Колишні наших чоловіків

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Un.Known, 15 Січень 2010.

1. Margarett

Margarett Well-Known Member

Відповідь: Колишні наших чоловіків

Ні це тут ні до чого, це добре що ви маєте таку наївність і не ображаєтесь, як хочете, не замикаєтесь у собі. Я мала на увазі, як це внутрішньо проходить у людей. Важко мені збагнути. А приклад із сім"ями, як на мене, це взагалі складнувато. Чомусь, я того пустити не можу. Якось мені не комфортно з тими людьми спілкуватись, якщо трапляється такий трафунок. В пам!яті якісь своїх моменти виникають, навіть асоціацій забагато і то все мене якось виводить із свого звичного ритму життя. От. Я просто спитала, дякую що відповіли.

2. Hermi

Hermi Well-Known Member

мені здається, що тут вже залежить від причини чому розійшлися. В мене також є один, якого я навіть бачити не хочу. Але це зумовлено кількістю "помиїв" вилитих в мою сторону...просто так, бо в людини був поганий настрій...

3. Little peach

Little peach New Member

[/COLOR]
    це просто один виняток...як правило такі стосунки тільки ві Європі чи в США....мій чоловік також був друзями з колишньою дружиною, до того моменту як одружився зі мною... і дуже був розчарований поведінкою своєї колишньої дружини...

4. Margarett

Це напевно дійсно стосується швидше тих згаданих країн. Та я навіть не знаю, чи добре то так є потім спілкуватись? Для чого ? Який результат ? Не склалось, ну буває, розійшлись в різні сторони і кінець. Інша справа діти, то вже просто так не минеться. Але тут мені немає, що навіть для себе самої відповісти. Бо в такій ситуації не була. А так, добрий день звісно сказати можна, але вести довгі теревені за філіжанкою кави, як на мене не логічно. (Та ще такі є, що потім знов в одному ліжку опиняються іта по-колу, кава-ліжко-час-кава...). Можливо я помиляюсь, не знаю просте питання виявилось не зовсім простим.

5. Hermi

Hermi Well-Known Member

в кожного своє коло знайомих. Я якось з дитинства звикла рівнятись на ці країні, виховувалась за "їхніми" мірками, в тому можливо і вся суть.

так, їх поєднали діти, точніше внуки:)

6. Margarett

Як виглядає то є питання неоднозначне і як завжди пасує відповідь - кожен має свою думку. І то добре є можливість розумно подискутувати, довідатись та й навчитись нового.
    Власне діти :d25:ворять чудеса, не тільки вдома з речами і решта мотлохом, а й лікують людські душі.

7. OstapBanderas

OstapBanderas New Member

Просто дружба відпадає, бо немає більше довіри. Я можу викреслити одним махом. Особливо тих, які обманюють. Я краще буду сам ніж з лицемірами. До теми колишніх: ну який мені тусуватись з колишніми якщо ми не разом. Немає довіри, немає симпатії чи шо там ше....

8. Miralissa

Miralissa New Member

Колишня - це минуле. Його не можна вже викреслити. Що було, то було. Головне, що зараз він зі мною.

9. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

А я от взагалі не знаю ніяких "колишніх" чоловіка, і не говоримо ніколи про це... Це як минуле життя, яке нема змісту взагалі обговорювати. Я і то більше схильна згадати своїх десь в контексті :). Проблем не було і нема. Але якщо чесно, я би не хотіла, щоб мій чоловік десь там щось "підтримував" у сенсі стосунків з колишніми.....Нєа.

10. happyeverafter

happyeverafter New Member

не можна так категорично і самовпевнено говорити, бо доля може припіднести вам урок і свій шанс прогавите ви...

11. OstapBanderas

OstapBanderas New Member

Поняття колишні для мене на то і є, що вони колись були зімною. Я дівчат ніколи не кидав, тому хто не зімною - той проти мене ;)

12. Tinysj

Tinysj New Member

привіт, от в мене проблема, чоловік став колишнім, моя мама проти того щоб він навіть приходивв, тобто заходив в дім, відповідно купа нюансів ,як мені з тим змиритися, чи , як то робити? чоловік приходиться батьком моєї дитини, відповідно прийдеться часто бачитись, а як вийти з цієї ситуації?

13. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Гм, я також проти, аби мій колишній заходив в мій дім. )

Якщо Ви живете з батьками, то мусите толерувати їхні бажання, якщо окремо - керуйтеся своїми почуттями, а не маминими.

14. shparynka

shparynka Well-Known Member

Маю проблему... приїжджає колишня мого мужчини, з яким вони вже майже 4 роки Розлучені. Назовсім. Вона якось жила тут з пару місяців, яка то була нервотрьопка, постійні дзвінки не по тємі, дьоргання його по дрібницям.. А то все в результаті відбивається на наших стосунках, бо він псіхує, псіхую я. Ще й квартира одна на двох в них, тобто йому хіба квартиру знімати, або в мами жити. Я теж маю екса, але ми спілкуємось виключно на тему нашої дитини. А от вона- ревнує, чи що, підколює- что, опять к своей Наташе идешь? На хвилинку, я їхньої сім,ї не розбивала. Привіти мені передавала. Знущання якесь. Хто з таким стикався, як треба себе поводити в таких ситуаціях? бо в мене вже наперед мандраж.

15. AilataN

AilataN жива

То ваш вам таке розповідає? звідки інфа?

16. shparynka

Він, ага. Раз таке видав. а на рахунок пріветів то сама чула.

17. AilataN

AilataN жива

НМД- то він має таке присікти. Прямо її обламати. І вам про це не розповідати.
    Ви про це взагалі не маєте думати.
    -Ну да, к Наташе. Вапроси?
    Ну і ви маєте йому сказати, що вам нецікаво чути про неї, і що вона там собі дозволяє про вас питати вас теж не гребе. Це має його трохи приструнити, бо , виходить, що він, розповідаючи про такі речі, несвідомо (?) провокує вас на емоції, які вам непотрібні.

18. shparynka

По його словах, присікає. Враження, що вона просто біситься. от писали мені в кармі, що вона може нас розвести-так і може бути. Вот, Наташа такая харошая- да, харошая. Вот что есть в ней такое, что нет у меня? нормальні питання, правда? Цей рік, що її не було, ми чудово з ним розумілись. Це для нього також велика проблема, я сказала, що жити з нею під одним дахом це маразм. Ну але не пропонувати ж йому переїхати до мене?

19. AilataN

AilataN жива

Тьотя трохи перестрашена. Боїться, щоб у когось іншого було щось, чого немає у неї :xaxa:
    Але, знову ж таки, ви не повинні знати про такі речі, наголосіть на цьому свому другу. Ну хіба би вам не було самій цікаво :)
    та то взагалі капці ))
    а може?

20. antique

antique Member

А чому в мами не може? Жити з колишньою, навіть тимчасово, мені виглядає, як ви пишете, маразм.
    Враження, що вона хоче свого "жіночого щастя", а тут він, бігає поряд, в одній квартирі, як живий спогад про їх відносини. Він її провокує своєю присутністю.