Колишні наших чоловіків

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 15 Січень 2010.

1. kawwa

kawwa Active Member

Відповідь: Колишні наших чоловіків

Гидко читати як тут обговорюються так звані "колишні". ЯКе право має людина обмовляти іншу в таких принизливих тонах. Чи всі тут святі?? А як вам дістався ваш чоловік? Та ж половина з вас - розлучниці. То може нечиста совість спокою не дає? Тому й хочеться сторонню людину зробити винною.
    Смішно бачити як кожна друга жінка вважає себе набагато кращою від першої. Не обманюйте себе. А гірка правда в тому, що на чужому нещасті свого не збудуєш.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. napoleona

napoleona Well-Known Member

а Вам звідки це відомо?
    так злосно написаний допис:scratch_one-s_head:

3. kawwa

kawwa Active Member

Прочитайте попередні дописи і тоді побачите, у кого злосніше написано

4. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

А звідки такі висновки? Чи може вона не має права "кавалєритись", а йому можна кавалєритись з вами? І яка різниця який по рахунку в неї кавалер вам? Чого ви так за неї переживаєте?
    не маєте чим зайнятись, тільки її життям переймаєтесь? переживайте за себе краще!!!

Стосовно маніпуляцій дитиною, з оцим я згідна...це низько.

Тепер про себе: я теж колишня і ми спілкуємось з колишнім і у нього є теперішня (вчора ми з ним сиділи за одним столом і святкували ДН сина), може це ви теперішня?))), бо я теж чула слова що я за дитиною не дивлюся і дитина мені десь - але це смішно!
    Якщо чесно, то не чіпайте ви цих колишніх. впевнена шо більшість з них просто чудові мами і жінки, і теперішні не кращі. хоч їм часто так здається...як то кажуть: за рахунок приниження іншого ми намагаємось бути кращими. так от, я проти неї жодного поганого слова не подумала. не те щоб сказати, я не хочу, щоб вона думала, а тим більше обмивала мені кісточки так як тут роблять і робила висновок про мене тільки з того. що знає зі слів екс чоловіка. І якщо жінка йде на такий розклад і готова бути другою жінкою, то вона має бути готовою до того, що її чоловік не припинить спілкування з першою, оскільки в них спільна дитина і не спілкуватись просто не вийде, бо у дитини має бути мама і тато.
    В мене зараз більші проблеми в "стосунках" з екс чоловіком через те, що він страшно ревнує сина до мого коханого, але надіюсь, що остання спокійна розмова між нами дасть йому зрозуміти, що це варто робити.

5. robik

robik Member

Закидайте мене, але чуже - то чуже. Не знаю, як складеться моя доля в подальшому, але сьогодні, будучи без чоловіка, маю тверде переконання, що з одруженим ні-ні, чуже. Колись забрали моє. Думаю, що доросла, свідома людина, може корегувати свої почуття. Знати, що чоловік одружений, має дітей і крутити з ним любов, а потім розказувати, яка "бувша" скотина? Як собі подумаю, що хтось мене так може "шанувати" то аж .....ррррр.
    Багато дописувачів в інших темах пишуть про шанс на збереження стосунків, а тут .....дякую під дописами. Чогось не розумію.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Meriroma

Я теж проти того, щоб лізли в чужі сімї і з одруженим ніколи не мала нічого спільного, незважаючи на те, що бажаючих було достатньо. Зарікатися не буду. але буду робити все, щоб так було завжди...

7. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Тому що зберігати треба до кінця, до посиніння поки є що зберігати. А зберігати те, що вмерло і гниє який сенс?
    А Ви собі уявіть тему "Теперішня мого бувшого". Впевнена, бувші б також мали що сказати.

Хоча я теперішню свого бувшого шкодую дуже...

8. Meriroma

А Ви собі уявіть тему "Теперішня мого бувшого". Впевнена, бувші б також мали що сказати
    шось не виходить цитувати, Un. Known, за всіх не буду розписуватися, але я теперішню свого колишнього не бачила, не знаю і не цікаво мені навіть....нехай живуть в мирі і любові.

