Відповідь: Колишня в друзях Та не дуже і то початок стосунки....вже 2 роки є Але інших своїх він навіть додавати не хоче....а тільки її....
Відповідь: Колишня в друзях Скажу так - нічого доброго з того не буде. Ось мінуси: 1 - не сказав вам що спілкується з нею (якщо б була просто другом, то сказав би); 2 - уже починаються не домовки; 3 - каже що з нею цікаво (це + в її сторону), що з нею є про що поговорити (знов + її). Значить він вас порівнює з нею. А єдиний + це що він з вами і добре ставиться.
Відповідь: Фото колишньої дівчини Я думаю , що все буде гуд. З часом ваші стосунки укріпляться і ви будете найщасливішою парою в світі! то видно з того, як ви про нього пишете.
Відповідь: Колишня в друзях я думаю,що ультиматум для мужика,що червона шмата для бика.Постарайся просто довіряти своїй другій половині і не забивай голову всякою єрундою!
Відповідь: Фото колишньої дівчини ох у мене також були скандали через фото колишньої дівчини! ще до одруження - я заглянула у альбом і побачила шо він складає фотки мої відразу після неї! мене шось так це обурило! я чогось думала, ну я нова сторінка його життя - має бути новий альбом!!! він не розумів чого я так бішуся! і я дійсно перебісилася, пройшло все мені) але коли ми одружилися - наші сімейні фотки в окремому альбому, а їх романтичні - у мусорці)))
Відповідь: Фото колишньої дівчини Ой, у мене така ситуація була вчора. Я з коханим їхала в поїзді і випадково в його тефоні знайшла номер, спитала, а це хто? А він з іронією моя колишня дівчина, він мені поячснював, що це було давно, що це не серйозно. Так було боляче. Але я його кохаю і стараюся про це забути, бо неуявляю свого життя без нього. ТИ якщо його кохаєш по справжньому, то ти про це забуде швидко. Тут є один плюс, він міг тобі збрехати і сказати неправду і видумати щось інше, просто він хотів щоб ти знала правду. це добре. Не пережи вай, усе буде у вас супер. Якщо ще будуть ще проблеми пиши, задоволенгнгям відпишу.
Відповідь: Фото колишньої дівчини А я от цілком допускаю той факт, що він і напрвду міг ту фотку там просто лишити та забути! Адже світ такий метушлий став з тих пір як він розлучився з колишньою - у нього з'явилася ТИ! Гроші він з гаманця дістає на квіти лише для тебе, на каву разом з тобою і т.д. Те що ти могла його світ закрутити таким чином, шо йому не до зміни фоток колишньої в гаманці! Ну, можливо, це такий смішний та банальний оптимізм, але сенс в тому є: головне - повірити в себе, повірити в нього, в його почуття до тебе. Тим завоюєш 100%-ну перевагу над уявною "суперницею" - адже твоя впевненість в його почуттях, твоя довіра до нього ще міцніше скріпить та зміцнить ваші відносини. Розумію, що на серці "шкребе", але переживати немає за що! Хто зараз на коні? Та що в гаманці, чи та що поруч?
Відповідь: Фото колишньої дівчини ооо,в мого коханого весь фотоальбом-12-15 фотографій,там 2 фоти з колишньою,причому на одній вони смачно цілуються.А саме ццікаве що та фотографія обовяязково перша стоїтьпочала я сваритись, а він каже "ну то давай я викину".подумала-подумала,кажу "хай буде".В кінці-кінців в мене теж фотки з колишніми є і мені аж ніяк не хочеться викидати,файненька я тамі телефони всіх є(правда коханий не про всіх то знає)В кінці кінців це можуть бути прросто спогади з життя а не втрачкене кохання.фотографію можна викинути,память ж не зітреш
Відповідь: Фото колишньої дівчини О, начиталась, та й поняла шо то повна фігня! Фото - то просто картинка! І кожному час від часу приємно переглянути, попасти на кілька хвилин в минуле, та просто потішитись за себе! Але ніхто і ніколи не проміняє теперішне на минуле (чомусь же все прогресує, і по якійсь причині двоє людей разом)! А от за телефони.......коли вони з минулого випригують в теперішне, то вже складніше....була і в мене ситуація в поїзді, зранку прийшла смс - вам звонила МАртуся, чи то Маріша(зір і реакція підвели)......(Мартуся то колишня і раз в пів року наблюдаю від неї інформаційні смс(випадково)..........стерли з телефонної книжки обох! П.С. навіть не спорив, сам почав стирати (странно)......а ви ж уявляєте, яка в мен могла бути реакція спросоння
Відповідь: Фото колишньої дівчини карочє, дійшли висновку шо це всьо фігня) це минули, а нам йти у майбутнє!
