Кого вибрати чоловіка чи коханця?!?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем SonechkoRoma, 21 Лютий 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. zaderyshka

zaderyshka Member

Відповідь: Кого вибрати чоловіка чи коханця?!?

я також погоджусь з Ліоною. Якщо людина сліпу слідує своїй пристрасті і думає, що потім то якось "розрулиться", то жодні обіцянки не стримають. Шлюб, то звичайно основна пересторога, як союз благословенний і освячений. Але хіба мало випадків, коли люди вирішують зневажнити для себе обітниці вінчання, бо щось там їм не сподобалось, чи занудно бути разом з однією людиною купу років. Ми вже десь обговорювювали, що зараз шлюб дехто з "модності" бере, бо всі так роблять. Все одно будь-яка обітниця чи перед державою чи перед Богом має викликати хоч я кусь відповідальність за свої діїі і рішення, а не "якось розрулиться".

2. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

От і я дівчатка в нічку темную перечитала всю тему.В кожному дописі є зерно істини,але насправді ми напевно і половини всієї ситуації не знаємо.Судячи зі слів Сонечка,вона любить "молодого",а чоловіка я думаю вона теж любить,але по-іншому(він як тиха спокійна гавань,він перевірений часом,от вона і любить саму себе поряд із ним)
    .Сонечко,якщо ви за 3 роки не знайшли в собі сили покинути хлопця-то може це дійсно ваша доля.Я зараз повністю абстрагуюся від зради і тд...Але з іншого боку-якщо ви так сильно любите того хлопця,то як могли це все терпіти стільки часу(ви напевно хороша артистка).Закохалися,ну тоді розірвати стосунки з чоловіком і все.А переживаєте про гніздечко-облаштуєте нове ще з більшою любов"ю.Вибачте,якщо образила,не мала наміру вас засуджувати,чи виправдовувати,просто одне з моїх бачень ситуації.

3. marianast

marianast Well-Known Member

Сонечко,а хіба сім'я - це не праця двох? Тут стільки написано про битовуху, та вона і з вашим коханцем настане. І дуже скоро. Перестанете ховатись, пропаде гострота почуттів. Підете шукати третього? Треба докладати зусиль, міняти сприйняття і ставлення. Сподіваюсь, в майбутньому у вас все складетьсяся, і тоді пріоритетом для вас стане сім'я, а не власні інтереси. Тоді буде все по іншому, для вас в першу чергу.

4. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Сонечко,

5. Donner

Donner Member

Виглядає, що хтось пише сценарій для чергового шоу й потребує барвистого тексту. Але, якщо це все правда, то на противагу першому допису в цій темі, хочеться процитувати допис з іншої. Скажемо так, порівняти будні справжньої Жінки й будні самки

Ну й з погляду чоловіка... Простити зраду можна й навіть треба, суто по-християнськи. Я б напевно, прийняв дружину, якщо це було одноразове падіння (конфлікти в сім'ї, стреси, порив пристрасті), бо впасти може кожен. Але ж в цьому випадку - це холодна й методична зрада, топтання по чоловікові 3 роки. Простити можна, жити далі разом - навряд.

6. marianast

Прочитала... Шерсть стала дибом. Особливо від коментарів. Кожен сам коваль свого щастя, і навпаки. Я відмовляюсь вірити в те,що мене оточують подібні люди. Сама стаття і заклики просто нівелюють значення сім'ї, жінки, довіри. Давайте, не будем одружуватись і народжувати дітей, давайте просто тр.....тись на право і на ліво заради спортивного інтересу, зробимо з тіла прохідний двір. Мене тошнить:bad:

7. Zlju4ka

молодець:),але ваші коментидо статті про зраду як людини яка незраджувала і тому думки відповідні,а якщо автор цієї теми не можу розібратись чому?? то в тій статті написані якраз їможливі причини .
    але вони оточують прочитайте про куртизанок,зраду чоловіка,та навіть цю тему і таке є і нікуди від того не дінитесь..
    Давайте не будем перетворювати розгляд конкретної ситуації на обговорення і приміряння ситуації на себе,кожен має свої моральні устої і ними користується!
    Ну..для тошноти є й інші причини..:girl_wink:

8. Wonder

Wonder New Member

і я прочитала, цікаво та жінка пише, але чи так би вона написала, після того як чоловік усе дізнався і вона залишилась одна...
    думаю, що ні, і стаття була на кшвалт перестороги від зрад

але є повчальна частина: не запускаєм свій гардероб і регулярно зваблюєм чоловіка

Останнє редагування: 23 Лютий 2011
  9. napoleona

napoleona Well-Known Member

10. marianast

Та я не до кінця наївна))) Я визнаю право людини на помилку. Розумію,що життя складна штука. І вірю в те,що люди змінюються. Але та мадам-авторка... Я не знаю як кому, але я задумалась лише над тим що кобіта не сповна розуму. Культивує подружню зраду і виставляє це нормою життя. Є в народі коротке слово,яким таких "панянок" називають)

