Коко до Шанель / Coco avant Chanel (2009)

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Liliyah Romanova, 9 Жовтень 2009.

1. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Відповідь: Коко до Шанель / Coco avant Chanel (2009)

Вчора переглянула обидва фільми ... до... і "після": не сподобався жоден, хоч другий все ж значно кращий. У фільмі Коко до... з неї зробили якусь прости...ку:як це так у ліжку обніматися з чоловіком, який від вчора перейшов у розряд друзів!!! І ще таке враження складається, що то все тривало може протягом тижня: Етьєн, Бой... Натомість позитивно вразили актори (чоловіки мені більше тут подобалися, причому обидва! :)) і окремі кадри, особливо біля моря вид ззаду.
    Але обидва фільми радше любовні романи під певну історичну постать, ніж фільми справді про неї.

Шукала-шукала і не знайшла! Лілю, мені видається, ти колись про неї писала чи тут чи на ЛФ, що у неї була дитинка, яка загинула, чи то я плутаю?

Останнє редагування: 1 Листопад 2009
  2. Нифка

Нифка Well-Known Member

подивилась накінець-то фільм 2008 року, мені він більше сподобався.

3. Lastivka_Rivne

Lastivka_Rivne Well-Known Member

Хороша тема, бо я недавно дивилась біографічну передачу про неї. Цікаво переглянути фільм.

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

То було в Піаф.

5. oitska

oitska New Member

дивилась лише заради Одрі. тому що особиста моя думка - фільм скучноватий. більше розкриває історію кохання Коко, аніж її шлях до модельєрства. але Одрі просто шикарна. проте, як завжди.

6. mirishka

mirishka Well-Known Member

А я читала книжку з біографією Шанель, а потім дивилась фільм Коко до Шанель, мені дуже сподобався, хоч він і непоказує багато цікавих фактів з її життя. Хоча думаю цей фільм на любителя і сподобається тільки тим, хто дійсно цікавиться життям Шанель, а не тільки знає її імя і те, що вона дизайнер,таким цей фільм буде нудним.