Відповідь: Колишня в друзях тю) у мене самої у друзях багато моїх кавалєрів) але це нічого не значить, так ми іноді переписуємося, дивимся фотки одне одного, але ні почуттів ні флірту) просто спілкування як з хорошими знайомими. у багатьох - свої сім*ї та діти. не бачу нічого поганого в тому! п.с. добре що мій коханий не зареєстрований у однокласниках і контактах ) ги-ги
Відповідь: Колишня в друзях Приимйть свого коханого зі всім тим "спадком", з яким він до вас потрапив -- з минулим, з колишніми, з недоліками і перевагами. Тепер він з вами, а не з колишніми. Безглуздо вимагати в людини викреслити з життя минуле. Нові подружки -- ось це вже привід для занепокоєння.
Відповідь: Колишня в друзях Я вважаю,що це цілком нормальна ситуація,от у мене всі колишні в друзях і зі всіма є про що поговорити,от мене навпаки дивує реакція дружини одного колишнього...Вона постійно ревнує,він навіть шифрується що час від часу дзвонить до мене...Але ж всі знають,що я теж одружена і дуже люблю свого чоловіка,а колишній-просто друг,і навіть ніколи минуле не згадується,так-як справи,сім'я,робота і тому подібне...А вона весь час до мене на сторінку в однокласниках в гості заходить...Може про себе нагадати хоче,чи що...? От я кажу йому-прийдіть з дружиною в гості,на малявку подивитесь,вона побачить,що я не її конкурентка...Каже,що вона на те не піде...СТРАННА КОБІТА...
Відповідь: Колишня в друзях Загалом, якщо не розглядати кожну ситуацію окремо, то, дійсно, нічого поганого в тому немає, що люди, після розставання залтштлися друзями. Але бувають різні ситуації, різні колишні і різне у всіх уявлення про дружбу. У мене така склалася ситуація, що неможливо було, щоб чоловік знею не спілкувався, вони разом працюють, звичайно, то було б по-дурному, якщо б я вимагала з нею не спілкуватися, хоча після їхніх корпоративчиків кішки скребли на душі. І я вирішила з нею подружитися, отак хитро, по-перше, я знаю тепер про неї набагато більше, ніж колись уявляла моя "хворенька" фантазія, по-друге, я можу більш менш бути вкурсі їхнього спілкування і контролювати ситуацію, та і взагалі, вона виявилася дуже нормальною дівчиною. А ще у знайомої інша ситуація. Колишня на стільки залишилася в друзях, що може йому задзвонити зранку і сказати, у мене кран поламався ( ну чи ще щось таке) приїдь, допоможи, ти ж мій друг. І теперішня не може до нього достукатися, що бігати постійно зустрічати ввечері, ходити на каву , бо їй скучно - це вже трохи виходить за рамки дружби з колишньою. Так що бувають різні ситуації, може інколи треба проявити стійкість і розірвати таку дружбу.
Відповідь: Колишня в друзях По-моєму це ненормально вимагати від коханої людини позбутися чогось взагалі, бо Я так хочу. Якби хтось прийшов до мене з вимогами "викинь ту суконку, бо вона мені не подобається, чи ту іграшку бо то подарунок колишнього", то я б задумалась над майбутнім стосунків. Якщо нема підстав думати що коханий щось приховує чи зраджує, то нема що таким перейматися. Як то кажуть "зі своїм уставом в чужий монастир не лізуть".
Відповідь: Колишня в друзях В мого коханого, по-моєму, всі колишні є в одноклассниках...і кого там тільки немає. Інколи додаєш людей, з якими колись-десь один раз бачилась. Взагалі своєму коханому треба довіряти!!! Я і сама його розумію, мені завжди цікаво подивитися по фотографіям , як мої екс помінялися, з ким одружилися і т.п. А трошки ревності не помішає для профілактики Але все в міру , звичайно!
Відповідь: Колишня в друзях А взагалі-в мене в друзях є люди,яких я взагалі ні разу не бачила і не знаю хто-запропонували дружбу-прийняла,воно мені на сторінці не мішає.
Відповідь: Колишня в друзях Я теж дружу практично з усіма своїми колишніми і чоловік нормально це сприймає - просто довіряє мені от і все А з останнім моїм кавалером (той, що був перед моїм чоловіком) ми взагалі ділимось досвідом по виховуванню дітей (в нього доця старша від моєї на рік). Та й часто зустрічаємось сім'ями, гуляємо. І ніяких натяків на те, що ми колись були не просто друзі, немає - просто дорослі люди, які колєгують між собою