралові чудово освіжають. Схиляюсь все ж до весни))
    Не дуже же в Пінтересті розбираюсь, але от там ще й таке знайшла про різну "весну", то точно "не мала баба клопоту...":girl_crazy:

Останнє редагування: 9 Червень 2016
  15. Altera

Altera зачарована птуха

а шо там знати? жмеш любу картинку 4X4 Color Analysis System і потім швиденько ловиш очі, бо вони розбігаються там зі швидкістю світла:girl_crazy:
    отут є усілякі типи нас - може так хтось себе швидше впізнає :girl_smile:
    Color Shop is open for business.

16. Altera

Altera зачарована птуха

тоді спробуйте ще молочно-ванільний, або Ivory, як його ще називають
    Мені він теж - дуже й дуже

17. Supernatural

@Altera так! Мені він теж чудово підходить :girl_dance: По трохи починає прояснюватись :dance3:

18. Akina

Або заплутається ще більше :) бо весни там усі якісь рудо-блондинисті, навіть яскрава весна (і приклади зірок яскравовесняних лише блондинки голубоокі :dntknw: Clear Spring Celebrities). А весен кууупа є і шатенок сірооких, карооких і т.д.
    Ну і про оті 16 типів. Читала я, розглядала, не знаю чи варто в те іти. Багато хто і так пише що важко зрозуміти в магазині свій чи чужий колір. А ота м'яка весна ще більше може з толку збити - складно буде побачити де межа м'якості і приглушеності щоб не скотитися вже чисто в осінь. Бо ще ж і фактури матеріалу впливають на сприйняття кольору... @Altera , може просто не брати найяскравіші кольори з тепловесняної палітри якщо вони Вас напрягають (ну там вищезгаданий салатовий чи жовтий)?

19. Semiramis

Semiramis Горда галичанка

Зайнялась я вивченням свого кольоротипу.Всю сознатєльну жизнь,думала,що я м"ягке літо.бо від природи волосся русяве,світла шкіра, сіро-зелені очі,зовнішність досить м"ягка,і як мені здавалося - холодна...але!...недавно поприкладала я до лиця тканини теплих відтінків,і холодних...блін..в холодних я ніби слаба якась,зразу синяки під очима стають помітнішими:girl_haha:,а в теплих відтінках і яскравих набагато свіжіше виглядаю:girl_dance:,пастельні шось так собі,вся ніби стаю в колір одежини. хочу замітити,що хоч коси русяві,якого вони відтінку від природи (теплого,чи холодного),я не пригадаю,бо всіфарбовані-перефарбовані сотні разів,і коренів ще не видно. зараз я пофарбована в теплий шоколадно-коричневий відтінок(от якна аватарці,і мені він пасує...короче,я заплуталась, альбу я тепла осінь,альбу не знаю взагалі...:sad:

20. Akina

Отаке, доречі натрапила випадково на тему "хто куди себе приписує і що виходить у підсумку"
    Three Drops of Sunshine: An In Depth Discussion on Contrast Levels, AND.....The Mysteries of the Blonde Dark Winter and The Fair Bright Spring.