9. robik

robik Member

Ну якщо про свої стосунки впевнена, то про стосунки партнера - однобоко, чи не так? Я не підтримую жінок, які будують своє щастя на чиїйсь біді. Навіть якщо розрив в сім"ї є, хто знає , може це урок, щоб переоцінити свої стосунки. Така моя думка.

10. Un.Known

Я не цікавлюсь, але і тут є "благодєтєлі", котрі розкажуть, і коли не просиш.

Я їм також бажаю злагоди і миру, але не впевнена, що так буде, бо коли розказують про поведінку бувшого чоловіка коло неї, то я бачу його на початку наших стосунків. І я знаю точно, що його теперішня подружка боготворить його так, як, багато років назад.

В них може бути ще краще, ніж в мене з ним було, бо в неї дорослі діти, і в неї не буде претензій, що їй ніхто не допоміг з малими дітьми, і вона не буде зустрічати його змучена, з проханням дати їй поспати годину.

Точно знаю, що вона буде змушена бути до нього миліша, взамін на грошову допомогу, бо вона, проживши після свого розлучення сама з дітьми, знає ціну грошам і комфорту.

І мені її шкода, бо вона дуже мила жінка, і я думаю, що вона заслуговує на кращого чоловіка поруч.

Не так. Не завжди. Обставини бувають різні.

Ви трохи темою помилились, ми говоримо про вмішування колишніх у сучасне життя, і дати цьому оцінку чи попросити поради маємо право.

11. Meriroma

Я Вас розумію, але раз вона на таке згідна, значить їй все підходить.

12. Un.Known

Я не сумніваюсь. Я їхні стосунки навіть не розглядаю і не переймаюсь. В кінці кінців, вона також жінка доросла і має голову.

Мені і позиція колишнього чоловіка щодо мого теперішнього подобається, сказав дітям:"Головне, аби до вас був добрий". Усе.

13. Meriroma

А от в мене з тим проблема...Він дуже добрий, але колишньому здається, що він в нього сина відбере і все... Ото приїхав малий і пів вечора плакав, шо тато його хоче до себе забрати, бо мама буде з іншим дядьком жити, а до мене казав, чому то він має моєму малому іграшки купувати?
    Але я намагаюся його зрозуміти, все пояснити...останній раз з плачами пояснювала. що ти будеш завжди для дитини татом і маєш бути щасливий, що до малого так добре ставляться і люблять...тьфу-тьфу

14. Un.Known

Колишня мого чоловіка поселила в себе коханця два тижні після того, як звідти пішов її чоловік. Ми почали зустрічатись через декілька місяців опісля.

Коли ми одружились, колишній тесть чоловіка, дізнавшись про це, сказав:"Ти даремно це зробив, може б вона ще одумалась, і все було б добре"...

Ви бачите тут здоровий глузд і повагу до мого чоловіка?

15. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Мої батьки розлучились коли мені було 12 років і я це все пережила.. Мама маніпулювала мною і братом, казала, що заборонить татові з нами бачитися, натомість тато з часом почав нас забирати тільки раз на місяць на 1 годину. Коли в мами з"явився коханий, тато дуже скандалив. Коли в тата з"явилась дівчина, мама скандалила ще більше. Якось я татові подзвонила і вона взяла трубку. Сказала, щоб я більше не дзвонила, бо в мене вже немає тата. Натомість мама міняла кавалєрів як шкарпетки і жила на гроші, які давав тато. Коли в неї щось не вдавалося, вона завжди йому дзвонила з криками. Писала образливі смс. Одного разу тато прийшов і залишився в нас ночувати. Ми з братом так зраділи!!! Але зранку знов був скандал і він пішов. Хто у цьому всьому найбільше постраждав? Ми з братом. Особливо він, бо був ще малий і виріс обділений татовою увагою. А я постійно почувала себе винною у їхніх стосунках. Тверезо все оцінила, тільки коли пішла від мами і стала жити самостійно.
    Щодо колишніх-теперішніх-майбутніх.. Треба зрозуміти, що цей чоловік/жінка ніколи не будуть повністю ваші, бо в них була сім"я, є діти, які страждають через кожну сварку батьків, а чужі тьоті/дяді їм байдужі! І головне не бути причиною того розлучення, яке може і принесе щастя вам, але горе дітям.

