Колишня в друзях

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Mazerati, 30 Квітень 2009.

1. Наталя777

Наталя777 Well-Known Member

Відповідь: Колишня в друзях

Та не дуже і то початок стосунки....вже 2 роки є
    Але інших своїх він навіть додавати не хоче....а тільки її....

Останнє редагування: 26 Червень 2009
  2. Halina

Halina Well-Known Member

Скажу так - нічого доброго з того не буде. Ось мінуси:
    1 - не сказав вам що спілкується з нею (якщо б була просто другом, то сказав би);
    2 - уже починаються не домовки;
    3 - каже що з нею цікаво (це + в її сторону), що з нею є про що поговорити (знов + її). Значить він вас порівнює з нею.
    А єдиний + це що він з вами і добре ставиться.

3. Кава

Кава миється в бані

Відповідь: Фото колишньої дівчини

Я думаю , що все буде гуд. З часом ваші стосунки укріпляться і ви будете найщасливішою парою в світі! то видно з того, як ви про нього пишете.

4. davudyk

davudyk Member

я думаю,що ультиматум для мужика,що червона шмата для бика.Постарайся просто довіряти своїй другій половині і не забивай голову всякою єрундою!

• Подобається Подобається x 2
  5. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

ох у мене також були скандали через фото колишньої дівчини!
    ще до одруження - я заглянула у альбом і побачила шо він складає фотки мої відразу після неї! мене шось так це обурило! я чогось думала, ну я нова сторінка його життя - має бути новий альбом!!! він не розумів чого я так бішуся! і я дійсно перебісилася, пройшло все мені) але коли ми одружилися - наші сімейні фотки в окремому альбому, а їх романтичні - у мусорці)))

• Подобається Подобається x 3
  6. Відповідь: Фото колишньої дівчини

Ой, у мене така ситуація була вчора. Я з коханим їхала в поїзді і випадково в його тефоні знайшла номер, спитала, а це хто? А він з іронією моя колишня дівчина, він мені поячснював, що це було давно, що це не серйозно. Так було боляче. Але я його кохаю і стараюся про це забути, бо неуявляю свого життя без нього. ТИ якщо його кохаєш по справжньому, то ти про це забуде швидко. Тут є один плюс, він міг тобі збрехати і сказати неправду і видумати щось інше, просто він хотів щоб ти знала правду. це добре. Не пережи вай, усе буде у вас супер. Якщо ще будуть ще проблеми пиши, задоволенгнгям відпишу.

• Подобається Подобається x 1
  7. pIRAtka

pIRAtka Well-Known Member

А я от цілком допускаю той факт, що він і напрвду міг ту фотку там просто лишити та забути! Адже світ такий метушлий став з тих пір як він розлучився з колишньою - у нього з'явилася ТИ! Гроші він з гаманця дістає на квіти лише для тебе, на каву разом з тобою і т.д.
    Те що ти могла його світ закрутити таким чином, шо йому не до зміни фоток колишньої в гаманці!
    Ну, можливо, це такий смішний та банальний оптимізм, але сенс в тому є: головне - повірити в себе, повірити в нього, в його почуття до тебе.
    Тим завоюєш 100%-ну перевагу над уявною "суперницею" - адже твоя впевненість в його почуттях, твоя довіра до нього ще міцніше скріпить та зміцнить ваші відносини.
    Розумію, що на серці "шкребе", але переживати немає за що! Хто зараз на коні? Та що в гаманці, чи та що поруч? ;) :girl_in_love:

• Подобається Подобається x 3
  8. Люлюся

Люлюся Well-Known Member

ооо,в мого коханого весь фотоальбом-12-15 фотографій,там 2 фоти з колишньою,причому на одній вони смачно цілуються.А саме ццікаве що та фотографія обовяязково перша стоїть:)))почала я сваритись, а він каже "ну то давай я викину".подумала-подумала,кажу "хай буде".В кінці-кінців в мене теж фотки з колишніми є і мені аж ніяк не хочеться викидати,файненька я там:)і телефони всіх є(правда коханий не про всіх то знає)В кінці кінців це можуть бути прросто спогади з життя а не втрачкене кохання.фотографію можна викинути,память ж не зітреш

9. Марго

Марго Well-Known Member

О, начиталась, та й поняла шо то повна фігня! Фото - то просто картинка! І кожному час від часу приємно переглянути, попасти на кілька хвилин в минуле, та просто потішитись за себе!:girl_in_love: Але ніхто і ніколи не проміняє теперішне на минуле (чомусь же все прогресує, і по якійсь причині двоє людей разом)!
    А от за телефони.......коли вони з минулого випригують в теперішне, то вже складніше:girl_cool:....була і в мене ситуація в поїзді, зранку прийшла смс - вам звонила МАртуся, чи то Маріша(зір і реакція підвели:girl_cray:)......(Мартуся то колишня і раз в пів року наблюдаю від неї інформаційні смс(випадково:girl_flirt:)..........стерли з телефонної книжки обох:girl_devil:!
    П.С. навіть не спорив, сам почав стирати (странно)......а ви ж уявляєте, яка в мен могла бути реакція спросоння:girl_cray:

10. vitalinka

карочє, дійшли висновку шо це всьо фігня) це минули, а нам йти у майбутнє!

