Колишня в друзях

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Mazerati, 30 Квітень 2009.

1. Nikoletta

Nikoletta Active Member

Відповідь: Фото колишньої дівчини

Тю, а я думала, що в цій темі будуть фотки)))

• Подобається Подобається x 1
  2. Наталя777

Наталя777 Well-Known Member

Недавно,коли ми з хлопцем говорили про колишніх-він казав ,що з ними не спілкується і ніколи б не хотів.... і навіть знати не хоче.І раз-коли трошки собі випив,казав що тільки з одною 1 раз переписувався......бо з нею є про що поговорити,цікаво.....а також,що вона б хотіла до нього повернутися.Тепер він додав її в друзі....Як думаєте,може він її ще любить?.... Хоча до мене ставиться добре....:girl_sad:

3. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Відповідь: Колишня в друзях

Думаю, то треба одразу притинати. Я б сказала, або ти стираєш її з друзів і не спілкуєшся, або "Развод і тапочки по почте". Просто знаю випадки, коли люди спілкувались через і-нет і сходились знову з колишніми. Я не потерпіла, якби дізналась, що мій хлопець спілкується з котроюсь зі своїх колишніх.

4. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Відповідь: Фото колишньої дівчини

:girl_blum::girl_blum::girl_blum::girl_blum::girl_blum::girl_blum::girl_blum::girl_blum:

5. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Ми як з моїм чоловіком тільки почали зустрічатися до нього його колишня теж пару разів писала і дзвонила. Я зразу це припинила. Поставила ультиматум або я або вона. Він правда мені сам розказав що вона писала і дзвонила.Але знаєш все одно зараз через два роки від того її останнього дзвінка коли ми вже одружені я якось трохи нервно реагую на те як до нього приходить смс.

• Подобається Подобається x 2
  6. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

От в мене з моїм милим на рахунок цього завжди якісь перепетії. Але навпаки. Я наприклад спілкуюся і підтримую стосунки (на відстані звичайно, по телефону, чи там випадково зустрілися) з своїми колишніми. Як не як, але нас щось раніше повязувало. Мені здається не можна ось так взяти і розірвати знайомство. Ну хіба, якщо там якого конфлікту при розставанні не було. Не бачу в цьому нічого поганого, якщо все в межах розумного.

• Подобається Подобається x 4
  7. Mokka

Mokka Well-Known Member

Це, звичайно, неприємна ситуація, але.... В принципі, якщо ви в ньому впевнені, хай залишається в тих друзях. В мене також там колишні є та і взагалі - кого там тіки нема, є люди, з якими взагалі не спілкуюсь.
    Просто, як на мене, як захоче до неї повернутися чи просто вам зрадити - чи важливо, чи є ця людина в нього в "друзях"????? Зраджують і не з "друзями":girl_smile:
    Як на мене, це не може однозначно свідчити про його відношення до вас. От якщо ви помітите що він з нею вже багато спілкується, дзвіночки там, смски і.т.д. - тоді звичайно треба ставити "вопрос рєбром".

• Подобається Подобається x 7
  8. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Ультиматум?
    А ви у свій бік потерпіли би ультиматум? :girl_devil:

Просто поговоріть з ним про це спокійно і все.
    Кінець кінцем хто має право вказувати, з ким спілкуватися, а з ким ні?

а З іншого боку уявіть ситуацію, ваш колишній постукав до вас в однокласники. Ігнорувати ви його не можете, відмовити, якщо розлучились ви нормально, теж якось не пасує.

Так що нічого такого, щоб робити трагедію. ІМХО :girl_spruce_up:

• Подобається Подобається x 10
  9. Mokka

Mokka Well-Known Member

Згідна, але спілкуванню з колишніми має бути розумна межа

Нда, якби мій чоловік побачив моїх колишніх в мене в "друзях" - ото б я дістала. Але то він так, хтось може і по-іншму зреагувати.

10. Єва

Єва Well-Known Member

Абсолютно згідна з Моккою і Ніферттіті. В мене особисто в контакт-листі аськи не один з колишніх хлопців. Але це не означає, що я не люблю свого чоловіка, або чого гіршого бажаю відновити якісь стосунки з ними. А тема для переписки з колишніми може бути різна - від питань по роботі до скидання свіжих анекдотів. І, на мою думку, нічого поганого в тому нема, що ваш хлопець колись "по-людськи" розійшовся зі своєю дівчиною і тепер, зустрівши випадково на вулиці, буде до неї вітатися. Він ж не назначає їй реальних зустрічей, хіба не так?

