я в таких речах категорична : роздруковані порвати і викинути, електронні варіанти стерти. Якщо ще залишилися її речі - зібрати в коробку і викинути. Може такий рішучий крок трохи протверезить вашого чоловіка. Спитає навіщо Ви це зробили, то поясните що Вам це не просто неприємно, а боляче, що у вашому спільному домі зберігалося от те все, якщо то позлиться, або і непозлиться і заспокоється, а якщо йому той мотлох важливіший за почуття коханої людини - то робіть висновки самі
а що він їх постійно переглядає? бо в мене теж є з колишніми, але лежать десь далеко, чоловік їх бачив)
Знаєте, що я хочу?)) Щоб хоч хтось з тих багатьох історій,які ми тут обговорюємо,прийшов і сказав,чим закінчилось. Ну бо порад надаємо на цілу мильну оперу, можна брати за готовий сценарій,а людина позбирає їх собі в газетку і щезає. Нє, ну ж цікаво,якщо ті історії від новачків реальні. Цікаво,що робить в цей час "багатий мусульманин", коли його обраниця вирішує справи з ексом?)
Та нічим не закінчилось -- отак далі сидять і страждають. Он Джусі скільки товкла воду в ступі? Піроку чи більше? Але таки наважилась на зміни. Он цвіте і пахне да-да, мені Акіна казала, що Джусі -- дуже цікава дама А інші раз мовчать -- знач ніц доброго.
а я щоразу, коли читаю чиюсь історію, тішусь за себе - що 10-12 років тому не була зареєстрована на форумах і все вирішувала в реалі. Бо з моїм "нетриманням інформації" і вагоном порад я б точно наламала дров. В сенсі, ще грубших дров
Мені здається, що вже варто поставити крапку раз і назавжди на колишньому житті: зібрати всі її речі, фото і чемно разом з чоловіком ( так, так, разом, якщо він Вас дійсно любить і бачить своє майбутнє з Вами , то не буде заперечувати проти знайомства ) все їй завезти віддати і сказати, що якщо дуже потрібно ( як не як в неї є бойфренд ) чоловіча допомога, то узгоджувати все з Вами. А якщо він буде юлити, то складається думка, що не Вас одну він любить. В будь якому разі вирішувати Вам : чи змиритись і терпіти це заради примарного майбутнього, а потім заради дитини чи розставити пріоритети зараз, поки Ви тільки будуєте стосунки.
Я б на вашому місці звідусіль рила інформацію про неї, щоб взнати що вона собою представляє, це ж у ваших інтересах і добилась би зустрічі з нею. А те, що чоловік вам розказує, що має мусульманина, це може бути просто "пиль в глаза". Ви не розглядаєте варіант, що вони можуть бути дальше "разом"? На рахунок фото і речей, я б те все спакувала/видалила і на мусор! Доречі, треба було то зробити ще 2 роки тому, і розставити всі крапки над "і" зразу, щоб зараз не було ніяких сумнівів.
певне все добре,раз не приходять писати. Хотіла б і я це знати. хоча може йому байдуже,не факт що його наміри серйозні --- дописи об"єднано, Feb 1, 2016 --- що могла,то дізналася. Як людина мені не подобається, я з такими не дружу. Разом вони точно не є. а мій переживає,щоб вона особисте життя влаштувала --- дописи об"єднано, Feb 1, 2016 --- при мені не переглядав ні разу
не маю на меті образити вас, Stokrotka, але мені важко повірити в реальність цієї історії... Як можна було взагалі одружитись з людиною, при наявності такої не вирішеної проблеми??? Я б ще повірила, якби ви прожили разом декілька років, стосунки якось охололи і т. д., але на такому терміні подружнього життя (можна сказати, це ще "медовий місяць")? Тролите?
А, може, проблема саме в відмінностях менталітету? Може для нього, як мусульманина, і гарем є нормою? Варто було б поговорити про це ще до одруження. Бо виглядає, що любить таки вас обох...
