Колишні наших чоловіків

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 15 Січень 2010.

1. Lasti

Lasti Well-Known Member

Та не в дитині там справа! Там колишня і теперішня. Дитина - як камінь спотикання і спосіб маніпулювання самої мами.
    Я бачу це так.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Скажу Вам більше - мама дитини тільки ЗА, що це буде у нас вдома, так як вона вже рік незнає яким чином потрапити до нас додому (їй цікаво як ми живемо).

• Смішно Смішно x 1
  3. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я вапше нічого не розумію. Бувши колишньою- немала б ані якого бажання бачити теперішню, бувши теперішньою
    - колишню.
    То люди так себе розважають тими авантюрами, щоб не сумно жити було?

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 1
  4. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

З цим погоджуюсь абсолютно, не уявляю собі, щоб ми робили день народження в нас, а прийшли ще подруги колишньої, гм. Як і колишня. Я не бачу причин кликати до хати когось, хто мені неприємний, до кого маю підозри (будь-які), а потім про це думати. Як вже писала - способів відсвяткувати є купа.
    Ну а тут Вас заспокою - це індивідуально. От наша колишня планує, що діти поїдуть в Європу до тата, вчитись і жити. Не обговорюється, чи хтось хоче, не обговорюються можливості, ніхто нікого не питає, що думає про те погана теперішня, те, що ця теперішня буде дітей годувати, доглядати і виховувати - не згадується, діти ж до тата поїдуть. )))

А я своїх відпускаю з легким серцем до колишнього і його партнерки - вони відповідальні досить, аби дітей доглянули, зрештою, два рази в рік це неважко ))) а діти самі собі картинку намалюють про те, хто чим дихає.

• Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  5. NutkaNezabudka

Повірте, я до неї відношуся - ні добре, ні погано, просто нейтрально. Але ж вона всерівно мене зачіпає (висловлюючись негативно в мою сторону, коли спілкується з чоловіком по телефону). Чоловік звісно її приструнив. Але я ні разу не відповіла тим же (хоч і могла). А тепер вона буде з яким лицем їхати до мене додому? Я почала з того, що це вона веде себе так, ніби я в неї вкрала чоловіка. Чому я мушу почуватися в чомусь винною. У мене своє життя, в неї своє, то нехай живе у своєму житті не намагаючись псувати (своїми маніпуляціями) нашого. Вже стільки часу пройшло, нехай би відпустила цю ситуацію. А оцими - хочу дам дитину, хочу недам, робіть все як хочу я... то до чого це? Не треба ставити палки в колеса спілкування сина з батьком. Тішилася б, що колишній чоловік дбає про свого сина і хоче бачити. Адже є дуже багато випадків, коли чоловіки заводять інші сім,ї і не спілкуються з дітьми від першого шлюбу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  6. Не знаю обставин,але чому то робити вдома?Можна зробити на нейтральній території,трохи замовити,трохи взяти з дому.Або якийсь пікнік в лісі-полі з виїздом,але додому нема чого кликати.Бо що б ви не зробили-зготували-організували,все рівно буде не так.По принципу:" І сама не знаю,як,але ви всерівно робите не так!".І з якого боку там подружки? Хоче святкувати--вперед за орденами,нехай святкує з подругами,але без вас.

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  7. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

я думаю, що не всі жінки могли б прийняти дитину від колишньої чоловіка. і те, що @NutkaNezabudka приймає, добре відноситься до дитини, організовує день народження і купує подарунки (хай навіть спільно з чоловіком)- це тільки свідчить про позитивні її якості. невже би краще було, якби вона влаштовувала істерики, забороняла б бачитися з дитиною (чи сама б не хотіла бачити)? і то вже таке другорядне питання де влаштовувати святкування дня народження, головне, що є бажання зробити дитині приємно!

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. NutkaNezabudka

Це з тої парафії, що минулого року ми їздили до них... А їй дуже кортить побачити який будинок ми купили. І хтось може сказати, що мама і хоче бачити куди дитина їздить- зразу кажу це не так. Бо вона добре знає, що батько її дитини- найкращий в світі батько і з її сином (при такому батькові) все буде ок. Це просто ЛЮБОПИТСТВО !!! ( з якого нічого доброго не виходить)

Останнє редагування: 8 Липень 2016
  9. Як любить говорити мій 36-річний син :"Ібо нє фіг".А про любопитство згадайте приказку про Варвару.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. Orman

Orman Модератор-бомба

та то по молодості і ранньості заміжжя. Хочеться показати, що краща. Воно пройде. Часу менше стане і запал пригасне.

Нормально форумлянка поводиться, і нормально про колишню говорить, зважаючи на ситуацію.

А що хоче бути кращою, так всі хочуть, що тут такого?

Останнє редагування: 9 Липень 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 3
    • Не подобається Не подобається x 1
  11. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Мене трохи шокувало те, що деякі форумлянки вважають нормою вимогу до теперішньої приїхати познайомитися, перед тим, як дати дитину батькові.
    За такою логікою - чи повинен буде батько затвердити кандидатуру майбутнього чоловіка колишньої?))

12. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Не затвердити, до чого це? Хто таке писав? Але зустрітись звичайно, хіба то дивно?? Тим більше дитина ж то ще досить мала, з підлітком то би вже можна було по іншому.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. shparynka

shparynka Well-Known Member

мені дивно. Я щось не уявляю собі такої застрічі тепершнього з бувшим. Ну і з дружиною мого екса я теж не знайома. І бажанням зустрітися не горіла і не горю. Слабо розумію, для чого таке?

• Подобається Подобається x 5
  14. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Для мене дивно. Бо або ти довіряєш колишньому дитину і покладаєшся на його адекватність або ні.

15. Lasti

Lasti Well-Known Member

Є тьма тьменна випадків, коли розлучений батько, одружуючись вдруге, випадає з життя дитини остаточно і безповоротно. Тут @NutkaNezabudka підтримує прагнення батька до спілкувння з сином, активно приймає в цьому участь, а її, можна сказати, тапками закидали - аяяй, і кращою хоче бути, і подарунками дитину купляє, і опустилася до низості, обговорюючи колишню. Та молодець вона. А колишня таки дура, бо заради сина можна наступити на свою жіночу гордість і мамську ревність, і спробувати збудувати стосунки так, що і колишній не відвалиться, і нова його стане для малого ще однією людиною, яка буде щиро любити.

• Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. NataliaFed

@Lasti та не зле саме прагнення і те, що робить форумлянка по суті. Тільки чого взамін чекає? І від кого? Бо таке відчувається.
    І дуже часто, коли мені кортить страшно бути доброю(часом і там, де не конче треба взагалі бути)- згадую такі слова "Благими намірами дорога до пекла".
    А мужчина/чоловік, якщо є батьком до мозга костєй для своїх дітей- йому ні теперішня, ні колишня не указ і не буде вплітатись сам, тим більше не дозволить маніпулювати дитиною, в тих жіночих мірялках піпіс**ми.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  17. Lasti

Lasti Well-Known Member

Єдине, що мені відчувається, то роздратування на колишню. Може вона чекає, що колишня вгомониться?
    А якщо не є?

18. NataliaFed

А якщо не є- маєм, що маєм). Уви і ах. Бо жінкам угомониться не так швидко і просто. А історія тільки почалась, попереду ще будуть обставини змінюватись в житті.

19. Lasti

Lasti Well-Known Member

так от як раз є рушійна сила в особі нової...

20. NataliaFed

Ем, ну, я б назвала трохи інакше але сперечатись не буду