Кого вибрати чоловіка чи коханця?!?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем SonechkoRoma, 21 Лютий 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Viktorina

Viktorina New Member

Відповідь: Кого вибрати чоловіка чи коханця?!?

Думаю перше -:girl_sad: СУМ,бо найдуться скоро,щоб повеселитися..."Друзі пізнаються в біді"-народна приказка і тут важлива, бо чоловік чи коханець,він і друг відповідно.Думаю за 9 і 3 роки у вас були відповідні моменти в житті і тут і тут , щоб проаналізувати.А ще думаю Roma ,що ви НЕ знаєте що таке справжнє кохання і щире почуття, бо якби знали , то по-перше не думали б про вибір, а відповідно якби відчували таке ж почуття хоч з одного боку то :girl_cool:неввагалибся кого обирати....
    Ви не можете знати 100%-но, те що вони вам говорять ,то ще не означає , що воно так і буде , як тільки ви оберети одного із них, то побачити який буде результат, не вірити... поживете і згадаєте мене.:girl_crazy:Знаєте , то як малюки деруться за одну і ту ж іграшку :connie_pull-pigtail, але варто одному її залишити , то і іншому вона вже не треба.Я не зі зла , я хочу допомогти вам розібратися з внутрішньою себе самою-прислухайтеся до себе і не жалійте нікого і тим паче себе:girl_devil: , найгірше, що є у нас в людей ,це жалість , яку ми видаємо інколи за любов.
    Не знаю по якій причині не було у вас діточок(чи ваш вибір ,чи у когось із вас проблеми із здоров"ям), але це напевно найперше , що вас не втримало від "спокуси":girl_blush2:,та думаю що і у вашому інтимі щось негармонувало,бо "від добра - добра не шукають".:girl_flirt:

2. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Ого, 3 роки чоловік не хотів сексу, шось новеньке. Бачу ви вже самі у всьому розібралися.
    Ну ви загнули, хто захоче гульнути , той гульне, тут справа не в часі.

3. Orman

Orman Модератор-бомба

добре що винного знайшли! А то нічо, що вона йому відмовляла постійно? Ну і мати секс з людиною, яка тебе не хоче - задоволення ще те.

Вітторія все добре пише. Від віку сім"ї нічого не залежить - нема що їй в очі цим тикати (для галочки - моїй сім"ї достатньо років щоб так говорити).

4. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

оля,та то я так образно,тут сама історія це підтверджує.
    Просто ну вже так закидали камінням Сонце,прямо як в арабських країнах(там би реально закидали).
    Ну гульнула,3 роки протрималась,думаєте їй легко було?
    Короче-чоловікам можна,а жінки зразу "павші"?Якщо жінка замужем і по 9р.життя розуміє,що у них з чоловіко ну нічого спільного не має то вона повинна і дальше жити як рослина? Я ні в якій мірі не оправдовую Сонце,їй потрібно було говорити з чоловіком про проблеми чи розлучитись,а не вирішувати проблему загулом,але чи у всіх нас вистачає сил признатись чоловіку,що розлюбили? Повірте,що багато жінок так і живуть,вірніше існують,бо не має куди піти,до кого піти і стидно,бо що люди скажуть,а скажуть -читай вище. Я ніколи не осуджую людей,а стараюсь найти якийсь фактор,який оправдає ту чи іншу людину.
    Чому ви все так в штики сприймаєте,я не знайома з вікторією,що б знати скільки років вона з чоловіком зустрічалась,а просто з лінієчки припустила,що у них ще дуже молоденька сімя,у мене теж загальний стаж 5р.,теж мало прожито,бо дійсно мало що б судити)

5. pyzurj

pyzurj New Member

я поділяю цю думку. Повертайтесь додому.

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ой ну вже прямо закидали...

так,давайте похвалимо людину!

якщо людина живу у шлюбі 9 років,з них 3 роки зраджує-нема такі людині похвали!Тим більше,що дівчина написала,що чоловік дізнався про зраду.Значить,якби не дізнався,то далі б жила так?Якби одразу вияснила всі відносини-я б тоді ще задумалася.Так,всяке буває в житті,помилилася,нема любові.Ну так порви відразу ті відносини,дай тій людині ще влаштувати своє життя нормально!!! А так,то дуже егоїстично,в гніздечку свому жити,а задоволення отримувати де-інде...

7. тетяна7777

А тут вже як карта ляже,знаю сімї,де з різницею у 20р.живуть прекрасно,різниця у 12р.-з двома чужими дітьми-ідеальна сімя.Звичайно,я теж не вірю у таке,це з області фантастики,ще занадто той хлопчина молодий) А може хоч дитинку їм Бог дасть і Сонце перестане фігнею маятись?

8. Vittoriya

А я не піддтримую таку думку.Ще вчора так би порадила,але прочитавши трохи більше про відносини її з чоловіком,зрозуміла-куди повертатися???Най той чоловік отримає шанс знайти жінку,яка буде його цінувати!