16. Dolma

Dolma Well-Known Member

вставлю і своїх 5 копійок.
    з батьком своєї дитини я зустрілась кілька років по тому, як він розійшовся з колишньою жінкою, вона давно живе за кордоном, і вже й там встигла розлучитись...
    ті кілька тижнів, що вони влітку тут проводять, для мене спочатку було випробовуванням. коротко кажучи, відношення до мене й нашої малої - нас нема! ігнор повний. може подвонити і сказати до колишнього чоловіка - приїдь, бо мені треба те чи те... теж тисне дитиною, і він також ведеться.
    я спочатку здивувалась, бо звикла до гарних стосунків зі своїми колишніми (в тому числі і колишнім чоловіком), потім образилась, а потім дуже взлостилась! :girl_devil:
    ...якось воно перетерлося, але ситуація кращою не стала. єдине моє щастя, що колишня сім*я живе за кордоном, але неприємно дуже, не можу позбутися негативного відношення до тієї жінки :girl_sad:, я ж не маю ніякого відношення до того, що у них не склалося, то чому б до мене не віднестися по-людськи...
    я наївно думала, що вони зайдуть в гості і т.д... правда через два роки їх донька таки захотіла познайомитись з молодшою сестрою. :girl_smile:
    але цього літа вони були 2 місяці, і вона зайшла лише один раз... :girl_nea:

17. SemanaV

SemanaV Member

Ось і мені є що написати. Я вважаю, що не стала причиною розлучення свого чоловіка, бо зустрілись ми, коли він вже був офіційно розлучений і не жив з нею роки 2 - 2,5. Та вона приходила до мене казала, щоб я вступилась бо він всеодно вернеться до неї. Уявляєте ми вже чотири роки разом, а вона до сих пір серед друзів заявляє, що мій чоловік вернеться до неї. ЇЇ інтерес до наших стосунків просто неприродній. А страждає дитина, якій вона потроху забороняє ходити до тата, тим самим намагаючись тиснути на нього. Він любить дитину, та знаю, що відчуває провину перед ним, так як я перед своєю дитиною.

---------- Додано в 19:05 ---------- Попередній допис був написаний в 19:02 ----------

Не те щоб по-людськи, вона навмисне придумує історії про мене і розказує їх чоловікові, це недає такого бажаного для неї результату і це злить її ще більше. То я не прошу ніякого відношення від неї, тільки щоб вона нарешті вспокоїлася і забула про мене.

---------- Додано в 19:07 ---------- Попередній допис був написаний в 19:05 ----------

Може це трохи не в тему, та інколи я починаю побоюватись щовона може щось наворожити, вміють же люди всяке!

18. Dolma

Dolma Well-Known Member

інколи як почитаю різні історії на форумі, то розумію, що мені ще повезло... :girl_crazy:

19. senka

senka New Member

Прочитала всю тему і так захотілося щось сказати. Не всім, тільки тій що розлучила-розвела мою рідну сестру з її чоловіком а тепер жаліїться в цій темці на неї. А чим же ж ти думала коли зустрічалася з чоловіком в якого вдома була жінка з зовсім малесенькою дитиною? Зплавляє дитину говориш? А він хіба не батько? А вона хіба не має права на особисте життя? І якби він нормально ставився до того всього і не говорив би дурниць то не було би і ніяких скандалів. Дуже легко судити з однієї сторони, але винних завжди є двоє. Якби ви познайомились після розлучення то можна було б тобі щось і сказати. Але в цьому випадку вже краще би промовчала.

Вибачте дівчата, але я вже просто не стрималась.

20. senka

senka New Member

:girl_impossible: Вибачайте за орфографічні помилки, написала на емоціях :o