• Подобається Подобається x 4
  11. vitalinka

тю) у мене самої у друзях багато моїх кавалєрів) але це нічого не значить, так ми іноді переписуємося, дивимся фотки одне одного, але ні почуттів ні флірту) просто спілкування як з хорошими знайомими. у багатьох - свої сім*ї та діти.
    не бачу нічого поганого в тому!
    п.с. добре що мій коханий не зареєстрований у однокласниках і контактах ) ги-ги:girl_haha:

12. Кульбабка

Кульбабка Well-Known Member

Приимйть свого коханого зі всім тим "спадком", з яким він до вас потрапив -- з минулим, з колишніми, з недоліками і перевагами. Тепер він з вами, а не з колишніми. Безглуздо вимагати в людини викреслити з життя минуле. Нові подружки -- ось це вже привід для занепокоєння.

13. Натуся

Натуся Well-Known Member

Я вважаю,що це цілком нормальна ситуація,от у мене всі колишні в друзях і зі всіма є про що поговорити,от мене навпаки дивує реакція дружини одного колишнього...Вона постійно ревнує,він навіть шифрується що час від часу дзвонить до мене...Але ж всі знають,що я теж одружена і дуже люблю свого чоловіка,а колишній-просто друг,і навіть ніколи минуле не згадується,так-як справи,сім'я,робота і тому подібне...А вона весь час до мене на сторінку в однокласниках в гості заходить...Може про себе нагадати хоче,чи що...?
    От я кажу йому-прийдіть з дружиною в гості,на малявку подивитесь,вона побачить,що я не її конкурентка...Каже,що вона на те не піде...СТРАННА КОБІТА...

14. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

просто невпенена в собі...

• Подобається Подобається x 5
  15. Aguilera

Aguilera миється в бані

Я поставила перед вибором: або я, або я :)

16. Аліса

Аліса Well-Known Member

Загалом, якщо не розглядати кожну ситуацію окремо, то, дійсно, нічого поганого в тому немає, що люди, після розставання залтштлися друзями. Але бувають різні ситуації, різні колишні і різне у всіх уявлення про дружбу. У мене така склалася ситуація, що неможливо було, щоб чоловік знею не спілкувався, вони разом працюють, звичайно, то було б по-дурному, якщо б я вимагала з нею не спілкуватися, хоча після їхніх корпоративчиків кішки скребли на душі. І я вирішила з нею подружитися, отак хитро, по-перше, я знаю тепер про неї набагато більше, ніж колись уявляла моя "хворенька" фантазія, по-друге, я можу більш менш бути вкурсі їхнього спілкування і контролювати ситуацію, та і взагалі, вона виявилася дуже нормальною дівчиною.

А ще у знайомої інша ситуація. Колишня на стільки залишилася в друзях, що може йому задзвонити зранку і сказати, у мене кран поламався ( ну чи ще щось таке) приїдь, допоможи, ти ж мій друг. І теперішня не може до нього достукатися, що бігати постійно зустрічати ввечері, ходити на каву , бо їй скучно - це вже трохи виходить за рамки дружби з колишньою. Так що бувають різні ситуації, може інколи треба проявити стійкість і розірвати таку дружбу.

17. Neverland

Neverland Well-Known Member

По-моєму це ненормально вимагати від коханої людини позбутися чогось взагалі, бо Я так хочу. Якби хтось прийшов до мене з вимогами "викинь ту суконку, бо вона мені не подобається, чи ту іграшку бо то подарунок колишнього", то я б задумалась над майбутнім стосунків. Якщо нема підстав думати що коханий щось приховує чи зраджує, то нема що таким перейматися. Як то кажуть "зі своїм уставом в чужий монастир не лізуть".

18. Annette

Annette Well-Known Member

В мого коханого, по-моєму, всі колишні є в одноклассниках...і кого там тільки немає. Інколи додаєш людей, з якими колись-десь один раз бачилась.
    Взагалі своєму коханому треба довіряти!!! Я і сама його розумію, мені завжди цікаво подивитися по фотографіям , як мої екс помінялися, з ким одружилися і т.п.
    А трошки ревності не помішає для профілактики:girl_flirt: Але все в міру , звичайно!:girl_smile:

19. Натуся

Натуся Well-Known Member

А взагалі-в мене в друзях є люди,яких я взагалі ні разу не бачила і не знаю хто-запропонували дружбу-прийняла,воно мені на сторінці не мішає.

20. Lesunya

Lesunya Well-Known Member

Я теж дружу практично з усіма своїми колишніми і чоловік нормально це сприймає - просто довіряє мені от і все:) А з останнім моїм кавалером (той, що був перед моїм чоловіком) ми взагалі ділимось досвідом по виховуванню дітей (в нього доця старша від моєї на рік). Та й часто зустрічаємось сім'ями, гуляємо. І ніяких натяків на те, що ми колись були не просто друзі, немає - просто дорослі люди, які колєгують між собою