9. тетяна7777

Та згідна я з вами,але до чого веду,що не нашла вона у собі мужності признатись,а поклалась на авось.А коли чоловіки живуть у шлюбі і мають сімї на стороні чи часто вони признаються? Ні,бо їм так офігенно,так і їй було,не всі чесні з самими собою?
    Ви б так зробили,а вона так.

10. Vittoriya

А хто таких чоловіків виправдовує? Я в такі сім' жила і знаю прекрасно,як друга половинка страждає!! І повірте,Слава Богу,що в них нема дітей! бо діти в такі ситуації теж дуже страждають,по собі знаю!

11. тетяна7777

У неї єдиний вихід як на мене,розвід з чоловіком і пробувати наново влаштовувати своє життя,для початку з тим молодиком,а там вона сама зрозуміє як і що.
    А хто заставляє цю половинку страждати? То хай чесно поговорить з чоловіком і до-побачення,а нє,терплять,бо?

12. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

так.прочитали..обдумали..я думаю після ось цього вислову
    до чоловіка вам вертатись нетреба.ви пишете:
    значить на той момент(як і на цей)це ваш свідомий вибір.
    ну і тут все сказано,про "хлопця"
    і про чоловіка..
    певно як підсумок,сонечко з вашого "розяснення"виходить лише одне:любите ви не чоловіка,і певно давно хтіли піти з стосунків,і от він взнав і ви маєте шанс обирати і ви завагались..але-ви самі хтіли вийти з сім"ї,ви прагнете
    певно ви все знаєте й без нас.чоловік у тому трикутнику виявився зайвим і думаю для нього(та й для вас)це тепер накраще.Просто дайте йому влаштувати своє життя з кимось іншим ,а самі пробуйте нові стосунки з "хлопцем"..хай щастить.:girl_bye:

13. Vittoriya

бо..бо чоловік кожного разу вибачається.бо діти..Бо життя таке.Коли любиш прощаєш і надієшся,що та людина таки покається...

14. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я не читала 14 сторінок але скажу тільки те що лікувати треба не наслідки а причину. Причина є в тому що немає в людини розуміння свого стану як жінки. Захцянки, забаганки, я побачила його, я закохалась... Тю. Дурниці то все. Якщо нема бажання і усвідомлення з свого високого покликання жінки то все решта просто пусте.
    Коли двоє беруть шлюб то більше не існує Я! Від тепер є лишень МИ! А в неї того розуміння не було і списала все на буденність. Якась дуже споживацька філософія - мені, мені, мені.

15. Wonder

Wonder New Member

підтримую, ви йому і так добряче насолили, відпустіть :) (буде тяжко звісно, бо відчуття собствєніка мабуть буде присутнє, зате хоч трошки совість заспокоїться, та і не будете його шкодувати, якщо він когось знайде)

16. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відпустіть?

Та їй не можна бути ані з коханцем ані з чоловіком. Вона повинна побути сама з собою на одинці і тільки після того як розбереться в собі може або робити крок в сторону чоловіка або куди інде.

17. тетяна7777

Це коли люди глибоко релігійні,а тут мабуть гріха не боялись)
    ОСЬ,життя таке,що не знаєш,що тебе чекає завтра?
    А можи завтра ви,я,ми в магазині зустрінете такого мужчину,що,мама дарагая і він вас так обкрутить,що ви самі не опамятаєтесь,що будете робити,тільки зразу не кажіть,що я не такая,а жду трамвая.Ото життя,бо не знаєш коли на тебе цегла впаде)) Не сприймайте мій допис особисто я про всіх і про себе включно))))

18. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

19. Яруська

Яруська Well-Known Member

А чого зразу- дура? Та таких "дур" ого го скільки, це ж класика любовного трикутника. І добре робите, що пишете...може якраз собі свою стежку виберете по якій рухатись. А то от Анна Кареніна не мала інтернету і під поїзд сіганула.
    А мені здається, що до чоловіка вертатись зараз не варто, може потім... ЯКЩО зрозумієте, що він вам дійсно дорогий, що ви його хочете.
    Та й не розумію, як можна було не бачити, що його три роки ігнорують:girl_in_dreams: Це ж треба бути або сліпим або повним пофігістом.А на жалості до чоловіка сім"ї щасливої не збудуєш, об"єкт жалощів має здатність викликати роздратування з часом(як їсть, як ходить, як говорить, як ніс видуває...про секс взагалі мовчу) Якщо у вас вже та стадія, то про ніякий вибір і мови нема.
    Дітей у вас ще нема, тому є можливість подумати і вирішити до кого серце лежить.

20. Vittoriya

А спокуси різні ціле життя біля нас ходять.Але ж не всі клюють на то.Бо часом варто жити не одними емоціями,треба цінувати те,що маєш,любити і дякувати за то Богу.І остерігатися тих спокус.Не йти легким шляхом,а боротися,розвивати свої стосунки в сім'ї,а не поза нею...

Статус теми:
Закрита.