Колишня в друзях

Discussion in 'Ти + Він' started by Mazerati, Apr 30, 2009.

1. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Відповідь: Колишня в друзях

І у нас з чоловіком усі колишні "в друзях".

2. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

ги один мій колишній підпорядковується мому мужу:girl_haha::girl_haha::girl_haha: - буває...

• Подобається Подобається x 8
  3. antique

antique Member

Правду скажу, мені така ситуація не сподобалась, бо ревнива... Вже почала б мучитись думками а-ля "я що, не настільки цікава?", "може, вона знов його заарканити хоче?:girl_devil:", і загризла б себе.
    Ну яка взагалі може, бути дружба між колишніми?.. Хіба сім'ями. Чи зрідка, перетнувшись, поговорити про справи, життя, обмінятись новинами.
    А спілкуватись при новій дівчині з колишньою,знаючи, що
    Мда. Ясно, всі ми хочемо уваги до себе, і хлопцю приємно, що він ах який), досі ним захоплюються... На жаль, я прекрасно знаю,як підносить самооцінку увага протилежної статі. Та це хвилинне задоволення, а поранити дорогу тобі людину можна серйозно.
    Треба йти на взаємні поступки, не робити дискомфортно своїй половинці тим спілкуванням, а вона в чомусь іншому зрозуміє. Ну, то теорія. Я так думаю, вона реалізовується, коли почуття вже глибокі, довірливі.

• Подобається Подобається x 4
  4. зося

зося Well-Known Member

мій з колишніми недруже:girl_cool:,а от я дружу,і чоловіка чесно кажечу це трошки нервує!!:girl_mad:

5. Morada

Morada Well-Known Member

Відповідь: Фото колишньої дівчини

Не хвилютесь :girl_smile: !...От в мого хлопця в тумбочці ціла куча фоток його колишньої на звороті підписані " я тебе люблю" :girl_crazy:і відкриточки і все що хочеш ще й його блокноти де пише гарними буквочками її імя сердечками розмальоване....я то все бачила!!!!....пояснював тим що йому всеодно на неї, вона його нервує навіть на фотографіях і не заглядує туди!...а то шо їх не викидає, просто не любить щось з фотками робити , забобонний якийсь в мене він, завжди щось придумає собі, що то погано їх палити чи різати!:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 4
  6. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Моя свекруха старанно береже альбоми з фотками мого чоловіка з його екс.
    Так мені каже: він казав викинути, а я збережу.

• Подобається Подобається x 3
  7. Lastivka_Rivne

Lastivka_Rivne Well-Known Member

А в мене є фото своїх друзів, які 4 роки були парою, а тоді розійшлися (дуже важкий розрив). Вона на всіх фотках його повідрізала, а він віддав фото мені, мовляв - роби що хочеш. А я зберегла. Мо’ покажу років так через 20...

• Подобається Подобається x 2
  8. Dolma

Dolma Well-Known Member

Я ревнива власниця з прикрим характером! Я б його задзьобала, напевно! Але не вважаю, що я молодець :) Молодці ті, хто може не зважати на такі речі, от тільки як то важко... Головне, щоб та дівчина дійсно була в минулому, і щоб він дійсно любив вас - оце точно! :) Якщо так, то пробачте. Я чула в одному старому фільмі, що кожен мужчина має право у своєму житті на один ослячий вчинок! Але один... ;)

9. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а мій вільно спілкується зі всіма своїми колишніми, має їхні фоти, і я цілком спокійна. Мені здається, що ревнощами, підозрами, скандалами самі штовхаєм коханих на зраду. Читала одну книжку, і шалено там сподобалась фраза, типу що мудра жінка завжди зробить так, щоб найтепліше,найспокійніше,накраще чоловіку було біля неї, тоді йому не схочеться нікого іншого. Фото - це не показник.

• Подобається Подобається x 6
  10. Morada

Morada Well-Known Member

Мені здається, що ревнощами, підозрами, скандалами самі штовхаєм коханих на зраду. Читала одну книжку, і шалено там сподобалась фраза, типу що мудра жінка завжди зробить так, щоб найтепліше,найспокійніше,накраще чоловіку було біля неї, тоді йому не схочеться нікого іншого.

Lady Ad, якби Ви знали як Ви мене підтримали тими словами в цю мить що я їх прочитала!!!!!...бо напевно в цей переломний момент мені не вистачало якраз таких слів...Дякую Вам!

