Колишні наших чоловіків

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 15 Січень 2010.

1. Vinnytska

Vinnytska люблю....

А які інтереси?

2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

В даній ситуації ми знаємо про кагбе ревність/заздрість колишньої зі слів теперішньої, якій ,очевидно, тільки так хочеться бачити/виставляти і сворювати ситуацію. Якби дбала про благополуччя своєї сім'ї, бачила лиш я+він - писала б в темі про мистецтво. А так- займаються, що називається фігнею.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Lasti

Lasti Well-Known Member

Ви забули про дитину. Батько має право брати участь у її вихованні, більше того - хоче. Якщо форумлянки не буде брати цього до уваги, до мистецтва все одно не дійде, бо зачепиться в темі "як налагодити стасунки".
    --- дописи об"єднано, 20 Липень 2016 ---
    А я знаю? можу лише здогадуватися.
    Колишній - попити кров, подивитися на маєтки.
    Теперішній - самоствердитися.
    Чоловікові - мати можливість спілкуватися з дитиною.

4. NataliaFed

@Lasti вмисне не писала за дитину. А чому? Варто почитати таки уважно той перший допис форумлянки, як відбулось свято ДИТИНИ - це відповідь.

• Подобається Подобається x 1
  5. Lasti

Lasti Well-Known Member

@NataliaFed, про те, що даний формат свята був помилкою, писано переписано. Тільки свято - це одноразова акція. А стосунки на завжди (як хочеться всім вірити) і будувати їх я+він без врахування дитини якось не тойво. Знову ж таки дитина має маму, якій так чи інакше все подобатися не може. І жити весь час оглядаючись чи не образили маманих почуттів - то сильно напряжно, а головне нафік нікому не потрібно. Бо це як купити машину і нею не їздити, щоб бува не образити кума-свата-брата, які собі тої машини не можуть дозволити.

• Зе бест! Зе бест! x 2
  6. NataliaFed

@Lasti дитина має маму і тата. А тьотя є тьотя.
    Писано вже переписано, щодо цієї історії вже написано достатньо. Я більше немаю чого писати. Амінь.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. iragonzales

iragonzales В декреті

Ой, дуже все заплутано, але якось спробую розкласти по поличках, що я собі зрозуміла прочитавши все обговорення. Незабудка, Ви ж написали сюди, значить щось в цій санта барбарі Вас не влаштовує, а точніше та санта барбара, мене би такі страсті напрягали, думаю Вас також. Знаєте, чому?, забагато незрозумілого, забагато протиріч, навіть твої хороші вчинки можуть не виглядати хорошими в такій обстанівці і ти не знаєш хто ти який ти. Незабудко, Ви не погоджуєтеся з тезою що ситуація нездорова? Погано, коли нездорова,бо то психологічне напруження, негатив, болячки, зламана психіка малюка....Вона Вам тре? Коли ні.....тоді читайте далі.
    Перше, що я бачу змагання колишніх між собою. Що би Вам там вище не писали і не говорив Ваш муж, у розлученні винні обоє, одружилися вдруге значить не все там в них просто і забуто. Не подобається, що він вас вихвалював при ній, міг реально зробити то коли всі розійшлися. Що він їй хотів доказати? І навіщо йому їй доказувати, коли стосунки прожиті і пережиті, і всі давно поняли, що "нє то пальто"???? Зараз я ні в якому разі не підговорюю Вас проти чоловіка, але візьміть то до уваги, єслі что.....
    Головна мета для Вас, щоб всі набули своїх нормальних ролей і не було тупої конкуренції, яка таки напрягає.....Якомога сильніше оздоровити ситуацію. Ви маєте зрозуміти, що в дитини є одна мама і один тато. У Вас на разі виглядає, що є дві мами які змагаються. Бо тоді чому свято організовували Ви і всі лаври пожали також Ви? Дитині то тяжко зрозуміти і розібратися, бо мама має бути найкраща, а тут у тата нова тьотя яка маму здєлала.....Ви молодець, що хороша господиня, але так не треба, навіть з егоїстичної точки зору, прибережіть енергію для своєї сім'ї і своїх дітей, і ті всі дні народження переживіть вперше зі своїми дітьми, а не так в компанії п'яної колишньої і її падругі.....У Вас нема іншого виходу, маєте в питанні сина чоловіка відійти на другий план. Тут тисячу раз Вам писали, бо в нього є ще тато, чуєте тато, а не друга мама. То і свято мав організовувати тато а не ви, щоб не виглядало як змагання. А Ви максимум мали підтримати і щось там допомогти, мотивуючи все тим щоб надто класно не виглядати на фоні мами і не травмувати дитину. Вам писали, що молодожони, тому ще у Вас запал, тому можете перегоріти. Коли так ряно взялися за ту дитину, може так само ряно забути за неї коли появиться власна дитина і басейн не буде кому купувати.... Тому Ви в "тінь", тато вперед!!!!!Можете нагадувати татові, щоб не забував за сина, все! !!!!!Повірте Ви закумулюєте кучу енергії для власної сім'ї, яка ще ой як Вам знадобиться. І так, наступний крок, Ваша сім'я, то є ви і Ваш чоловік і ваші діти, хлопчика ви маєте віддати своїй мамі, яка для нього найкраща. Не правильно впускати колишню в ваш сімейний очаг, щоб викликати заздрість і негативну енергію на вас і вашу родину, майбутніх дітей. Тай дійсно гаремом попахує, встановіть рамки чоловіка, колишня хай залишається в колишньому домі, у нього зараз нова сім'я яка потребує і потребуватиме кучу енергії, а не колупанея зараз в його стрендж рілейшеншіп з колишньою, тому хай не страждає фігнею а будує сім'ю з Вами і не забуває про сина. І ще коли будете зводити своїх діток і сина також при ньому не демонструйте любофф, знову дитині буде боляче, що він гірший за нових діток татаю бо вони живуть в нормальній родині, а він ні....ЯКОСЬ ТАК! ЩАСТЯ ВАМ!

Останнє редагування: 20 Липень 2016
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Ну то тоді не треба було взагалі за нього заміж виходити, бо ж їхній шлюб робить колишній боляче... хм.... але якби вона його відшила, то було б боляче йому... ділєма. Як ж то жити?

• Подобається Подобається x 2
  9. Siania

Siania Love Life

• Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 1
  10. iragonzales

iragonzales В декреті

Можливо жити треба для себе і для своєї сім'ї теперишньої, любов показувати не при колишній, а будувати своє сьогодні так,щоб та колишня( коли так сталося, що вона є) не дуже відчувалася сьогоднішній. Оскільки обговорення складне і тривалею то таки відчувається. Незабудка ви мали вже повноцінний медовий місяць? Чи ДН сина мав замінити все?

11. ruda kishka

А в них діти є? А його колишня одружена?

12. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

От яке це має значення????
    В мого дядька було 4 офіційні дружини, і донька від 1 шлюбу. Усі намагались вилізти зі шкіри, щоб здаватись такими супер-пупер. Бо він мав тісний контакт з донькою. І жодній не вдалось стати рідною, жодній. Так, хай вона дружина тата, але хай не лізе). Якби хоч одна зайняла правильну позицію (позицію нейтралітету) то була б за це віддячена зі сторони доньки. Бо усі намагались довести, що є кращі. Так, у чомусь вони були кращі. Але мама і тато - то тільки мама і тато. І ій дуже було неприємно, коли тато нахвалював нову маму. Краще б мовчав. Я завжди була присутня, брали мене як сестричку. Щоб згладжувала ситуації. І повірте, сестрі було не солодко. Хоч вона добре знала, що в тата вона номер1.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

13. ruda kishka

то має велике значення. Бо, якщо дітей немає, то розійшлись і забули одне про одного. Якщо є діти, і обоє з батьків планують брати участь в їх житті, то спілкування все одно буде.
    Якщо колишня одружена - значить її життя влаштоване і зазвичай її мало будуть цікавити подробиці життя колишнього чоловіка. Якось так

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. NataliaFed

@Rodionochka навіяли))
    Мій свекор за кілька років нашого шлюбу з чоловіком змінив)) три жінки. Кожна мала свої діти але перед його дітьми намагались бути мало не мамою. Нас усіх це страшно бісило. Навіщо воно треба. Крім просто елементарно культурно привітної програми в таких випадках, більше ніц не треба.
    Я впевнена, що дитина виросте і таки все і всіх розставить на місця- мама і тато, тьотя. (це думки на тему навіяні дописом Родіоночки, а не до ситуації вище)

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  15. Lasti

Lasti Well-Known Member

Та тю... зрівняли 4-х річне дитя і дорослих дітиськів, які вже і свої сім"ї мають.

Таааа. Добрими намірами встелена дорога до пекла. А плюнь на то всьо нова дружина - була б названа бездушною сцукою. Як то кажуть - ше ся той не вродив, щоб всім догодив.

