Колишні наших чоловіків

Discussion in 'Ти + Він' started by Un.Known, Jan 15, 2010.

1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Колишні наших чоловіків

Були моменти, коли думала, що мої колишні стосунки це даремно витрачений час, що це три роки, які пішли коту під хвіст і т.д. А тепер з посмішкою то все згадую і точно знаю, що якби не ці стосунки, то не знала би що таке зле і відповідно не знала що таке добре і моє).
    Щодо колишніх мого чоловіка. Знаю що була, навіть знаю як вона виглядала, бо ми вчились в одному навчальному закладі і цієї інформації для мене повністю достатньо. Точно би не сприймала спілкування з нею, бо напевно я власна егоїстка:girl_crazy: і то є мій чоловік і навіть уявляти, що він цілував, оту іншу мені не хочеться. Дякувати обставинам, чоловік з нею розійшовся неполюбовно і ніколи не любив про неї говорити тим паче моїх запитань.
    Щодо мого колишнього, то я точно знаю, що моєму мужу не приємно би було, якби я з ним спілкувалась. Бо пропозиції зустрітись "як друзі" були і реакція чоловіка була цілком очікувана -негативна. То навіщо злити даремно людину, яка мені дорога і яку я люблю.
    Тому я думаю що спілкуватись з колишніми можна, якщо це не шкодить половинкам. Всетаки люди різні, комусь неприємно, комусь байдуже. Але перевагу однозначно треба надавати тому, хто тобі дорожчий.

2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Аналогічно. І на даний момент так складаються обставини, що не бачимось, бо був момент, що куди не пішли, поїхали була несподівана зустріч
    Тут, мова про колишніх чоловікових, а в мене ситуація- теперішня колишнього вже кілька разів "заходила в гості" на Одн. Шо би ето значіло? Я її знать не знаю і відать не видала... і нема навіть найменшого бажання.

3. Little peach

Little peach New Member

Я нікого не розлучала, познайомилась з чоловіком, коли вони вже 5 років були розлучені. Коли дізналась, що ми одружились - то відразу повалив негатив і бруд в мою сторону. У них є син і я всіма силами сприяю тому, щоб чоловік з дитиною спілкувався, бо розумію, що дитина не винна...але в чому винна я ? я дуже емоційна людина і не витримую вже тих нападів....не хочу пиляти чоловіка, бо він тут також ні до чого і кохає мене...але ж я не сталева...

4. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

А теперішня мого колишнього ставить мені лайки ВК і постить собі на сторінку. Што би ЕТО означало?
    Ну і колишня мого чоловіка лайкала мені у ВК, а потім хотіла додати в друзі. Ми вчились в одній школі, з вигляду знаємося. Ну але перепрошую, зараз ми ніякі не друзі. Зважаючи на те, як вона видзвонювала до мого чоловіка, знаючи, що він зустрічається вже зі мною, і як вона про мене говорила, то друзями ми не будемо ніколи.

5. Kayla

Kayla Well-Known Member

аналогічно. теперішня мого колишнього чоловіка в минулому його колишня. а тепер колишня я. коли вона була його коханкою,заходила на мою сторінку в однокласники і оцінювала мої фото на "5". оце цинічна особа. відвоювала своє. тепер всі його друзі стали моїми колишніми, а її теперішніми. ехххххххх.......

6. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

7. Kayla

Kayla Well-Known Member

8. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

9. Hermi

Hermi Well-Known Member

і в мене печальна історія на рахунок колишньої уже тепер колишнього хлопця.
    Про неї я добре знала, а то завжди давалась чути.Мене правда не чіпала, а от не було такого дня, щоб вона не писала до нього. Довгий час мій ненаглядний це приховував, бо "я не зрозумію". От бісила вона мене і все. Але кожного дня були одні і ті ж аргументи - "в неї є дитина, а в мене є ти"...потім випадкові фотки де вони відпочивали разом, я також цього ніяк не могла зрозуміти...постійні сварки, як за його словами "на пустому місці, і роблю я з мухи слона"...А потім серйозна сварка і повідомлення своїй "колишні" що він уже вільний! а тепер вони розписались, і за чутками чекає вона дитину від нього...вот так вот...

10. oksitigra

oksitigra Member

співчуваю(( насправді, жінки завжди або практично завжди відчувають, що щось йде не так.Тому я проти спілкування з колишніми, бо всяке буває. Мої колишні чомусь продовжують мені писати, дзвонити, але я їхніх поривань не розділяю, проїхали. Мій наречений теж не спілкується з колишніми, бо нікому це не потрібно. В світі є стільки цікавих людей, з якими можна спілкуватись і колишні для мене не є в списку цих людей.

11. Hermi

Hermi Well-Known Member

співчувати не треба, боя навіть рада що все саме так склалось:)

а мені навпаки приємно з деякими колишніми спілкуватись. Один став моїм найкращим другом. Нам цікаво і в нас багато спільного. його дівчина прекрасно знає що я не несу ніякої загрози, бо як вони посварились, і після того як мій друг на три місяці просто "вилетів" з нормального життя я сама знайшла ту дівчину, порозмовляла з нею і переконала щоб вони зустрілись і нормально поговорили. можливо це не правильно...але так уже є...

12. LenaTank

LenaTank New Member

Девчонки, если вы не против, то я буду писать на русском....
    Я считаю что если у мужчины есть дети, но он с супругой быть не может так как разлюбил её, то пусть разводятся, но он не имеет права на мой взгляд забывать полностью о своих ребетишках....

