Відповідь: Колишні наших чоловіків Я не думаю, що це так вже багато пар. Принаймні, серед моїх знайомих таких прикладів немає. Зате є маса прикладів, що якщо чоловік розлучився і одружився вдруге, то приблизно половина з таких чоловіків розлучається знову і одружується втретє. Просто ще від чоловіка багато що залежить. Для одного сімейні узи непохитні, а інший постійно закохується: то в одну, то в іншу. Я до того, що ревнувати до колишніх дружин - сенсу немає. Набагато велика небезпека може походити від майбутніх невідомих суперниць, якщо цей чоловік швидко закохується.
Відповідь: Колишні наших чоловіків Ну, якщо дуже-предуже чесно, то при нагоді бачачи якихось спільних знакомих я теж можу поцікавитись як склалася доля у того, чи іншого мого колишнього хлопця. Може то не здорово, але це все не тому, що в серці залишились якісь почуття, а просто елементарна цікавість, така сама як наприклад до якогось знайомого, чи знайомої, яких давно не бачила.
Відповідь: Колишні наших чоловіків Серед ваших немає, а серед моїх є. Буває багато різних ситуацій, і говорити про це можна дуже багато. я написала свою думку виходячи з фактів в яких сама впевнелась З цим я також погоджуюсь, але і тут можна сказати що не всі чоловіки такі, і багато що залежить від ситуації І тут ви можливо праві, а можливо і ні
Відповідь: Колишні наших чоловіків Це правда, але маю відчуття, що ми вже не про це говоримо. Принаймі я - не про це. Бо я не зациклена, не ревную, сприймаю нормально, коли чоловік з колишньою розмовляє про дітей (я також з колишнім про них говорю), але коли в її розмові постійно присутнє "повернись" - це неприємно. І дивно, враховуючи, що вона вже заміжня. Тут було писано не раз, що тема створена мною, аби колишню брудом полити. Це не так. Мені це ні до чого, вона гірша від того не стане, я не стану кращою. Потрібна рада. Чи радити можна тільки у кулінарному розділі?
Відповідь: Колишні наших чоловіків Я не заперечую, що напевно є такі випадки, коли, наприклад, чоловік йде з сім'ї до більш молодої дівчини, але потім пристрасть проходить, і він розуміє, що краще, ніж перша дружина, у нього нікого не буде. Але, щоб він повернувся, потрібно, щоб перша дружина захотіла його повернення, не вийшла заміж вдруге, тощо. Я і написала - не всі, а десь половина... Тут єдиний вихід - просто не звертати уваги. Ви впевнені в своєму чоловікові, що він не повернеться до неї? Ну от і все. А що там вона сама каже, на що вона сподівається або не сподівається - це вже її проблеми. Ви ж її не переробите.
Відповідь: Колишні наших чоловіків Хочемо ми чи не хочемо, а щось розуміємо лише коли подібне пережили. Я ніколи не пережила такого щоб мене "покинули" у стосунках (хоч відмови на прямі питання переживала), може тому не розуміла і не думала такого про інших - але з часом бачу що так буває: сила ураженого самолюбства "покинутого" (і неважливо як довго він зловживав терпінням і доводив до того щоб його покинули) така велика, що горить не слабше за почуття любові, за пристрасть. Тільки то не любов, хоч дуже схоже. То - уражене самолюбство, бажання "взяти реванш".. може навіть сама людина та цього не усвідомлює, що з нею насправді. Треба це розуміти, і насамперед тому кого до кого звернені оті "повернись". Ну і поводитися відповідно мікро-ситуаціям, можливо, намагатися зайвий раз не зачіпати того самолюбства.. хоч це певно неможливо якщо воно уражене. Така моя думка.
Відповідь: Колишні наших чоловіків просто до розмови- я свого зустріла коли він був самотній, а що було до того я особливо неінтересуюсь
Відповідь: Колишні наших чоловіків Ой дівки, такий ржач. Дзвонила до мого коханого колишня і перепитувала чи він впевнений, що хоче одружитись :D я під столом
Відповідь: Колишні наших чоловіків ще один вихід - найняти кіллера)))) не хоче спокійно жити сама, най не псує життя іншим.
Відповідь: Колишні наших чоловіків Умисне вбивство, вчинене на замовлення, карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі, з конфіскацією майна. Стаття 115 Кримінального кодексу України.
Відповідь: Колишні наших чоловіків а я після весілля знайшла на компі фотки колишньої , такий шкандал був )) а зараз , ми вже 3 роки як одружені , вона час від часу заходить до мене на сторінку в однокласниках , а мені поф. хай дивиться )
Відповідь: Колишні наших чоловіків от не розумію, чому люди не живуть своїм життям, а слідкують за іншими?!! їм що, скучно? ну і правильно, молодець!
Відповідь: Колишні наших чоловіків То точно!!! Колишня мого чоловіка як ми тільки одружилися подала його дані з номером телефону на сторінку знайомств. Я була просто в шоці!!!
Відповідь: Колишні наших чоловіків Ну це капець, в мене бракує слів! І чого людям спокійно не живеться? Нашо так принижуватися?
Відповідь: Колишні наших чоловіків напевно, щоб Вас позлити...дзвонили б багато дівчат і з розрахунком, що Ви будете влаштовувати скандал, розсваритесь і розійдетесь) Моєму хлопцю (ще до чоловіка) так дзвонили подруги чи знайомі його колишньої не знаю, я на це не звертала уваги, то вони стали мені дзвонити з погрозами, щоб я його лишила, бо він любить тільки її і щось в цьому роді. Тоді я поставила всі ті номери у фільтровані і вони з того збились)
Відповідь: Колишні наших чоловіків Напевно. Як пригадаю як то сипились ті смс-ки, то мені волосся дибки ставало. Але нічо, пережили. Тут треба бути не знаю якою, щоб не зрозуміти, що чоловік після одруження відразу ж стати бабієм не міг, тим більше дівчата охоче сповіщали де саме є те оголошення. Потім десь аж за рік часу, коли ми про той випадок забули, один його друг проговорився, що це зробила його колишня. Вона ще й вени казали різала потім, але думаю що останній факт, то видумка.
Відповідь: Колишні наших чоловіків а що заходять на сторінки людей в однокласниках і в контакті тільки із зіздрості і щоб послідкувати? Інколи просто цікаво чим живе та чи інша людина. Тим паче, якщо це колишній, чи у вас ніколи не було бажання дізнатись як склалась його доля? Відправляти смс - інша справа, це вже залежність.
Відповідь: Колишні наших чоловіків ну, от власне. Я також заходжу часом. В мого колишнього було весілля недавно, просто зацікавило я виглядає його дружина і як вони виглядали на весіллі. Це ж не карається за статтею втручання в особисте життя, це соц.мережа. Не заходжу позлорадствувати чи почуття загадати, а просто з цікавості, так само як часом переглядаю сторінки знайомих.
Відповідь: Колишні наших чоловіків подруга розлучилася після трьох років життя, маючи спільну маленьку дитину. Рік жили окремо. Потім вдруге поженилися - разом вже років з 10, народили другу дитинку. Подруга каже, що вона щаслива. Так що у житті всяке трапляється.