Колір канви для вишивання

Тема у розділі 'Вишивання', створена користувачем Liliyah Romanova, 25 Липень 2009.

1. Пеппі

Пеппі Well-Known Member

Відповідь: Колір канви для вишивання

а в мене перша робота після довгої перерви на чорній канві, а інша на бежевій коричневі нитки, то мені навіть на чорній легше бо чітко контрасні хрестики видно.

• Подобається Подобається x 2
  2. Iskra

Iskra Well-Known Member

а я, коли ще вчилась у школі, то лише на білій. тоді і подумати не могла, що є різнокольорові :girl_cool: після доооооовгої перерви - знову почала на білій, але ще не закінчила того) а от зараз пробую на бежевій :girl_claping:
    правда, картинка маленька і процесик маленький... і я ніяк не наважуся виставити його... :girl_sad:
    а у планах ще стільки кольорів... :girl_smile:

• Подобається Подобається x 3
  3. La esposa

La esposa Moderator

А в нас вдома колись лежала купа ніжно-фіолетової канви, я ще тоді квіточки на ній вишивала на уроках праці, то я тоді думала, що біла - то проста, а от та фіолетова - якась особлива, "панська", чи що... :girl_haha:

• Подобається Подобається x 7
  4. octavia

octavia Well-Known Member

В мене також перша робота після 4 річної перерви на чорній канві. Вишивалося легко навіть без розмітки , може тому що канва 14 ( як на мене дуже величезний каунт ,але зате шити легко). Вишивала на сіро-голубій канві сіро-голубою палітрою ниток , вишивати важче ніж на білій , але результат того вартий бо немає сивих просвітів на картині. Для мене найлегше вишивати на білій канві.

• Подобається Подобається x 5
  5. Oddly

Oddly Well-Known Member

я зараз на чорній вишиваю - вперше, але дуже подобається. проблема тільки в тому, що не мала маркера для чорної канви - то трохи важкувато рахувати було, але потім поробила собі помітки ниткою.
    і головне, що мені сам малюнок дуууууже подобається.
    (на конкурс хочу, якщо дотримаю), а то вже так показати хочеться той процес

• Подобається Подобається x 3
  6. Ума

Ума Super Moderator

я маю білий маркер для чорної чи темної тканини, правда ще не знаю чи він потім змивається :)

7. Orman

Orman Модератор-бомба

а ви спробуйте десь в куточку ... Але не може таке бути щоб не змивався, чи якось не стирався.

• Подобається Подобається x 1
  8. Анута

Анута Well-Known Member

в мене не маркер, а олівець. То він навіть в процесі роботи трошки обтрушувався. Тому не думаю, що мають бути якісь проблеми. До деяких таких олівців в комплекті ще йде такий невеличкий пензлик "для обтрушування"

• Подобається Подобається x 2
  9. Agrafka

Agrafka Member

Я почала вишивати свою першу роботу - картину на бежевій канві. До того вишивала у школі та в час студенства лише серветки та рушники, а ще татові сорочку.

Думаю в цілях економії можна вибирати канву кольору фону, щоб той фон не зашивати нитками. Але ще не знаю, де у Львові є такий великий вибір канви.

10. fruit

fruit New Member

зараз багато різних кольорів є. Для себе мрію вишити сорочку на голубій ( бачила за 120 грн/м2). Ще дууууже подобається жовта і сіра!:girl_tender:

11. Міла

Міла Member

Найчастіше вишиваю на білій. Зручно, легко і швидко. Доводилося раз вишивати на бежевій і тричі на чорній (ефектно, але досить втомливо для моїх очей)

12. serenity

serenity New Member

завжди здавалося, що кольорова канва підходить тільки для певних схем та цілей, а якщо зашиваєш повністю фон, то нащо колір?
    от буду вишивати скатертини..спочатку думала брати канву, але ж воно так не гарно буде..купила чорний та темно-синій льон та накладну канву..дуже контрастні клітинки, думаю проблем не виникне

13. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Якраз для того, щоб не мучитись зашиванням фону одним кольором:).

14. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Інколи, буває, що виробник пропонує тканину бежеву чи молочну але фон зашивається повністю півхрестиками. В цьому випадку колір тканини просвідчується, що надає картині загадковості

15. Galin Max

Galin Max Member

я вишивала і на жовтій, і на блакитній, і на чорній. Зараз спробувала на канві кольору льону - цікавий колір. Ще й використала нові для себе меланжеві нитки

[​IMG][​IMG]

16. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

вишиваю на білій панамі,один раз вишивала на голубій...а тепер загорілася бажанням вишити на чорній....

17. Barsuk

Barsuk Member

на чорній дуже важко один раз вишивала і тепер шось не хочу....

18. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

але зато як то файно виглядає:girl_tender: