Кого вибрати чоловіка чи коханця?!?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем SonechkoRoma, 21 Лютий 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: Кого вибрати чоловіка чи коханця?!?

Як можна три роки не усвідомлювати що відбувається. У мене складається враження що цією фразою ви просто прикриваєтеся, а насправді так вам просто було вигідно.
    Можна. В житті всяке може бути. Одні терплять і стараються склеїти свою сім"ю коли здається вже й нема що клеїти, а інші бісяться з жиру, аще є такі які можуть легко закохатися на стороні. Але з ситуації потрібно вміти виходити і приймати рішення. Якщо кохання до коханця було таке велике чи варто було і надалі сидіти в сім"ї?
    Ну, як, роман завести наважились, а піти вслід за своїм коханням не наважились. Три довгі роки приходити від коханця і дивитись в очі чоловіку. Вибачте, може далека, але цього собі не уявляю.
    Останньої фрази геть не розумію. Рівно текло це означає погано? Та я тільки мрію щоб у нас все рівно текло, а то все кривуляє і кривуляє. То жити нема де, то матеріальні труднощі, то чоловік далеко не сонечко... Проте від того що все добре, як писали де-які наші форумчанки жінки на зраду не ідуть. А виявляється то ідуть. І мені якщо чесно ваша історія так в душу засіла. Реально в житті з таким не стикалася, хіба в кіно. А в кіно не вірю... А виявляється є таке, коли жінка зраджує чоловіку який геть нічим не завинив. І гулякою не обізвеш, бо мучиться з того що накоїла...

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Значить ще замало побула сама раз і надалі не може вирішитись. Такі речі за один тиждень, чи навіть місяць не вирішаться. Тим більше якщо вона жила обманюючи чоловіка не один день а кілька років.

3. Oriana

Oriana Well-Known Member

Моя думка така, сонечко: якщо ви жалієте за тим часом коли були з ЧОЛОВІКОМ, за тим життям в якому був ваш ЧОЛОВІК, і якщо ви стільки років прожили з ним, то я впевнена на 100%, що у вас було багато приємних моментів, що вам було добре з ним, інакше ви б не хотіли до нього вертатися. Це по-перше. По-друге - ви брали з ним шлюб, а це вже щось та значить. Тож мені здається, що ви свого чоловіка все таки любите, а те що вас тягне до коханця, це просто пристрасть, це не любов... Що вас штовхнуло на такий вчинок? Мабуть вам стало скучно, набридла та щоденна одноманітність, можливо чоловік не проявляв якоїсь активності ( піти десь на диско, чи в кафе, чи просто прогулятися літнім вечором, і тому подібне) і вам з ним стало скучно. Поговоріть з ним на відкриту, поділіться один з одним своїми болями, це допможе вам хача б в тому, щоб зрозуміти, що ж вас штовхнуло на таке і зрозуміти саму себе, зрозуміти, що ви хочете від життя...
    Бажаю, щоб у вас все склалося якнайкраще!:girl_claping:

4. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А чого все так спрощувати???? Вибачте, але 3 РОКИ СТОСУНКІВ - то не випадковопянийодноразовий секс від хандри. 3 роки таємних зустрічей, сексу, почуттів, обману, 3 роки кривдити іншу людину і не розуміти того. Нє, то не загул, то називається "добре пристроїлась" - я не осуджую, бо не маю на то ніякого права, це констатація факту. І не треба реальність прикривати якимись нібито виправданнями чи шукати крайнього. Винна Сонечко, можливо чоловік також, що не вивів на відкриту розмову, що не намагався зрозуміти і розібратися (а можливо намагався), винні обоє, але левова частка провини таки на ній, бо не схаменулася одразу, не хотіла, відмахнулася, не дай Боже такого нікому з нас, нехай наші голови будуть завжди на своєму місці, а не в десь в шафі.

---------- Додано в 20:00 ---------- Попередній допис був написаний в 19:56 ----------

Ну, "попытка не пытка" - думаю варто спробувати, вони ж все таки в шлюбі, то ж є страшний гріх. Розійтись встигнеться.

5. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

В мене таке враження, що знайшли собі забавку і тішились доти, доки не дізнався чоловік. А тепер не можете в собі розібратись, що ж робити. Може, я трошки старішаю, але не вірю, що чоловік не здогадувся про це, просто, мабуть, терпів до пори до часу, поки не "вибухнув" та висказався.
    Коханець - так, нові враження, азарт так сказати, але це інше! ви вже вагаєтесь, чи хочете надалі з ним бути.
    Чоловік вас любить, якщо цілих три роки боровся зі своєю гордістю, але надавав перевагу сім"ї. Цінуйте людей, які поруч, які можуть вас сприйняти такою, яка ви є насправді і не на кілька років, а на все життя. Є гарне прислів"я: "ми починаємо цінувати лише тоді, коли втрачаємо..."
    Робіть правильні висновки, помилку легко зробити та важко її виправити.
    Це моя думка, ви вправі її не сприйняти.

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

так,правда,але я з дописів Сонечка не бачу,що вона почала цінувати чоловіка.Вона не прагне його повернути.Вона поки що думає,з ким їй краще буде жити...А то вже є не добре!Правду дівчата писали-якщо досі не може вирішити,кого обрати,значить ні одного не любить по-справжньому!

7. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

отак можна втратити все, в тому-то й біда...

8. Vittoriya

ми самі будуємо своє життя,часом не задумуючися,що наші емоційні вчинки можуть вплинути на все подальше життя...Не можна виключати розум,навіть в любовних ділах...

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

Нічого, прийде нове. Головне визнати свої помилки і більше ніколи в житті їх не повторювати. Навчитися цінувати сім"ю, сімейний затишок і гніздечко звите разом.І саме головне навчитися посправжньому кохати свого обранця. Ніколи не пізно почати все з початку з чистого листка. Найголовніше хотіти цього і старатися ніколи більше не наступати на ті ж граблі.

10. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

А є що втрачати?

11. Viktorina

Viktorina New Member

Не думаю так,тут "собака" глибше зарита...:girl_cool:
    Може вони двоє шукали собі задоволення де-ін-де,:girl_flirt:, тому чоловік вдавав, що не помічає її зрад, аж допоки ,щось там у нього " неспрацювало", але то тільки моє припущення , про це може сказати сама винуватиця усього того обговорення... і то можливо не знає , бо коли захопилась собою:d23: , то могла і не бачити , що відбувається біля неї...
    Тут погоджуюся на всі 100%,Я вже вище згадувала про ЖАЛІСТЬ - як "обманку" любові, :girl_crazy:а пізніше викликає саме ті почуття, які й ви описали,:beee:І чи то стосується жінки чи чоловіка однаково,хто кого терпить до-пори, до-часу...

12. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Взагалі то винного я не шукала:girl_nea:

13. Viktorina

Viktorina New Member

А хіба вона десь згадувала,що вони шлюбні? Хоча, я за те, якщо є справжні почуття ,щоб сім"я зберглася,а якщо то каліцтво- краще розійтися.:girl_cool:
    Навчитися кохати неможливо, КОХАННЯ - то таке почуття, яке зароджується і живе у тобі в середині ,і ЙОГО треба тільки оберігати і підтримувати своїми вчинками:kiss3: "живий вогник", а не "тліючий холодок"...:boredom:
    А починати з чистого листа , не завжди можливо , бо є інколи таке в житті , за що ми несемо відповідальність і дамо відповідь колись за прожиті роки.:umbrage:

14. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А хіба десь згадувала, що ні?:) Я думаю, що шлюбовані.

15. Vittoriya

Я кілька разів питала про шлюб,але відповіді так і не отримала.Цілком може бути,що просто розписані,а то зоовсім інше,ніж шлюб

16. Liona

Liona Well-Known Member

Vittoriya ,

17. Vittoriya

ні,я нічого ж не казала про інші випадки.Просто саме про сім'ю Сонечко.Людочка написала-пошлюбовані.Для мене це означає шлюб в церкві.
    Особисто для мене клятва перед Богом має величезне значення,хоча звичайно,якби я була лише розписана,мого відношеннядо чоловіка то би не поміняло.

18. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

для людей які поважають і цінують один одного це абсолютно нічого не міняє.

19. Liona

Liona Well-Known Member

20. Vittoriya

добре,напишу чого так написала.Ми в церкві даємо клятву,значить якщо потім ми ту людину зраджуємо,ми не тільки їй робимо боляче страшенно,ми ще й грішимо,робимо страшенно боляче Богові.Мені цікаво,як людина з тим живе...

Статус теми:
Закрита.