• Зе бест! Зе бест! x 3
  16. AilataN

AilataN жива

Згідна на всі тисячу.
    Відбувається театр двох акторів.
    він -їй показує місце і щось доводить. Вона- активно ціквиться як йому ведеться і маніпулює, як може, тобто теж щось намагається "прокричати" і довести.

Дитина, теперешні, друзі , родина- як статисти.

Причому, що роматичного ( застарілого кохання) зв"язку у них може не бути, але потяг довести, що "атишособідумаланайкраща"? точно присутній. Вступили в період "аби знала/знав"
    Нютці рекомендую виходити з тої гри, не обговорювати теми з чоловіком про колишню. Не вступати в ЇХНІ ігри.
    Про дитину мінімум, доглядово( з дитиною час може все вирішити)
    Тоді вийде з ролі статиста.

Останнє редагування: 20 Липень 2016
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. Lasti

Lasti Well-Known Member

Дико вибачаюсь... А де ви вичитали, що Незабудка мітить на місце рідної?
    А тут тато нахвалював нову дружину, яка в мами для хлопчика ніби і не збиралася.

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. NataliaFed

@Lasti читайте уважно. Не виривайте аби щось ще
    І так, як я відразу писала -добрими намірами .... Ібо нєфіг.

19. olenachyzho

olenachyzho Well-Known Member

Ну як на мене виносячи щось своє на форум варто бути готовим до того ,що це всі обговорюватимуть по сто раз і висловлюватимуть не завжди приємні для дописувача свої думки . така вже жіноча природа ,любим ми поговорити. Краще не перейматись тим,що пишуть . Скільки людей стільки і думок.

Надіслано від мого Lenovo A319, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  20. iragonzales

iragonzales В декреті

Я хочу зрозумітию який Ваш інтерес ( щиро інтерес). Навіщо Вам організовувати дитині день народження( який апріорі в очах колишньої і її падруги мав стати і думаю став повною лажею в очаї її і їх п'яною падругі, і цей день народження ще й був нервотрьопкою для Вас, бо багато "не знати як все пройде і як хто поводитиметься"), а щей у Вашому домі ( ДІМ то є місце, де Ви маєте мати душевний спокій, " мій дім моя фортеця", і як Вам було в Вашому гніздечку з Його колишньою і її падругою під шафе),коли так собі придумала Колишня(вона, шо Вам наказ?)....
    От ті всі сантабарбари, то багаж Вашого чоловіка, і він негречно перекладає його на Вас. В мене риторичне питання, а воно Вам тре?????....Я не докінця, орієнтуюся в Вашому минулому ( не потрібно розказувати), але за нормальним сценарієм життя на даному етапі Вашох сім'ї, то медовий місяць, період активного роблення дитини і життя для себе, квіти подорожі, романтика.....А у Вас добрий шмат часу крадуть на оте усе.....От я сиджку і думаю, а який Вам з того зиск?.....щоб Він хвалив Вас при ній?....Знаєте, а Вам пофіг, чесно чи при ній чи не при ній, у Вас з нею стосунків не було, а йому то нашо. Нащо при ній, нащо вона у Вас вдома? .....Моя думка суб 'єктивна, но не подобається то все.
    А в рамках, нічого поганого нема, рамки як правила які допомагатимуть людям співіснувати, щоб не було некомфортно і не було конфліктів. Ну, повірте, не потрібно її в Вашому домі.
    Перед Вам тут питала дівчинка, яка писала, що бачить колишню і хоче її задавити, і всі збакланили її, мол не нормально її хотіти так, бо Вона тільки колишня. Буває нормальна ревність ( коли є підстави) і є патологічна-хвороблива ( безпідставна, коли то вже як риса характеру ). Я тут дівками не згідна, її ревність підставна ще яка, бо поява колишньої, не небезпечній відстані до чоловіка, то таки напрягає. Ви ж не знаєте що в її голові, і що точно в них там сталося і т д, навіть коли нічого бути не може і не буде, але таки напрягає. Краще то все розводити в часі і просторі.
    От як для мене найкраще, було зробити два ДН хай мама зробить своїй дитині свято, а не Вам розказує. І ви собі зробити як схочете і зуможете, без неї.....Тут економія чи ще щось не аргумент....
    Незабудко, старайтеся у своїх власних святах своєї сім'ї, і хай Ваш чоловік Вас хвалить. Вам тут є зиск, а напрягатися в тому безкінечному серіалі інтриг Вам особисто не тре, бо колишня, то не Ваша проблема....

• Зе бест! Зе бест! x 2