Коло доброго чоловіка...

Discussion in 'Ти + Він' started by Un.Known, Aug 23, 2010.

1. Almariel

Almariel Well-Known Member

Відповідь: Коло доброго чоловіка...

ага, я теж лінивіти починаю. все нормально, мене це влаштовує, бо всяко буває: я втомлююсь - він готує вечерю, або навпаки. але щосб давно я не робила щось такого супер, якогось ніби приємного сюрпризу.
    біля доброго чоловіка жінка справді щаслива, аби ж тільки ще й чоловіку повноцінне щастя забезпечити.

2. altari

altari New Member

Кажуть люди,що не можна хвалити свого чоловіка,щоб не зіпсувся.Нехай чужі похвалять.Моя мама каже,що маю дуже доброго чоловіка.Вірю,знаю,але того в голос не кажу,щоб не зазнався!

3. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

у нас трохи так, у нас розподіл-я готую,прасую, чоловік-миє (прибираємо в кого є час і натхнення)...
    у мене чоловік теж дуже добрий і думаю,якби був строгіший-я би більше робила,але невідомо чи б так само любила і поважала:) мій муж сам не любить коли брудно і сам береться прибирати,якшо десь бачить бруд( у нас окрім нас,просто є ще кому смітити і бруднити :sad: )

во-во..

4. judi

judi New Member

аж невіриться що такі чоловіки бувають. мій на кухню гавкає як собака на кота:girl_smile:

5. Feda

Feda New Member

я вийшла заміж за доброго чоловіка, а зараз ... мені з ним важко. Стомлюся на роботі, він стомиться, але ні посуд не помиє, ні їсти не готує... Правда всі навколо кажуть, що мені з ним повезло :confused: може так воно і є?

6. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Мій не гавкає, але і не м'явкає, він просто усвідомлює, що жінка їсти хоче... )))
    Важкість у чому полягає?

7. Feda

Feda New Member

важкість? Ми ніби фізично живемо разом, але емоційно окремо.

8. Un.Known

А він про це знає?

9. Feda

Feda New Member

В тому той справа, що знає.

Але мені все одно бракує його підтримки. Ми поговоримо, ніби все зрозуміло і класно, а потім все знову якось не так.

10. Un.Known

А Ви самі маєте уяву, як має бути?