Скажіть будь ласка що то за книжка була?!

11. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

ну, для мене це найкраща книжка за все моє життя - Еріка (автор Марта Ш... вискочило прізвище). Це ніяка не повчальна книга - шалено цікавий роман про період розпаду царської Росії. Але яка там мудрість описана, як описані людські стосунки! на жаль, книгу позичала і ніде так і не змогла знайти по книгарнях....

Він Ваше фото носить зі собою? чи тільки її?
    О, згадала, до теми, раджу Вам подивитись фільм "Шовк" з Кірою Найтлі! Доволі скучний, ніц особливого, але я впевнена, що Ви зрозумієте, чому я Вам його порадила

12. Morada

Morada Well-Known Member

Він Ваше фото носить зі собою? чи тільки її?

ні моє не носить ні її :)...моя фотографія в нього на столі стоїть ....але просто в мене зараз така ситуація, що не повязана з фотографією...просто прочитала Ваші слова які мені допогли рухатись в правильному напрямку моїх дій,щодо того що я сьогодні почула!

Фільм обовязково подивлюсь!...Дякую...як подивлюсь відпишу Вам!

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

:eek::eek::eek: ще такого не бачила..А нащо воно їй??

14. Burberry

Burberry Well-Known Member

Голова розуміє, а серце мліє. І, щоб там не казали, а тема колишніх муляє завжди. ну хто його просив говорити про свою колишню, коли ми тільки почали зустрічатися? Ну хто його просив розповідати, що вона пише йому й далі інколи смс? і хто просив мене залазити в телефон, щоб прочитати цю гидоту? І хоч вже три роки разом, хто просив мене відшуковувати її на "однокласниках", щоб побачити. А тепер не мати спокою, бо вона не "справжнє чудовисько", а ще та гламурна фіфа.І хоч розумію, що вона далеко, але знаю, що стосунки в них були тривалі і серйозні. і, що вона зараз шкодує, що пішла від нього, бо постійно нагадує про себе. І, що він її точно не забув...

15. Волошка

Волошка Well-Known Member

Скажу про себе. Навчилася показувати хлопцям, що така ситуація мене не хвилює. І сама переконую себе в цьому, бо знаю, що коли хоче бути зі мною, то буде, незважаючи на колишніх. Але десь глибоко це мене зачіпає. Мабуть, дається в знаки інстинкт власника, яким наділена кожна людина...

16. Kosjana

Kosjana New Member

І моя зберігає!!!! Ми вже 4 роки як одружені..а приїжджаю в гості то щей показує.
    Але мені з того хіба смішно!!! я чомусь зовсім не ревную..

Я мабуть сама така.... в мене є альбом..з фотографіями.. моїх колишніх.. всіх при чому :girl_blush2: і я їх не викидую.. і як чоловік дивився, (зараз не заглядує ) то не встидаюсь... кажу так то моє минуле... а чого їх різати і викидати, якщо воно було у мене... Може я якась не правильна...
    Альбом той десь в самому найдальшому кутку квартири, і ніхто туди не заглядує особливо, ну і я звичайно..
    А то що він має фото своїх колишніх ну той що... я б здивувалася.. якби в нього не було нікого до мене.. ми ж не в 16 з ним почали зустрічатися...

17. Nana11

Nana11 аспіранточка

І я теж маю фотографії всіх своїх колишніх, стоять собі в загальному альбомі, і чоловікових колишніх не викидала, не ревную зовсім,навпаки вважаю що якщо людина абсолютно спокійно зберігає ці фотографії, а не рве їх на кусочки, то почуттів вже немає.:girl_nea:

18. squirrel

squirrel New Member

А я колись кинула свого хлопця через фотографії його колишньої, але вони в нього стояли в рамочках по всій квартирі. Коли я йому сказала щоб він їх кудись поставив щоб вони не були на видному місці він відповідав що вони там мають бути:girl_mad: Говорив мені що то все минуле і він любить тільки мене і навіть погодився забрати фото з рамочок. Якось на Різдво поїхала в гості до бабусі, а коли повернулася дізналася що його колишня в нього ночувала!!! Це була остання капля і я його кинула.

19. GaykaDesign

GaykaDesign New Member

я фотки его "мимолетных"девушек повыкидывала:girl_blush2:а вот бывшей супруги лежат и пусть себе,не мешают.Да и в компе у меня тоже есть.

20. puma

puma Well-Known Member