• Подобається Подобається x 7
  11. Victi

Victi Well-Known Member

Невже ви більше тем для розмови не маєте, що про колишніх говорите???

Були собі ті колишні, ну то були, і що з того. У всіх були, і більшість з нас і при зустрічі двома словами перекинуться з ними, і на дні народження привітають, і в друзі додадуть. От не піднімали ми з коханим жодного разу теми минулого, і не дістає мене що то за хлопаки в мене в друзях.

• Подобається Подобається x 3
  12. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

А я вчора випадково зустрілася зі своїм колишнім :) Причому десь день до того нагадала собі про нього :) Думки матеріалізуються. Прийшла до хати, і розказала чоловікові. І навіть візитку екса показала :)))

13. Галя_у_стразах

Галя_у_стразах Well-Known Member

Так нельзя, в конец концов он с вами а не с бывшей. а если и захочет общаться то вашу ультиматумы не помогут

круто, высокие отношения

14. enigma

enigma Well-Known Member

не знаю, не знаю.

Якшо раціанально думати, то - у всіх є минуле, це великий плюс хлопцю, що зумів розійтись з дівчиною і залишитись в друзях, якщо він тепер зустрічаєтсья з вами, то не закриватись від цілого світу же. Та і ви напевно з колишніми своїми привітаєтесь, якщо перестрінете.

Якщо емоціально, то - Забилам би :girl_devil:

15. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Минуле, звичайно, є у кожного. Мені, наприклад, не дуже приємно, коли мій чоловік спілкується з тими колишніми, щодо яких у нього були досить серйозні почуття. Але, реально мислячи, я розумію, що його повернення до котроїсь з колишніх має навіть менший %, ніж якісь стосунки з новими знайомими жіночого роду. Все-таки, якщо вони розійшлися, значить когось щось та не влаштовувало.

• Подобається Подобається x 5
  16. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

МОя колiжанка мала суцiльну грецьку трагедiю на цей рахунок. Вона почала зустрiчатись з своїм хлопцем (i тепер вже чоловiком) мiсяцiв 5 пiсля того як вiн розiйшовся з попередньою. Ми всi були в однiй компанiї, вийшов майже Беверлi Хiллз...колишня i бойфренд хотiли дружити. Моя подруга вважала це ненормальним i намагалась його вiдсторонити вiд колишньої, але нiчого в неї не вийшло ... одразу. Вийшло десь аж тепер, вже 5 рокiв поспiль, коли всi почуття попритуплювались на рахунок колишнiх, дружб, ревнощiв iтд, i компанiя впринципi розбилась. Але тодi, коли все починалось, моя подруга i та колишня мали справжню вiйну, а хлопака, як султан, був по серединi. Йому напевно подобались що дiвки так хочуть з ним бути. Я навiть i не знаю що б Я робила. Напевно теж було б неприємно.

17. Наталя777

Наталя777 Well-Known Member

А що я маю думати,як він казав,що тільки з нею (з колишніх)є про що поговорити....Може я б і прямо запиталась....чому вона там....але зараз почне....ти мені не довіряєш і т.д.:umbrage:

18. mileelen1

mileelen1 Well-Known Member

Вы создаете проблему где её нет. Думаю это оч хорошо и похвально когда после расставания у людей остаются нормальные отношения. Я часто общаюсь со своим бывшим, но это не означает что я б к нему вернулась, и нормально отношусь что мой муж общается со своими.

19. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У такому плані речі треба геть припиняти, бо то ні до чого доброго не доведе.

Хоча... у нас на весіллі за DJ-ея був мій колишній хлопець, з яким розійшлася через Романа. Вони подружилися. Мені було трохи дивно, якщо чесно, але сильно тим не переймалася. Тільки там багато часу минуло...
    От лиш справа в тому, що кобіти більше підступні за чоловіків. Треба боротися, аби раптом не виявилося, що ви програли бій, у якому й не воювали. Тільки не скандалити, а мудро, собою показати, що втрачати вас у жодному разі не можна. :girl_wink:

20. Яруська

Яруська Well-Known Member

Так зробіть, щоб йому з вами було про що поговорити:girl_wink:
    Але я думаю, що то все сприймається болісно на початку стосунків, коли немає впевненості в коханому(коханій). В нас з чоловіком в "однокласниках", аськах ті колишні щось як гриби множаться...і нічого:girl_cool: