Колишні наших чоловіків

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 15 Січень 2010.

1. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Можливо, Ви вже писали але я пропустила. Якщо не важко і можете: скільки Вам років?

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

2. Vinnytska

Vinnytska люблю....

@ruda kishka , @Lasti , можна, я залишусь при своїй думці, не стукаючи себе в груди? Думаю, ви зрозуміли. Дякую.)

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 3
  3. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

4. Kandya

Kandya Well-Known Member

Я із вами -- при вашій думці. Теж вважаю забагато показухи. Отій 4-річній дитині ці всі гарно-прикрашені страви до одного місця. Ну і я, напевно, ніколи не побачу жінку свого колишнього (хлопця), бо вони в Криму, але хоч і я його кинула, мені б було неприємно, якби він із нею там усі-пусі при мені. І оте показове хваління.... Так, я розумію, що ви цвіли і пахли, але як це для неї? По суті, він із нею негарно повівся. Влаштував якесь голівудське життя на її очах...

Знаєте, як я не вимагала і провокувала свого чоловіка сказати хоч щось погане про його колишніх, то максимум, що він казав: "не переживай, вони зараз старші від тебе і товсті" і все. Тьху-тьху (хача багатьом навіть тут корисно кинути своїх теперішніх), але кожна може стати колишньою і так і з вами будуть поводитись...
    30 чи 32

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Мені 32. Але я думаю, що вік в цій ситуації не має жодного значення.
    --- дописи об"єднано, 18 Липень 2016 ---
    .
    А чому Ви вважаєте, що те хваління показове ? Я кожного дня, не тільки на св,ята чую слова вдячності від свого чоловіка.
    Якраз йому це і подобається - торт у вигляді мультяшної машинки (це його улюблений мультик), салати зверху прикрашені теж з мультика Смішарики там є Пін (це я робила з перепелиних яєць), канапки з бедриками... то думаєте дитині не цікаво ? ... Він був у захваті

• Подобається Подобається x 4
  6. Kandya

Kandya Well-Known Member

ну чому не цікаво -- цікаво. дітям все цікаво. Але думаю ті всі салатики він би із радістю на кіндер проміняв, а замість торту -- тішився б морозивом, мильним бульбашкам і надувній кульці. Але ви влаштували набагато дорожчі розваги. Ваше право, але 4 роки це ще малюк.

Останнє редагування: 18 Липень 2016
    • Подобається Подобається x 1
  7. Lasti

Lasti Well-Known Member

Я не бачу змісту обмежуватись в прояві будь-яких почуттів в присутності колишньої. Якщо їй це не приємно, хай обмежить спілкування, а ДН малого проводить на своїй території, виявить свої кулінарні і дизайнерські здібності, тоді всі хвалебні оди будуть виключно на її адресу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Смішно Смішно x 1
  8. Siania

Siania Love Life

Мені здається, та ситуація не є здоровою в першу чергу для дитини. Мама сидить збоку, тато нахвалює чужу тьотю, яка для нього дуже старається. То все ніби і дуже мило з Вашої сторони, але я вважаю що день народження мала б робити мама вдома, а Ви мали б прийти з чоловіком як гості, або просто взяти саму дитину і влаштувати йому супер незабутній день без подружок і купи родичів.
    І мені таки шкода ту колишню, поставте себе на її місце, я Вам цього не бажаю, але не дай Боже Ви опинитесь у такій ж ситуації, просто уявіть себе, як воно... Все-таки він - чоловік якого вона любила.

• Погоджуюся Погоджуюся x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Orman

Orman Модератор-бомба

а тато то типу другорядна особа?
    якшо шо то ми так своїм дітям і робимо, але в інших людей інші традиції. Мені особисто тяжко бавити багато гостей, а є люди яким в радість коли багато гостей-родичів.

Таке враження, що всім треба по бункерах сидіти.

та то ж вона хотіла до колишнього чоловіка і другої дружини в гості.

Загалом мені ситуація дивна, і я писала, що б колишню в себе дуже не прівєчала, але є дитина і треба якось розрулювати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  10. Kandya

Kandya Well-Known Member

Так, повитирала я трохи із того, що понаписувала. Вибачте мене, Незабудко. Я вмію бути нетактовною, особливо коли непроінформована. Всьо, пішла звідси

11. Lasti

Lasti Well-Known Member

Шо, опять?©
    Колишня двічі(!!!) виходила за цього чоловіка заміж, нє? Чи я шось наплутала?
    Якщо кобіта після першого розлучення не зробила висновків і поводилась, як звично, чим допустила друге розлучення, то вона заслужила на те, що має. Як пише Луїза Хей - ми на 100% відповідальні за те, що з нами відбувається.
    А якщо то чоловік є баран, то я тим більше не розумію, чого шкодувати колишню. Логічно було б теперішню шкодувати. Бо колишня вже спекалася, а у теперішньої все попереду.