11. zaderyshka

zaderyshka Member

Авторку статті звісно зрозуміти можна, якщо гарно відмежуватись від проблем моральних і етичних. Єдине, що мене "смущає", що то в неї через рік після шлюбу почалось. Зазвичай наче пізніше народ губить "перчик" у стосунках. Кобітка знайшла собі авантюрну пригоду, яка посітйно тримає її в формі, дає те, що їй хочеться і тилу надійного в особі чоловіка не втрачає. Файно пристроїлась, нічого не скажеш.:girl_in_dreams:
    Але зрештою, то все досить печально. Бо дійсно наштовхує народ на роздуми...а для чого одружуватись, якщо потім доведеться все одно зраджувати...
    Напевно автор статті коли одружувалсь не зовсім усвідомила, що "не сексом і кружевом єдиним" шлюб будується.:ed4d70def841dc74b57

і я погоджуюсь з цим. Хто сказав, що після шлюбу треба урочисто спалити всі поясочки, майточки кружевні і розшиту білизну?:girl_blum:

12. EtenIren

EtenIren New Member

мда цікава тема... і справді кожен тут правий...
    та скажу так, дай Бог нікому з нас в такій ситуації опинитися.... бо насправді ніхто з нас від такого не застрахований...
    а чужа сімя - темний ліс, і колись мені сказали золоті слова, в будь-яких стосунках завжди винуваті 50% на 50% і ніяк інше..
    а для SonechkoRoma можу сказати одне, шкодувати будете в любому випадку, та вибір треба робити, бо час йде далі і чим далі тим болячіше, а за той час може хтось з хлопців (кого залишите) покохає іншу жінку і виявиться в кінці що все вийшло на краще і ще відкиньте відчуття жалості до кожного з них, це погне почуття і до нічого доброго воно не приведе.. краще опирайтеся на почуття любові) виходьте з того трикутника, і щастя всім трьом!!! тримайтеся!!!

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Мдаа... умене теж шерсть не на місці від прочитаного))). Я не можу зрозуміти одного. Для чого та жінка при всьому свому розгультяйському житті тримає біля себе чоловіка. Для чого він їй? Не влаштовує, набрид, не такий як треба відпусти, розлучись, будь собі незаміжньою, незалежною і гуляй на право і на ліво. Хочеш з одним, хочеш з кількома. Твоя справа.

Оце ви загнули! Я думаю багатьох після прочитання цієї статті в тошноту кинуло. Гидко...

14. Zlju4ka

і дарма..ви абстрагуйтесь,і не приміряйте її до себе(статтю),а співставте з історією Сонечка-це те що могло б бути і з нею,бо якби чоловік не взнав (а вона зізнаватись незбиралась)про її стосунки на стороні..то це всеб могло тянутись і тянутись,стосунки з коханцем б охололи і що??знайшовся б інший і так по "наклонной"..вниз..
    саме це з цієї статті я і важаю для неї хорошим "наглядним"прикладом того,як низько могла б вона далі котитися і котитися (як і автор який це виносить на вселюдне обговорення,(ще радить всім іншим використовувати псевдонім щоб нездогадались)бо певно вже тримати такий "бедлам" в собі їй не сила)

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ні, на себе я цю статтю приміряти навіть не думала. Просто від самого читання волосся дибки. Але навідміну від ісорії Сонечка ця жінка хоч щось пояснює, а в Сонечка всі пояснення якісь розмиті. Нічого не зрозуміло...

16. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Та які там причини "з жиру бісяться" - ось і всі причини. Що в тої мадам з статті, що в Сонечка......Та мадам - то порода жінок така просто напросто, їх одним словом називають, від хорошого життя біситися стала. Бо якби не дай Боже
    то що ж вона б тоді робила....взагалі покинула чоловіка на призволяще, бо їй хочеться завжди мати шалений секс і гострі нові відчуття. для чого їй хворий чоловік...
    Надіюся Сонечко, що ви з іншого типу жінок і просто наробили в своєму житті дурниць, які тепер мусите виправляти. Нехай вам ця стаття стане пересторогою і стимулом щоб взяти себе в руки і відбудувати своє щастя, зким би воно не було.

17. Zlju4ka

Якщо ви про статтю,то можливо ,хоча не факт,могла б і лишитись якщо не через кохання то через жалість-запросто!десь читала що в жінок страшенно розвинуте почуття жалості,і вони не кидають чоловіка саме через шкода кинути,пропаде,зіпЄться(доречі,Сонечко теж про це писала,що їй чоловіка саме шкода!)
    їй нажаль немає що виправляти,їй треба обдумати як зробити так,що таке мислення і ставлення не ставали на заваді

18. Viktorina

Viktorina New Member

А мене ось- що турбує, ми всі разом "нашльопали" вже чотири сторінки порад і бачення цієї життєвої ситуації, а винуватиця-СонечкоРома кудись пропала...?:confused:

Останнє редагування: 23 Лютий 2011
  19. Donner

Donner Member

20. Dobra

Dobra Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.