Колишня в друзях

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Mazerati, 30 Квітень 2009.

1. taniarz

taniarz Active Member

Відповідь: Фото колишньої дівчини

а я би свої не видаляла ,в мене є на компі (комп в батьків правда) ще досі багато фоток з колишніми, я на фотках, нашо стирати??? всі ці моменти були гарні, я з деякими колишніми досі спілкуюсь виключно в якихось ділових чи дружніх питаннях, чоловік розуміє, що це минуле, таке які внього було, хоча мені особисто, його фотки було неприємно бачила, найшшла кілька ,там де лише колишня була, то просто їх поклала в смітник, отака я кака:girl_crazy:

2. Prosto Eva

Prosto Eva Well-Known Member

Що робити коли твій хлопець спілкується з колишньою дівчиною???

Мій хлопець спілкується з колишньою, з нею він досить довго зустрічпвся, і кожного разу коли бачу їх двох онлай, мене пронизує пекельний біль і ревність, не знаю як з цим боротись, в голові вже собі детально обяснила, що це лише дружба і цічого більше, але серце цьому не піддається.....
    бувають моменти коли просто хочеться :tanksmile: її......

3. Barsuk

Barsuk Member

Відповідь: Колишня в друзях

в мене теж колишній в друзях є. навіть фотки на яких ми разом і підверджений він на тих фотках. хоча не спілкуємся.....
    незнаю що думають по тому поводу його дівчата але я горда за таку штуку

4. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Мого мужа колишня-і-майже-дружина і в моїх "друзях" є, хоча бачились ми пару раз і "друзею" її назвати не можу. Додавалася - то ж мені не шкода, мене від того менше не стане:)

5. linajum

linajum New Member

Я знала що у чоловіка було 2 дівчини, взнала з якою він встиг виспатися, а далі всі фотовідео тої пані були ліквідовані ним самим тільки від одного мого погляду. Чоловіки часто по своїй мультигамній натурі повертаються до спогадів, і тішать тим своє его, питання, якщо він вибрав вас і пообіцяв бути чемним, навіщо той хлам потрібен в домі? ну 1-2 фотки на память, а решту навіщо? ясно що "підігрівати" цікаві спогади, коли прийде нудьга чи ще щось.

6. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

Краще б та його колишня була в друзях, а ніж в ворогах. Ми живемо в іншому місті, а вона (і її подружки) і тут достають мене. Сьогодні зранку знов просто вибили з колеї. І постійно наговорюють на нареченого, і на мене наговорює його мамі. Нащо їй те все ? Чи не краще не настроювати і мене і батька її сина проти себе ? Не розумію. І просто тіпає тепер мене :sad: Але куди я пишу. На цьому форумі вже одного разу мені дали зрозуміти, що колишні дружини - файні, а нові - погані.

7. AilataN

AilataN жива

А дійсно, куди?

8. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Не сприймайте форум так що вас не розуміють. Просто є багато людей які з вами можливо згідні, але не пишуть це бо бояться що заплюють інші учасники форуму)
    Ми з чоловіком у стосунках 8 років, як добре що тоді(у нас) були лише фотоапарати на плівку)
    У нас вдома нема фотографій ні моїх колишніх ні його. І я щаслива!

9. terezka

terezka котяка-вишивака

10. AilataN

AilataN жива

---------- Додано в 12:18 ---------- Попередній допис був написаний в 12:16 ----------

11. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

ой, проблема. Цього літа, коли мене не було у Львові, колишня запропонувала втрьох зустрітися на каві (вона, муж і я). Так співпало, вона не могла знати, що я не у Львові, бо спільних знайомих не маєм, а вона живе за кордоном. Він відмовився і розповів мені то вже, коли я приїхала. І я справді здивувалась, чому вони не зустрілись. В них в кожного своє життя, вона вже розлучена, живе і працює за кордоном, одногрупники, розійшлись спокійно. В чому проблема? Я абсолютно впевнена в своєму місці в чоловіковому житті, в його вірності, то чого я буду істерити на таку пропозицію? Чесно - не розумію такого неспокою в жінок. Ваш чоловік зв'язав своє життя з Вами, не заперечує свого минулого, то чого нервуватися? Гірше, коли мужчина погано говорить про своїх колишніх - повага має бути завжди. Готова ловити тапки:girl_smile:

12. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

Я ще на початках часто натикалась на фото з колишньою.
    От, одного разу мені зірвало дах - і я з сльозами чуть не кричала що мені набридло весь час бачити ті фото.
    Ну... в відповідь були слова: я зараз все до якоїсь там бабушки, повидаляю.
    Я в секунду охолола і сказала: ні, не видаляй. Це твоя історія життя, згадки, і не тільки погані.
    Просто, спиши на диск - і постав в далеку шухлядку, незай пилиться.
    Це був мій перший вірний крок, і все потихенько рухалось до весілля... :girl_curtsey:

13. stence

stence New Member

А я не погоджуюсь, що фото з колишніми тим більше в гаманці чи в рамочці, нічого страшного((((От і я була теж ліберальною, правда історія не про фото(((Тепер останній місяць на таблетках сиджу, на межі нервового зриву була(((
    Минуле має залишитись в минулому!Чи було воно хорошим і приємним чи було навпаки - не дуже. Минуле є минуле і треба думати про теперішнє, про людей, які ЗАРАЗ з тобою поруч і що їм може це бути неприємно, навіть якщо ти до цього ставишся нормально не бачиш проблеми.
    Якщо вже знайшли фото і вам це неприємно то він, вона мусять викинути і не давити на жалість чи пояснювати , що це нормально. Тому що треба було про те думати раніше, що це може бути неприємно для вашої коханої людини , вже як тримаєте таке фото - то подальше від очей інших!

14. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а я думаю вона просто хоче слідкувати за вашим з чоловіком життям, якщо ви звичайно виставляєте якісь фото:)

15. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Та я також так зрозуміла, ну, але в тому плані вона не дуже скористає:)

16. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

До мене чоловікові колишні не додаються. нічого дивного :)
    А у нього є в друзях. І серед них - дівчина, якій він досі небайдужий, хоч вона теж одружена і має дитину. Хм... тоді, коли він сказав мені, що вона йому написала... я закипіла. Але то було давно. Зараз я вже розумніша. хоч від природи страшенно ревнива.

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

Не байдужий то як? Вона йому подобається, чи якісь почуття?
    Вибач може за дурнувате запитання, але я просто не зрозуміла.

Ну, і впишусь по темі. Я- мігера, страшенна.)) Ги-ги, мене б дратували колишні в друзях. Знаю що так не можна і то є зле і то є признак чогось там (недовіри, власності і т.п.), але вже яка є, така є.:)
    Проте якщо в мого чоловіка є такі в соц. мережах, то волію просто про це не знати. Заради власного спокою.
    Ну, якось так...)

18. Hermi

Hermi Well-Known Member

може не зовсім в тему. Я як то кажуть представниця тої самої "колишньої". Правда в нас стосунки просто не склались, а от хорошими друзями залишились. Правда нікому не кажем що були разом . Спілкуємось як найкращі друзі. Декілька раз мирила його з його дівчиною. Спочатку та дівчина на мене відреагувала дуже вороже, а тепер нормально спілкуємось. Як тільки посваряться, або вона до мене дзвонить або він. Бо як правило сваряться через дурниці!
    Я ще ніколи не стикалась з колишніми свого хлопця, не знаю як б відреагувала. Мені б було цікаво поспілкуватись з нею, дізнатись причину розставання.

19. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

небайдужий ЇЙ :) . Вона його дуже любила, і коли зрозуміла, що він буде все ж зі мною, то поїхала в інше місто щоб втекти від почуттів.

20. zaderyshka

zaderyshka Member

Для мене найкращий варіант після розриву завжди був "Давай залишимся ніким". Хоч кілька років назад дуже намагалась таки лишатись друзями, але потім багаж тих "друзєй" став занадто великий, тож оптимальним виявилось вважати людину такию, що виконала свою місію в моєму житті.
    Якби до мене з повноваженнями перламентера полізла колишня мого хлопця послала б і його і її. Дуже-дуже нецензурно . Як зазначалось, приятельські стосунки моїх хлопців з колишніми в мене бурхливої реакіцї не викликали , але вирішння конфліктних ситуацій все таки має відбуватись в межах осіб які до конфлікту належать. Звісно, хлопака міг би спитати поради в колишньої. Але миритись я б воліла з ним, а не через колишню.