Колишня в друзях

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Mazerati, 30 Квітень 2009.

1. Lenorchik

Lenorchik New Member

Відповідь: Фото колишньої дівчини

В мого чоловіка в якомусь альбомі є фотка, де він з колишньою дівчиною. Там ще зображений напис, який чоловік зробив для неї на снігу: "Я тебе кохаю". Отаке то. Я як побачила ту фотку, то не дуже мені було приємно, але він без ніяких емоцій прокоментував це фото, як і будь-яке інше, тому я криво посміхнулася і перегорнула сторінку в альбомі))):girl_blum:

2. Winter

Winter New Member

Я б йому зробила так приємно, що емоції проявились би зразу. І на кінець я б заставила його з"їсти не тільки сторінку альбому а й цілий альбом. У х я б йому.....

3. Siania

Siania Love Life

Але жінки іноді жорстокі! Я фото своїх колишніх тримаю, бо це фото, бо це память, бо це зі мною було і якби мені хтось от таке сказав:
    їв би потім свої лікті:ireful1:

4. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

А за що така жорстокість? За те, що колись, ще до Вас, посмів буди щасливим і закоханим?
    Минуле, то є минуле, воно є в кожного.....

5. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

мій теж поставив в гаманець, але на жаль гаманцями не користується:girl_crazy:, тому моя фотка сумує в шухляді разом з гаманцем)))

а в мене є фото з колишнім, навіть дуже багато, але всі ті фотки в мами. Чоловік ще ні разу не сказав щоб я їх викинула чи забрала.
    Яка користь з того? Все одно в памяті спогади залишаться))) Я люблю їх часом переглянути, щоб просто згадати що колись було. Це просто спогади!!!

6. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Ну от нехай в пам"яті й залишаться, для чого то час від часу "підіймати на гору"?
    Я не сприймаю та не розумію такого, може, старію...

7. Lelihelija

Lelihelija Няшка

я всі фото видалила, бо вважаю, що нові стосунки треба починати з нового листа, а не триматися за минуле. хіба зберегти досвід, але не піднімати саме таке минуле без необхідності.. ну, це моя особиста думка. просто якісь згадки, тим більше фото, можуть ранити кохану людину, а цього мені хотілося б найменше. :girl_sad:тому я просто вибрала те, що мені важливіше.:girl_smile: та й навіщо згадувати минуле, якщо теперішнє і майбутнє в 100 раз краще..:girl_tender:

8. Winter

Winter New Member

Якщо в когось замало пам"яті то тоді звичайно потрібно фото, можна ще записати:):):)
    Не жінки жорстокі, життя таке.

Я за нього тільки рада. Але, наголошую, це його минуле і воно пройшло

Розумно:y:
    І я напевне старію

9. Siania

Siania Love Life

Я от зустрічалась 5 років з хлопцем, і майже всі фото з 17-22 років пов'язані з ним. Це моя молодість, то що мені ці роки викинути?
    При перегляді тих фото я дивлюсь на них як на кусочок свого минулого, згадую щось хороше, щось погане, а пам'ять в мене не настільки добра щоб пам'ятати різні деталі:girl_smile:, навіть такі як яка в мене стрижка була у 20 років:girl_crazy:
    Ну і такі фото не переглядаються кожного вечора перед сном :)

10. Winter

Winter New Member

Як бачимо не всіх ранить, а може просто бояться про це сказати
    Правильно сказано:
    Погоджуюсь на 100%. Але знаєте, є такі люди яким важливіше минуле.

---------- Додано в 00:46 ---------- Попередній допис був написаний в 00:42 ----------

Як собі забажаєте. Ці фото стоять поряд з теперішнім чи сховані в коробочку?

11. Siania

Siania Love Life

Та чого боятись? Всі ми вільні люди, звичайно, я проти носіння фото колишньої в гаманці, виставляння фото в рамочці на столі...але якщо фото лежать десь в старому альбомі далеко в тумбочці, яка давно закладена старими журналами, і всякою всячиною...що ж тут кримінального?
    Спеціально вишукувати фото і викидати - по-моєму це явний акцент на не впевненості в собі.
    Я про таке не задумуюсь, це явно настільки не важливе щоб стільки думок присвячувати цьому:girl_wink:

12. Winter

Winter New Member

Не бачу ніякого акценту, швидше це проява поваги?!
    Може я жорстока, може не така розумна, але є я і ніяких колишніх не може бути. Вони є і завжди будуть в його пам"яті і цього повинно вистачити.
    Не повірю, що вас це ніколи не задівало.

13. airy_cat

airy_cat New Member

:girl_crazy: поваги до кого?!

14. Winter

Winter New Member

поваги до кого?!
    Коханого до коханої і навпаки

15. Nana11

Nana11 аспіранточка

Повірте, НІКОЛИ!
    Викидати старі фото тільки тому що на них колишня чи колишній, повірте як захоче до неї повернутися то ні вами викинуті фотографії, ні витерті номера телефонів не завадять, людина яка хоче піти -піде, яка хоче зрадити - зрадить.
    +1, по-моєму не тільки в собі але й в другій половинці.

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну, та впевненість тут ні до чого. Мені наприклад не приємно споглядати на фото, де чоловік обнімається, цілується з колишньою дівчиною. Не те щоб хтось там комусь не довіряє, чи страх що він до неї не повернеться (у неї давно своя сім"я), а просто не приємно і все.
    Йому так само на мої, тому їх у мене немає. Ну, не буду ж я сперечатись з ним і відстоювати своє право на зберігання щасливих моментів минулого. Не подобається, знадчить будьласка- раз і фоток нема. Все! Треба думати про теперішнє і виходити з характеру своєї другої половинки і свого також. Якщо комусь такі фото заважають, то варто зробити так щоб їх не було. І мені плювати, що я не зможу глягути яка у мене зачіска була у 20 років, головне аби мому чоловікові було добре і комфортно.:smile:

17. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

а якщо ваш чоловік для прикладу терпіти не може вашого брата (може в вас його нема. це для прикладу), то ви теж викинете його зі свого життя?
    ніхто не каже що ми тримаємось за минуле, а якби того минулого не було то не факт що таким було б майбутнє.
    і, як на мене, то ефективніше з памяті стерти (знаю що неможливо))), аніж фотки повикидати. А вдруг, коли він вас обіймає і втой момент згадує колишню.

18. Medusa

Medusa Well-Known Member

, яка до то ще й фотки по всій хаті не вишуковувала і глумлячись не заставляла їх викидати...

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну, якщо комусь колишній хлопець за рідністю душ прирівнюється до брата, то тут вже знаєте викидай, не викидай ті фотографії- діло марне.:girl_haha:
    я не збираюся конфліктувати з чоловіком через фотки колишнього. Якщо вони йому не подобаються я їх повикидаю.
    Гм, а я певно таке кажу...
    Просто описала як до цього відноситься моя сім"я і ВСЕ!
    До чого це ви? Я такого не припускаю і навіть про таке не думаю.

---------- Додано в 11:56 ---------- Попередній допис був написаний в 11:54 ----------

Ух, яке продовження історії нашого обнімання з чоловіком.:lol:

20. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

а я не мала на увазі конкретно вас

я це до того, що
    по моєму тут йдеться тільки про бажання чоловіка