Колишня в друзях

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Mazerati, 30 Квітень 2009.

1. KoshAnja

KoshAnja New Member

Відповідь: Фото колишньої дівчини

думаю одне одному не мішає,а все просто згадка з минулого.Фото як і шось інше подароване, несе в собі енергію тої людини,яка подарила вам це.Тому ті хто їх носить в гаманці все ж таки невидимими вузами прив*язані до тих людей з минулого - воно ж кожен день біля вас *ходить*.Найкраще це все просто сховати в якийсь гарнющий ящик і нехай собі лежить...і інколи-інколи милує око,але нищити того не варто. Я свого часу просто повитягувала із альбомів фото,які мене мучили в якийсь період, але потім це вже не мало значення і зараз вони - просто хороший спогад. :smile:

2. smakolyk

smakolyk New Member

взагалі то, я писала по темі - до фотографій колишніх наша сім'я ставиться абсолютно нормально, вони собі стоять серед інших фотографій з минулого. І хотіла копнути трошки глибше, бо зрештою, і фотографії, і речі, подаровані колишніми несуть той самий зміст - це наші спогади про них. вибачайте, що вийшла трішки за межі теми і вам довелося почитати зайвого.

3. jalla

jalla Прогрес року 2013

Та йой, то хіба так треба вибачатись.)))
    Я вам коректно зробила зауваження. У нас взагалі то є спеціальна тема "Подарунки від колишніх".

---------- Додано в 09:30 ---------- Попередній допис був написаний в 09:28 ----------

Мені здається до тої теми якраз пасує.

4. Ketwe

Ketwe New Member

А мені було цікаво прочитати ваш спогад, хто хотів ,той і зрозумів,що Ви мали на увазі
    І нічого страшного немає, що людина відійшла від теми, хоть суть одна і та ж сама!

Останнє редагування: 26 Липень 2011
  5. tsarivna

tsarivna New Member

А я б не порівнювала спільні фото в альбомі, і фото колишньої в гаманці. Спільні в альбомі - це минуле, а коханої в гаманці - це теперішнє!!! Хоча, мій муж моє фото в гаманці не носить. Ну і хай собі! Головне, щоб в серці носив:girl_tender::kiss:
    П.С. Ну куди-куди, а в загальний альбом з сімейними фото я б теж не дозволила поставити!!! Наше спільне - має багато окремих альбомів, а минуле - свої окремі.

6. Achat

Achat New Member

В нас теж є колишні альбоми в кожного свій,де старі студенські друзі і наші колишні.
    Але то колишню і воно стоїть грузом в шафі і немішає.
    А в тепер в нас наші сімейні альбоми, де просто не припустимо, щоб завалялася фотка колишньої.

Моє фото він в кошильку не носить як я і його.
    Мені особисто таке не подобається

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

9. smakolyk

smakolyk New Member

самій соромно. російськомовне середовище робить свою справу, на жаль...

---------- Додано в 17:30 ---------- Попередній допис був написаний в 17:28 ----------

саме так і було, але адміністрація сайту попросила змінити нік...

10. kyharochka

kyharochka Member

В чоловіка також була фотографія з колишньою дівчиною, стояла собі в рамочці на поличці. Та коли в його житті появилася я, то попередила щоб вона зникла з тої рамочки, бо того бачити не хотіла. За кілька нагадувань фотографія таки зникла. От така я поганюща:girl_yes2: А в гаманці носить моє фото, хоч я того і не просила, сам собі поставив його туди, чим дуже тішуся:girl_wink:

11. oksumoron

oksumoron Active Member

я коли появилась в житті свого чоловіка то зразу все обходила в квартирі і всі фото повишукувала)))
    і в нього був цілий склад)) навіть дозодило до дурного я знайшла в якомусь загашку фото колишньої в годиннику то я так сміялась спершу а потім навіть то на стіну повісила :girl_haha: але він коли то побачив то зрозумів що краше всі ті фото знищити. сам все виніс з дому і викинув :girl_flirt:

12. LadyLand

LadyLand New Member

Чоловік десь має чи мав якісь фото колишніх дівчат, але вже не знаю навіть де вони, чи в його батьків чи викинув. Фото моїх колишніх хлопців у батьків залишились. Ну в спільній квартирі звичайно не варто такі речі тримати, а от десь по селах, батьках - чому б і ні - все-таки історія, частинка твого життя, твого дитинства і юності. Інколи в батьків попадеться під руки (раз в рік чи два :))) так приємно поринути спогадами в дитинство на кілька хвилин.

13. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

То колишня влізла в годинник і він її так сфоткав?:girl_claping:
    чи фото було вставлене в годинник?:)

14. Magnolia

Magnolia Active Member

В мого чоловіка теж є фото колишніх дівчат, які тихо-мирно лежать собі в його альбомі. Нічого крамольного в тому не бачу, от коли б він любувався тими фото, чи, як писали, носив в гаманці, чи з документами, то взнав би, де раки зимують :smile:

15. zaderyshka

zaderyshka Member

І в мого у випускному альбомі є фото з колишньою дівчиною, решта "колишніх фото" зникла, коли вкрали ноутбук . Ну, шо мені змусити його викинути альбом?:girl_haha:. Хай дивиться, порівнює і переконується, що я в нього найкраща!

16. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

І в мене є багато фото з колишніми хлопцями, якось не думала їх викидувати навіть. Також листи є, відкритки. Тож моє життя було, нашо його викидувати. так само не маю претензій до чоловіка. Не ревнива я, не ревнива.

17. oksumoron

oksumoron Active Member

ах та то їхнє спільне фото було вставлене у годинник!!!
    я довго з того ще посміювалась і питалась чи то він сам придумав чи вона!
    довго запевняв мене що нічого спільного з тим годинником не має!!

18. Peppy

Peppy New Member

і в мого б/ф є фотки з колишніми. і навіть фото з коханням його життя, яка так і не стала його дівчиною)) мені якось паралельно:girl_cool: я все рівно краща, ніж вони всі разом взяті :d23:! Зате, не без моєї подачі з прімінєнієм ефекту божевільно-страшних глаз:crazy:, всі фото з компутера якихось нєізвєсних і неопрідєльонних дівок, чи то просто на один раз, чи то просто подобалися, зникли назавжди. В принципі як і телефони їхні. а ось телефон отого кохання в нього є. І мені байдуже. \

в мене теж є 2-3 фотки колишнього. Вони бережно заховані під фото в альбомі, щоб одразу в очі не впадати. Б/ф сильно ся нервує, як щось таке бачить. Він заспокоївся лише тоді, коли той хлопчина став татом. (одруження того не мішало моєму ревнувати:wacko1:). Решту фото в поріві моєї емоційності я порвала і видалила, навіть з теперішнім половини вже нема:girl_blush2:

19. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

і в нас є фото колишніх. Я б постирала, чоловік каже, що то частина його життя, але водночас каже, що то для нього не цінне...
    Хоча, якщо подумати, то корисно інколи переглянути старі фотографії (навіть з колишніми коханнями, своїми і чужими).

20. Winter

Winter New Member

Особисто я не розумію такого.

ця частина його життя повина залишитись в нього в пам"яті

В чому тут користь?