13. bobryha

bobryha Well-Known Member

Мій чоловік мав стосунки до мене на протязі 7 років. вони розійшлись не через мене, з її ініціативи. згодом ми познайомились і так закрутилося що через кілька місяців зустрічання чоловік мені запропонував одружитись. ми одружились через рік після того як почали зустрічатись. і на перших порах тема тої, колишньої вилізала дуже часто від далеких родичів,знайомих, всяких "цікавих варвар". мені було так неприємно і образливо... бувало таке що при мені хтось міг собі позволити сказати таке типу" а чого то олег з таньою розійшлись?", або "так шкода, така хороша була дівчина". свекруха мене взагалі помилково через раз таньою називала..., я знаю що вона вітала її з всякими святами по телефону. я відчувала себе "не на своєму місці"
    і чесно тоді в мене до неї був якийсь скритий негатив. хоча я її в житті не бачила. старалась для самозаспокоєння знаходити якісь риси в чому я краща. але тепер пройшло 5 років. в нас є дитина і негатив пройшов. я впевнена що з чоловіком вони не спілкуються.і в нього до неї немає почуттів. а що там робить моя свекруха мені щиро "десь в носі"

14. oksitigra

oksitigra Member

звичайно, він повинен їм допомагати. Коли є діти, то хочеш, не хочеш, з колишньою або колишнім будеш спілкуватись
    в моєї сестри була така сама історія))) після того той її найкращий друг кинув дівчину і став упадати за моєю сестрою, яка в той момент розлучилась з першим чоловіком. Через рік вони одружились. Ну то напевно, в тему" Дружба біж чоловіком і жінкою".

минулого року 14 лютого випадково побачила в центрі свого колишнього, з яким я зустрічалась 3 роки і розійшлась зі скандалами. То йому " дах знесло" - прийшов до мене додому з квітами і подарунком. Добре,що мене в той момент не було, бо я, як взнала, була злюща- презлюща. Мені недавно казала одна спільна знайома, що він має дівчину і планує одружуватись. Я така рада за нього, бо нарешті мене забув і влаштує своє особисте життя. Тому в мене таке скептичне відношення до колишніх. Хай минуле залишається в минулому

---------- Додано в 15:06 ---------- Попередній допис був написаний в 15:00 ----------

ну то нормально. Моя коліжанка теж довго зустрічалась з колишнім і свого теперишнього хлопця деколи по звичці називає іменем колишнього. А в мене таке ж ім'я, як у колишньої мого нареченого. Ніхто не переплутає))) А в однієї моєї коліжанки всі хлопці були Андрії)) і це було не навмисно.

Молодець, думайте про свою сім'ю і все буде добре.

15. Margarett

Margarett Well-Known Member

От і я за те. В мене був схожий випадок. Після розриву, неможливо було спекатись одного "хворобливо закоханого". Я то з легкістю відійшла від тих стосунків. А от він "дав мені жизні", то був жах, він мене пантрував, а від телефонних дзвінків на стаціонарний телефон ні в день, ні в ночі спокою не було. Потім навіть до погроз дійшло від якихось не знайомих людей, визвонювали. Номер телефону замінити не виходило, він пільговий. То був цілковитий тероризм якийсь. Так майже пів року тривало. А потім знайшлась якась інша "жертва" і він відчепився. Ото ще були карамболі.
    Трошки напевне не втему яцю розповідь вписала. ПАРДОН.

Last edited: Jun 26, 2013
  16. Little peach

Little peach New Member

так справа у тому, що усі тут присутні теперішні дружини зовсім не проти, щоб їхні чоловіки спілкувались з дітками від першого шлюбу...проблема власне в негативі зі сторони колишніх дружин...незрозумілій злобі до теперішніх дружин...

17. OstapBanderas

OstapBanderas New Member

Не підтримую зв"язків з колишніми. Вони проґавили свій шанс, другого - не буде. Та, я палю мости але натомість появляють нові цікави люди. З кожною були якісь приємні спогади але стараюсь не згадувати а сконцентруватись на пошуку своєї половинки ;)

18. Hermi

Hermi Well-Known Member

в кожного своя історія. З цим хлопчиком я не буде точно, нам, як кажуть знайомі, краще виходить дружити, ніж зустрічатись. А от чи вони будуть разом я також не знаю. Мирити пішла, бо людині зносило дах, були думки щоб закінчити життя самогубство і ще дуже багато всякої беки...то я вже більше нічого надумати не могла.
    ну про стосунки я не говорю, а просто дружба...Чому вона не можлива? Якщо ти зустрічався з кимось, значить у вас багато спільного, чому така категоричність? мені особисто важко викреслити з життя людину. Якщо ви мирно розійшлися, зрозумівши що є такі речі які в собі змінити не можна, а миритись з цим не можливо, але вам всеодно цікаво, то чому не можна залишитись лише друзями, не притендуючи ні на що?

19. Margarett

Margarett Well-Known Member

Даруйте мені цікавість. Може ще хтось напише свою думку. Але суспільство наше емансиповане і стосунки (тим більше тривалі) ЯКОСЬ ОДНИМИ ПЕРЕГЛЯДАМИ КІНО НЕ ОБМЕЖУЮТЬСЯ. Я ОТ ДО ЧОГО ЧИ МОЖНА ЗАЛИШАТИСЬ В ДРУЖНІХ СТОСУНКАХ З ЛЮДИНОЮ З ЯКОЮ РАНІШЕ ВИБАЧАЙТЕ "СПАЛИ РАЗОМ" ? Деякі мої коліжанки так роблять, а я чомусь не можу, все подібних контактів уникаю. Точніше це все уже в минулому часі. Але світ круглий, десь та ніс-до-носа стикнешся. Що думаєте ?

20. Hermi

Hermi Well-Known Member

перепрошую, але в кожного різні стосунки були:)
    маю знайомих, які навіть після розлучення друзями залишились. Пройшов час, і зараз дружать вже новими сімями.