Ви щось путаєте. Стокротка вже одружена, і він не мусульманин. Мусульманин - це теперішній хлопець колишньої дружини чоловіка форумлянки
а чого переживати? вона ж доросла людина, то сама може вибрати з ким їй бути, навіть якщо з мусульманином. вона за Вашого чоловіка і його щасливе життя якось не сильно переживає (втручається у Ваше спільне, дзвонить ,чи шо там ше). думаю, що вона прекрасно розуміє ,що теперішній дружині не в радість вона зі своїми проблемами. значить на Вас і на Ваші почуття їй м'яко кажучи плювати. то поясніть чоловікові, що не треба переживати за жінку, яка не цінує і не поважає особисте життя іншої людини (тобто Ваше з чоловіком). а фотки і з компа можна повирізати) є ж таке як обрізка фотографій я обрізала так деякі свої фотографії (ну в мене там були друзі, з якими вже не спілкуюся),але обрізати завжди можна, було б бажання --- дописи об"єднано, Feb 1, 2016 --- тут так зразу без 100 грам і не розберешся хто ким кому приходиться
Тоді прошу вибачення, певно неуважно прочитала. Справді серіал виходить. Справді ненормальна ситуація виходить. Спілкується і жаліє - це одне (хоча це також перебор), а от для чого ще й її речі вдома тримати... Речі однозначно потрібно викинути чи віддати. І якось донести до нього, що вже давно потрібно було поставити крапку в минулих стосунках.
А я не розумію, чого її звинувачувати. Чого вона має думати про почуття чужої жінки, тим паче якщо про них рідний чоловік не думає? Це те саме, що в зраді звинувачувати не чоловіка, а коханку.
просто тут можливо чоловік форумлянки думаю, що він тій іншій шось виний, чи за неї незрозуміло чого переживає. і треба шоб він побачив, зрозумів, що та інша за нього і його сім'ю не переживає. тому і він, за ту іншу, теж може не переживати(як ти відносишся до людей, так і люди будуть відноситися до тебе). Але це тільки справді в тому випадку, якщо він любить дружину, а за колишню тільки по-дружньому переживає. Хоч не знаю як так може бути А в зраді звичайно більше винуватий чоловік , хоч коханка зовсім невинною бути не може.
Боже мій святий! дівчата, зараз знов багато з вас скаже, що я ненормальна, різка, груба, і що такі рішення на форумі не приймаються. Дівчата, мені 32 роки. я вже була одружена, розлучена 5 років і досі не можу влаштувати своє особисте життя. може хто мені підкаже - чому? ми всі стогнемо, що важко знайти когось вартісного, особливо якщо тобі 30+, кажемо,що справжні чоловіки перевелись. а чому так є? та тому, що 50% - це бекграунд з дитинства, дитячі травми, сімейні драми, стосунки батьків, модель сімї і т.д, а 50 %, я так бачу, і щодня стверджуюся в цій думці, це наше відношення до чоловіків, ми їх робимо такими, як вони є. звідки взятися гідним, сильним чоловікам, якщо самі жінки їх роблять такими? ну вже писалось тисячу раз, ну не можна так себе не поважати, ну дівчата. я не кажу, що треба носити корону, і гавкати на всіх хлопів, але вляпатися в гівн0 свідомо??? я, як часами читаю тут історії по особисте, то просто прозріваю. дівчата, мені реально страшно, що я до кінця днів буду сама. таке враження, що наші українські дівчата не розуміють, який вони скарб. ми красиві, ми хороші господині, матері, ми при своїх зарплатав в 3 тисячі вмієм і вдягнутися, і приготувати. чому ми себе маєм за ніщо? самі, при чому. дівчата, жодна європейка, чи навіть туркиня, не дозволяє собі так з собою поводитися. вони не хатні робітниці, не жебрачки, не няньки чоловікам і дітям, вони рівноцінні партнери! я спілкуюся з багатьма іноземцями-чоловіками. в них просто волосся дибки встає, ЯК можна дозволяти з собою так поводитися. мене питають: ти бачиш, яка вона красива? а яка розумна і добра? а яка хороша мати? чому вона з ним? чому вона пхає візок взимку, а він йде збоку і курить? чому вона несе пакети додому після роботи, готує їсти, робить з дитиною уроки, а він просто прийшов з роботи і ліг на диван і чекає!!!, поки вона прийде і все зробить. дівчата, я маю декількох коліжанок і знайомих, котрі розлучені. це розкішні дівчата. красиві, мудрі, успішні, цікаві, худенькі, зі смаком вдягнені, компанійські, але без жодного "разврату", достойно себе ведуть на людях. чому вони не можуть знайти нормальних чоловіків? та тому що розбещені увагою отаких дівчат. вибачте, але вкотре кажу - роззуйте очі на тих своїх чоловіків. в однієї мінети отримує біля епіцентру, а у вас "дружить". правильно Булавка каже - ви хавали то ДО весілля, чого Ви хочете тепер? тим більше порад Вам дали купуHIDE].