Відповідь: Коло доброго чоловіка... ага, я теж лінивіти починаю. все нормально, мене це влаштовує, бо всяко буває: я втомлююсь - він готує вечерю, або навпаки. але щосб давно я не робила щось такого супер, якогось ніби приємного сюрпризу. біля доброго чоловіка жінка справді щаслива, аби ж тільки ще й чоловіку повноцінне щастя забезпечити.
Відповідь: Коло доброго чоловіка... Кажуть люди,що не можна хвалити свого чоловіка,щоб не зіпсувся.Нехай чужі похвалять.Моя мама каже,що маю дуже доброго чоловіка.Вірю,знаю,але того в голос не кажу,щоб не зазнався!
Відповідь: Коло доброго чоловіка... у нас трохи так, у нас розподіл-я готую,прасую, чоловік-миє (прибираємо в кого є час і натхнення)... у мене чоловік теж дуже добрий і думаю,якби був строгіший-я би більше робила,але невідомо чи б так само любила і поважала мій муж сам не любить коли брудно і сам береться прибирати,якшо десь бачить бруд( у нас окрім нас,просто є ще кому смітити і бруднити ) во-во..
Відповідь: Коло доброго чоловіка... аж невіриться що такі чоловіки бувають. мій на кухню гавкає як собака на кота
Відповідь: Коло доброго чоловіка... я вийшла заміж за доброго чоловіка, а зараз ... мені з ним важко. Стомлюся на роботі, він стомиться, але ні посуд не помиє, ні їсти не готує... Правда всі навколо кажуть, що мені з ним повезло :confused: може так воно і є?
Відповідь: Коло доброго чоловіка... Мій не гавкає, але і не м'явкає, він просто усвідомлює, що жінка їсти хоче... ))) Важкість у чому полягає?
Відповідь: Коло доброго чоловіка... В тому той справа, що знає. Але мені все одно бракує його підтримки. Ми поговоримо, ніби все зрозуміло і класно, а потім все знову якось не так.