Колишня в друзях

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Mazerati, 30 Квітень 2009.

1. squirrel

squirrel New Member

Відповідь: Фото колишньої дівчини

Власне хотіла я його кинути через фото в рамочках його колишньої... Але я його любила, подумала що зрозуміє що мені неприємно... А тут так склалося.

2. RUSlana

RUSlana Active Member

Мабуть таки підсвідомо (а може й свідомо) він прагнув до повернення колишньої і коли трапилась перша ліпша нагода то так і вчинив. Принаймі так виглядає ситуація, тож Ви зробили правильно, хоча це напевно було боляче...

3. squirrel

squirrel New Member

Було боляче. Я навіть зрозуміла як це, коли зраджують душею.

4. preciosa

preciosa Well-Known Member

А у мого колись було фото його навіть не колишньої, а такої мимольотної:girl_crazy:, то я легко натякнула ще на початку стосунків і він викинув.

5. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

А я сама від тих колишніх компик почистила.. Коханий ще й не бачив:girl_blush2: соромно трохи, але чог не зробиш для себе коханої:girl_dance::girl_dance::girl_dance:

6. Відповідь: Фото колишньої дівчини

Мої фотки з колишніми є у окремому альбомі у батьків, чоловіка колишні-теж в окремому альбомі в бйого батьків. Наші спільні-у нас дома. Для чого викидати фотки чи подарунки-це все є частинкою твого минулого. і добре, що ми обоє це розуміємо:girl_smile:

7. Відповідь: Фото колишньої дівчини

Погоджуюся. Приємно інколи переглянути фотоальбоми і згадати минуле своє (тим більше якщо воно позитивне). Було та й пройшло. Ми з моїм чоловіком спокійно обговорюємо(-вали) і його колишніх, і моїх. В кого які були проблеми(з колишніми), що робили не так (чому розійшлися). Корисно інколи знати, що Лєнка була бруднуля, а Марта - курила багато... тд тп і не повторювати тих речей. Не ревнувала до минулого. Я впевнена в собі і знаю, що Я краща від тих колишніх раз тепер він зі мною!

8. Raven

Raven Мама малятка

Моя коліжанка показала альбом, де були фотки чоловіка з колишніми. Разом поржали, шо мол ше молоді і зелені були і на тому все скінчилося:girl_haha::girl_haha:

9. Lana Lypneva

Lana Lypneva New Member

В нас фото його колишньої лежать окремо під усіма альбомами і конвертами з фото. На початку стосунків, коли вони попадались на очі між його старими світлинами, коханий казав, що треба "деякі" старі фото повикидати. Я відповіла, що не треба - нехай собі лежать - і поклала їх окремо. От і все
    P.S. але на цьому історія не закінчилась, бо ця колишня сама знайшла його Вконтактах...:aggressive: та то вже не до тої темки

10. SemanaV

SemanaV Member

Сказала щоб на очі не попадались, а ті які попальсь порвала і по вітру розвіяла. Хай шурують.

11. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Ого, так серйозно, то ви таке зробили? Чим ж вони так допекли вам?

12. Molecule

Molecule New Member

Я колись побачила фото колишньої в телефоні, запитала хто це? Він відповів колишня і тут же видалив,після цього у нього тільки мої фото.
    Думаю,якщо насправді кохає,то не повинен тримати всяку непотріб(я про фотки колишніх).

13. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

А якщо фото - це пам"ять про людину з якою зустрічалася Ваша друга половинка?!
    В мене наприклад є фото колишніх хлопців, і це не означає що я не кохаю свого хлопця! І в нього бачила фото з дівчатами, разом переглядали, навіть не прийшло в голову щоб їх повикидати.
    Ще в мого тата зберігаються фото дівчат з якими він колись зустрічався, тепер це просто їхня історія)

14. Molecule

Molecule New Member

але Ви ж їх не зберігаєте в гаманці або в телефоні на екрані?
    Можливо Ви мене не правильно зрозуміли, я мала на увазі зберігати їх на видному місці, щоб вони постійно муляли очі. А так десь там в альбомі, в мене теж є фотки колишніх, і в мого тата,а от в мами чомусь нема,тільки листи від колишніх залишилися :)

15. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

16. Molecule

Molecule New Member

17. olevitska

olevitska New Member

а я ревнива...і надіюсь що ніякі фото під руку не попадуть...

18. Gossip

Gossip Member

я також... як і багато інших людей... ревність це почуття котре притаманне кожному, але в кожного по різному воно дає про себе знати :girl_yes: - хтось "порвав би" , хтось "пиляє", коичить, істеристь.... а от в мене може просто раптом інколи тьохкнути, але коли попадаються фото колишніх - абсолютний спокій :d64: ....

річ у тому що я ПОВАЖАЮ його особисте життя так як і він моє ... і ціную це в ньому!!! :girl_tender::girl_in_love:

19. masjaka

masjaka Well-Known Member

Думаю, що фото колишніх - це не не є "непотріб", як сказала одна з форумлянок, А минуле, котре варто памятати, але не жити в ньому. Фото мають бути, та чи в гаманці? В кожного свій термін коли він готовий відпустити минуле. Вашого коханого воно мабуть ще трішки тримає, чи тримало...Я б ні в якому разі не радила вам забирати в нього це фото, тим паче знищувати (минуле не знищиш), а в нього осад залишиться. Я думаю він сам має дійти до цього, а ви як розумна і любляча жінка дати йому час. І коли він буде готовий він повністю відпусте минуле і фото ляже в далекий ящик, а може і смітник. Але кожна людина має до цього дійти сама. І примусом, напором, істериками тут не зарадиш, а навпаки можни викликати спротив, скритність і ще купу негативу.

20. milagros

milagros New Member

У мене такаж ситуація... Я побачила фото з колишньою дужиною в його гаманці....але не признаюсь, боюсь його реакції((( от і живу з цими сумнівами...це так важко