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. NutkaNezabudka

Справа в тому, що я вже писала, що це якраз мама настоювала щоб ми організовували ДН і щоб у нас проводилося св,ято, тому що вона дуже давно вже хотіла подивитись як ми живемо. Просто Ви її не знаєте, що вона за людина. Підлість - це її сестра і взагалі я проти того щоб вона до нас приїжджала, але пішла на поступки заради спілкування батька з сином (бо як їй знову зайде сім за вісім, то знову заборонить нам бачитись) Вона сама так хотіла, тому мені її в данній ситуації не шкода.
    --- дописи об"єднано, 18 Липень 2016 ---
    А я звичайно цвіла і пахла ))) і думаю кожна на моєму місті теж би тішилася. ... Так ми вже жінки природою влаштовані :girl_dance:

13. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Мабуть, Ви праві- різні люди одного віку мають різну свідомість.
    Я лиш можу сказати, якщо справді є зацікавлення в тому, щоб дитина й батько спілкувались і саме такі маніпуляції для того блага потрібні- питань немає. Ми тут не знаємо насправді ні тої, ні іншої сторони, чи якусь часточку однієї з них.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. NutkaNezabudka

Я хочу, щоб мій чоловік був щасливий, а також справді дуже прив,язалася до малого і люблю його (взагалі я всіх дітей люблю) і готова потерпіти колишню, лиш би всі були щасливі. А їй я зла не бажаю. Бажаю лише, щоб її особисте життя влаштувалося і вона не зациклювалася на нашому.

• Подобається Подобається x 7
  15. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Я тут зі своіми 5 копійками.
    Для того, щоб зрозуміти когось - треба стати на його місце. От кому було б приємно таке відношення до колишньої? До чого тут оте "українська ментальність"???? До чого тут совєтське минуле???? Та то просто порядність і відчуття такту! Це як у сім'ї, що дуже хоче дітей і не може іх мати, питати - "ну і коли поповнення?". І прикладів таких можна навести багато. Я до того, що чоловік міг вас похвалити коли гості пішли. Якось так.
    Бачу як хочеться створити картину, де буде "яка чудова я", і "яка погана вона". Якось воно не дуже, чесно...

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 2
  16. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Щось Ви тут трохи перегнули :/ До чого тут порядність і почуття такту? Колишню ніхто не змушував йти до них додому, вона сама стала заручницею ситуації, яку сама ж і створила

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  17. jylanda

jylanda занууууда

а хіба колишню з її коліжанками примусово тягнули на ту забаву? Вона сама захотіла цього. Хто його зна яка в неї була мотивація....

• Подобається Подобається x 2
  18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

В точку :girl_crazy:
    --- дописи об"єднано, 19 Липень 2016 ---
    10 разів погоджуюсь. Більше нічо не пишу, без сенсу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. AilataN

AilataN жива

ну ви ж все зробите, щоб ВОНА заздрила))
    треба, треба.
    Іконку "Думай"
    Ах, добре що є кому показати щастя))
    Слава минулим дружинам
    А, взагалі, то ви там всі обоє-рябоє.
    Одна скаче, щоб чоловіку показатися доброю, аж занадто..Друга преться з подругою ( ??) на деньнародження до своєї дитини, котрий святкують ужінки свого колишнього..повний сюр і треш
    дитина...в певному сенсі в шоколаді, зі всіх сторін увага...тільки де своя сім"я- не знатиме((
    Щодо неєвропейської такої моєї позиції: ну не європеоїдна ситуація, ні разу.
    Фу, просто фу.

Останнє редагування: 20 Липень 2016
    • Подобається Подобається x 7
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

Згідна, а чи не забули вчіпити червону нитку собі_ на всякий випадок? Зрозумійте одне, чим гармонійніші стосунки у Вас з чоловіком, тим гірші стосунки з колишнім , а дитина, як кістка посеред горла, тому шукайте золоту серединку, не лізьте на рожон, але і самі не лізьте під плінтус. Тут фактично весь удар має взяти батько(нехай навіть Вашими руками) але це має виходити тільки від нього і тоді буде гармонія.